Gourmet Smoked Food Recipes with Bradley Smokergr
   | |

Bradley Smoker Συνταγές


Ορισμός Καπνίσματος

Καρύκευμα Στέγνωμα Κρύο κάπνισμα Ζεστό κάπνισμα
Αυτή είναι προπαρασκευαστική επεξεργασία του φαγητού πριν το κάπνισμα.Βάση της ακριβούς τεχνικής μπορεί επίσης να είναι γνωστό ως πάστωμα... συνεχίστε το διάβασμα Αφού αλατίσετε ή βάλετε καρυκεύματα,ξεπλύνετε ελαφρώς το φαγητό σε χλιαρό νερό και αφήστε το να στεγνώσει το λιγότερο για μία ώρα... συνεχίστε το διάβασμα Κάπνισμα χωρίς μαγείρεμα... συνεχίστε το διάβασμα Ζεστό κάπνισμα...απλά η διαδικασία καπνίσματος και μαγειρέματος του φαγητού την ίδια στιγμή... συνεχίστε το διάβασμα

Σημαντική Συνταγή

Currently, the recipes are only available in the English language.
Bradley's Famous Hot Smoked Salmon

Ingredients

  • Cure (white sugar & salt approx. ratio of 500 g (1lb) salt to 60 g (2oz) sugar)
  • Vegetable oil
  • Garlic and onion salt or powder. Substitute dill or ginger or dry mustard for the garlic and onion.
  • Coarse black pepper

more

 

Bisquettes από σημύδα

Bisquettes από μηλιά

Bisquettes από κερασιά

Bisquettes από καρυδιά

 

Bisquettes από πλατάνι

Bisquettes από Mesquite

Bisquettes από Οξιά

Bisquettes από Pecan

Bisquettes από ανάμικτα ξύλα