Συσκευή καπνίσματος Bradley FAQs για Νέους Χρήστες
   | |

Συσκευή καπνίσματος Bradley FAQs για Νέους Χρήστες


bullet Πώς δηλώνω την Εγγύηση του Smoker Bradley;
bullet Στην ψηφιακή Συσκευή καπνίσματός μου,ο φούρνος ανοίγει αλλά ο smoker δε λειτουργεί,τι μπορώ να κάνω;
bullet Η ψηφιακή Συσκευή καπνίσματός μου έχει ισχύ στη γεννήτρια αλλά ο smoker (αντίσταση) δε λειτουργεί,τι μπορώ να κάνω;
bullet Τι είναι το μήνυμα 'Ε';
bullet Τι είναι το μήνυμα 'Ε1';
bullet Τα bisquettes λειτουργούν όταν πιέζω το κουμπί αλλά δε λειτουργούν κάθε 20 λεπτά
bullet Τα bisquettes λειτουργούν συνεχώς;
bullet Το φωτάκι ισχύος είναι πάνω στη γεννήτρια αλλά όχι πάνω στον πύργο,η αντίσταση δεν θα ανάψει;
bullet Ο smoker μου δεν θα ανεβάσει θερμοκρασία;
bullet Moυλιάζουμε τα bisquettes πριν τα χρησιμοποιήσουμε;
bullet Μπορούν τα bisquettes Bradley να χρησιμοποιηθούν σε άλλουσ καπνιστές,BBQs και ψησταριές;
bullet Πώς μπορώ να ελέγχω την υγρασία μέσα στον smoker μου;
bullet
bullet Δείτε επίσης τα αυθεντικά FAQs


Πώς δηλώνω την Εγγύηση του Smoker Bradley;

Mπορείτε να δηλώσετε την εγγύηση του Smoker σας Bradley στη Σελίδα Δήλωσης Εγγύησης εδώ στο δικτυακό χώρο του Smoker Bradley.

Στην ψηφιακή Συσκευή καπνίσματός μου,ο φούρνος ανοίγει αλλά ο smoker δε λειτουργεί,τι μπορώ να κάνω;

Προσπαθήστε να πιέζετε το κουμπί on/off του καπνιστή με την άκρη του δακτύλου σας και με την άρθρωση.Μη φοβηθείτε να το πιέσετε δυνατά.

Η ψηφιακή Συσκευή καπνίσματός μου έχει ισχύ στη γεννήτρια αλλά ο smoker (αντίσταση) δε λειτουργεί,τι μπορώ να κάνω;

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι ο σπάγκος που βγαίνει από τη γεννήτρια(καπνιστή)στον πύργο του smoker (όπου μπαίνει το φαγητό)είναι συνδεδεμένος καλά.Παρακαλώ παρατηρήστε προσεκτικά τον πύργο.Υπάρχει μία άκρη στον σπάγκο,βεβαιωθείτε ότι ενώνεται με το σύνολο.

Τι είναι το μήνυμα 'Ε';

Το μήνυμα 'Ε' σας ενημερώνει ότι κάτι τρέχει με το σύστημα προόδου.Είναι η σύνδεση ανάμεσα στον μηχανικό βραχίονα και τον μικροδιακόπτη.Παρακαλώ ανοίξτε τη γεννήτρια και κοιτάξτε τον διακόπτη που είναι γκρι και ορθογώνιος.Πρώτα βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένος και μετά ότι τίποτα δεν εμποδίζει τον διακόπτη και τον βραχίονα.

