Κάνουμε αυτό που αγαπάμε

Στο Bradley Smoker, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε τον πιο καθαρό καπνό και την υψηλότερη ποιότητα καπνιστών για να επιβραδύνουν το κάπνισμα ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε. Δεν είμαστε οι πρώτοι και δεν θα είμαστε οι τελευταίοι, αλλά σίγουρα είμαστε οι καλύτεροι. Οι καπνιστές μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν την καλύτερη γεύση, χωρίς τη συνεχή παρακολούθηση.

  • Η ιστορία μας έχει ως εξής: ένας κύριος καπνιστής τροφίμων δεν ήξερε τίποτα για το να πιάνει σολομό και μας ζήτησε συμβουλές. Αν ήθελε να μάθει πώς να πιάνει ψάρια, του είπαμε ότι θα έπρεπε να μας μάθει πώς να καπνίζουμε σολομό. Τότε μοιραστήκαμε τον βασικό κανόνα του ψαρέματος…μην ψαρεύετε εκεί που δεν υπάρχουν ψάρια. Σε αντάλλαγμα, είπε ότι πρέπει να ελέγξετε τον καπνό, απλό και απλό.

  • Με αυτή την αρχή του καπνίσματος τροφίμων σταθερά εδραιωμένη, ξεκινήσαμε να φτιάξουμε έναν καπνιστή τροφίμων που έκανε ακριβώς αυτό – παρήγαγε καθαρό, συνεχή καπνό χωρίς την ανάγκη συνεχούς προσοχής. Έκανε φανταστικό καπνό και το φαγητό που προέκυψε δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό. Οι τοπικοί γκουρμέ σεφ ήταν οι πρώτοι που πήραν στα χέρια τους το Bradley Smoker και τώρα το μεταφέρουμε σε όλους.

Είχα «καπνίσει» κρέας στο μπάρμπεκιου μου, αλλά ήθελα έναν αληθινό καπνιστή. Το Bradley Smokers είναι ακόμα πιο εύκολο από όσο νόμιζα. Ρυθμίστε το και ξεχάστε το.

  • μάρκα

    Ως επωνυμία, η Bradley προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα, απλότητα και συνέπεια. Είμαστε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά συνεχίζουμε να φέρνουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία με την καλύτερη γεύση. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

  • Αποστολή & όραμα

    Η αποστολή του Bradley ήταν πάντα να σας φέρει έναν καπνιστή που να παραδίδει το καλύτερο καπνιστό φαγητό στο τραπέζι σας. Από τη δεκαετία του '70, έχουμε εργαστεί για να προσφέρουμε σε όλους τις καλύτερες δυνατές γεύσεις καπνού, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και την ευκολία των μπισκότων αυτόματης τροφοδοσίας. Το όραμά μας είναι να είμαστε η εταιρεία στην οποία πηγαίνουν όλοι για έναν καπνιστή και όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανακαλύψουν την όμορφη γεύση του καπνιστού φαγητού χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τη δουλειά που κάνει ένας κανονικός καπνιστής.

  • Εκτιμ.

    1986

    40 χρονών. Εμπειρίας

    Από την πρώτη μέρα μέχρι ό,τι πρόκειται να έρθει, πάντα βελτιώνουμε αυτό που κάνουμε.

  • Πάνω από

    1,5 εκ

    Smokers Sold

    Από καπνιστές που αγαπούν την ύπαιθρο μέχρι οικιακούς σεφ, υπάρχει ένας καπνιστής για όλους.

  • Ακριβώς

    16

    Νόστιμες Γεύσεις

    Από σφενδάμι μέχρι μπισκότα με μείγμα Καραϊβικής, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές.

κοινότητα

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να φέρνεις ανθρώπους κοντά σε ένα νόστιμα καπνιστό γεύμα. Ανοίξτε τα ψυγεία και ξεκινήστε τα ποτά, μοιραστείτε μερικές ιστορίες και γίνετε μέλος της κοινότητας καπνιστών Bradley. Θα βρείτε ένα εξαιρετικό μέρος για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, τις συνταγές, τα κόλπα και ελπίζουμε μερικές συμβουλές για να αναβαθμίσετε το παιχνίδι καπνίσματος.

Bradley Smoker Endorsements

Mark Hix

” I have been using the Bradley Smoker for six years and it has revolutionised our menus in the restaurants to the point that we are even selling de Beauvoir smoked salmon in Selfridges food hall. Although we use them commercially for all our restaurants they are a fantastic thing to have at home if you are a keen fisherman, smoker, or experimental cook, having it at home in the garage or built into the shed. “

– Mark Hix, chef and restaurateur

Nathan Outlaw

” Using the Bradley Smoker gives us an extra technique angle when developing new recipes. The consistency of the smoke is what gives this product a consistent reliability which is what we need due to the precise nature of our cooking. Other smokers tend to be erratic.”

– Nathan Outlaw, Michelin Starred chef and restaurateur

sam white

“Our Bradley Smoker is an essential bit of kit for 45 Jermyn St. Not only do we have our own Piccadilly Smoked Salmon on the menu for breakfast, lunch and dinner, but we also sell it in the food hall of Fortnum & Mason.

The smoker is fantastic for smoking fish, but we also use it to smoke a variety of produce, like beetroots and parsnips – the smoker creates this incredible depth of flavour and makes for really interesting salads and purees.

Smoking inhouse also allows us to have control of consistency of flavour and product which is very important to us.”

– Sam White, Head Chef 45 Jermyn St. Fortnum & Mason

peter gorton

” At Gortons we use Bradley Smokers for a range of speciality dishes, especially when game is in season. In a busy restaurant kitchen they provide us with the flexibility to create our own smoked food items with remarkable ease and efficiency. “

– Peter Gorton, chef and restaurateur

jose souto

” Bradley Smoker brings a new dimension to cooking game, with flavour and texture guaranteed. It makes the game season last longer by allowing us to extend the shelf life when there is a glut of in-season game available. A fantastic way to add value and a different eating experience. “

– Jose Souto, field sportsman and food writer
(Jose is a Chef Lecturer, at London Westminster Kingsway College where Bradley Smokers are used in the teaching kitchens.)