Τι είναι το μήνυμα 'Ε1';

Το μήνυμα 'Ε1'έχει να κάνει με το καλώδιο του αισθητήρα.Το καλώδιο του αισθητήρα είναι ένα κοντό και λεπτό καλώδιο που πηγαίνει από τη γεννήτρια στον πύργο.Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο,μετά βγάλτε το από την μπρίζα και αλλάξτε τα άκρα.Έτσι βάλτε την πλευρά 'Α' στην 'Β' και την πλευρά 'Β' στην 'Α',μερικές φορές κάνει καλύτερη σύνδεση.Επίσης βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν εμποδίζει τη σύνδεση π.χ:ροκανίδια,σκόνη.Ύστερα ελέγξτε τη σύνδεση κουνώντας τη μία πλευρά τησ σύνδεσης και μετά την άλλη.Αν το μήνυμα 'Ε1' εξαφανιστεί προσωρινά ενώ κουνούσατε τη μία πλευρά,χρειάζεστε ένα καινούργιο καλώδιο αισθητήρα.

Τα bisquettes λειτουργούν όταν πιέζω το κουμπί αλλά δε λειτουργούν κάθε 20 λεπτά

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας ελλατωματικός χρονοδιακόπτης ή τα bisquettes πιάνονται στον τροφοδοτικό αγωγό.Παρακαλώ αρχικά βεβαιωθείτε ότι ο τροφοδοτικός αγωγός είναι πιεσμένος κάτω.Αν το πρόβλημα συνεχιστεί παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα bisquettes λειτουργούν συνεχώς;

Αυτό σημαίνει πως η μηχανή δε συνδέεται με τον μικροδιακόπτη.Μπορεί να έχετε ελλατωματική μηχανή ή μικροδιακόπτη.

Το φωτάκι ισχύος είναι πάνω στη γεννήτρια αλλά όχι πάνω στον πύργο,η αντίσταση δεν θα ανάψει;

Παρακαλώ συνδέστε τον πύργο ακριβώς πάνω στον τοίχο,αν το φως ανάβει και η αντίσταση αρχίζει να ζεσταίνεται τότε υπάρχει ένα καλώδιο λάσκα στη γεννήτρια.Αν συνεχίζετε να έχετε προβλήματα παρακαλώ τηλεφωνήστε μας.

Ο smoker μου δεν θα ανεβάσει θερμοκρασία;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να ελέγξετε.Πρώτα είναι η αντίσταση που λάμπει κόκκινη στο πίσω μέρος της μονάδας και μετά είναι ο δίσκος στάλαξής σας σε σχήμα 'V';Πόσο κρέας έχετε στη μονάδα;Υπάρχει χώρος ανάμεσα στο κρέας για να κυκλοφορεί ο αέρας;Προθερμάνατε τον smoker σας;Αυτό θα πρέπει να γίνεται για 30-60 λεπτά,το κρέας σας θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου όταν μπαίνει στον smoker.Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε λεπτό έλασμα και τέλος βεβαιωθείτε ότι ο καπνοσύρτης είναι ανοιχτός στην κορυφή της μονάδας.

Moυλιάζουμε τα bisquettes πριν τα χρησιμοποιήσουμε;

Όχι

Μπορούν τα bisquettes Bradley να χρησιμοποιηθούν σε άλλουσ καπνιστές,BBQs και ψησταριές;

Ναι,έχουμε bisquettes των 12 πακέτων διαθέσιμα στις 4 πιο αγαπημένες γεύσεις που μπορείτε να αγοράσετε από τα παντοπωλεία κτλ.

Πώς μπορώ να ελέγχω την υγρασία μέσα στον smoker μου;

Μπορείτε να ελέγξετε την υγρασία μέσα στον smoker σας από την οπή στην κορυφή της μονάδας.Αν η οπή είναι κλειστή θα έχετε περισσότερη υγρασία στη μονάδα σας από ότι θα είχατε αν η οπή ήταν ανοιχτή.Παρακαλώ θυμηθείτε να μη κλείνετε τελείως την οπή που βρίσκεται στην κορυφή όταν υπάρχει καπνός.Όταν κάνετε βοδινό πρέπει να στεγνώσετε το κρέας γι αυτό διατηρήστε την οπή ανοιχτή καθ'όλη τη διάρκεια.