A Beginner's Guide to Food Smoking

Δημοσιεύσεις ιστολογίου α Οδηγός για αρχάριους στο κάπνισμα τροφίμων

Posted on: January 12, 2023Έτσι, μόλις μπήκατε στην οικογένεια Bradley Smoker. Συγχαρητήρια! Τώρα που έχετε συναρμολογήσει τον καπνιστή σας και στην πίσω αυλή, ας καπνίσουμε! Πώς να ξεκινήσετε όμως;

Έτσι μόλις μπήκατε στην οικογένεια του Bradley Smoker. Συγχαρητήρια! Τώρα που έχετε συναρμολογήσει τον καπνιστή σας και στην πίσω αυλή, ας καπνίσουμε! Πώς να ξεκινήσετε όμως;

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε το κάπνισμα:

Επιλέξτε το σωστό προϊόν

Πρώτα πράγματα πρώτα, να διαλέξετε το σωστό φαγητό για να καπνίσετε. Τώρα, όταν οι περισσότεροι σκέφτονται το καπνιστό φαγητό, σκέφτονται το μπέικον, τις φτερούγες κοτόπουλου, το χοιρινό κρέας, τα παϊδάκια, κ.λπ.… αλλά δεν υπάρχουν απλά κρέατα για καπνό.

Σκεφτείτε καπνιστά τυριά, ξηρούς καρπούς, λαχανικά ή ακόμα και φρούτα. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες όσον αφορά το κάπνισμα φαγητού, αλλά δεν μπορείς να καπνίσεις τα πάντα (όσο σκληρά κι αν προσπαθώ!).

Για να προσκολληθεί η καπνιστή γεύση στο φαγητό, πρέπει να περιέχει υγρασία. Για παράδειγμα, όταν καπνίζετε πράγματα όπως ξηρούς καρπούς, θα πρέπει να τα μουλιάζετε σε νερό πριν τα καπνίσετε για να βεβαιωθείτε ότι ο καπνός έχει κάτι στο οποίο να κολλάει.

Κατά τη διάρκεια μιας μακράς διαδικασίας καπνίσματος, είναι σημαντικό να αλατίζετε εκ των προτέρων το κρέας σας για να διασφαλίσετε ότι δεν θα στεγνώσει.

Όταν επιλέγετε το τυρί, το κρέας, τα φρούτα ή οτιδήποτε άλλο σκοπεύετε να καπνίσετε, επιλέξτε υλικά υψηλής ποιότητας. Καμία τεχνική, σάλτσα ή καρύκευμα δεν μπορεί να μετατρέψει τις επεξεργασμένες φέτες τυριού σε παλαιωμένο αγγλικό τσένταρ.

Επιλέξτε κρέατα υψηλής ποιότητας, που τρέφονται με χόρτο, ελεύθερης βοσκής, όταν είναι δυνατόν. Η ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα αξίζει τα επιπλέον δολάρια.

Kindling for Your Smoking

Ακριβώς όπως το να επιλέξετε τι θα καπνίσετε είναι το κλειδί, είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε τα σωστά μπισκότα για να καπνίσετε. Ολοκλήρωση αγοράς αυτό το blog σε όλα τα μπισκότα που έχει να προσφέρει ο Bradley για μερικές συμβουλές για την επιλογή των σωστών.

Γεύση, Γεύση, Γεύση

Το φαγητό που καπνίζετε και το ξύλο που χρησιμοποιείτε θα προσθέσουν, φυσικά, γεύση στο τελικό πιάτο, αλλά υπάρχουν μερικοί άλλοι τρόποι για να φέρετε λίγο ξύσμα και μπαχαρικά, πριν κατευθυνθείτε στον καπνιστή.

Εξετάστε το κρέας σας με άλμη (όπως αναφέρεται στο #1) εκ των προτέρων για να προσδώσετε επιπλέον γεύση και να βοηθήσει στη διατήρηση της υγρασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα καπνού ή για τρόφιμα που στεγνώνουν εύκολα, όπως τα πουλερικά.

Ή θα μπορούσατε πάντα να χρησιμοποιείτε ένα τρίψιμο ή να μαρινάρετε το κρέας σας εκ των προτέρων, για να του δώσετε μια μοναδική γεύση.

Πόσο καιρό? Πόσο ζεστό;

Το ιδανικό κάπνισμα είναι χαμηλό και αργό. Η διατήρηση χαμηλών θερμοκρασιών θα κάνει το κρέας σας πιο χυμώδες και τρυφερό, ενώ θα αφήσει στον καπνό χρόνο να απορροφηθεί.

Το πόσο καιρό καπνίζετε εξαρτάται από το προϊόν. Με το κρέας πρέπει να φτάσει κανείς στο ασφαλές εσωτερικό θερμοκρασίες.

Εκτός από το εάν καπνίζετε κοτόπουλο ή βοδινό κρέας, πρέπει να λάβετε υπόψη και το τελικό προϊόν. Εάν καπνίζετε απλώς ένα ολόκληρο στήθος κοτόπουλου, τότε καπνίστε το μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 165°F. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το αμέσως από τον καπνιστή.

Ωστόσο, αν θέλετε να φτιάξετε κάτι σαν τραβηγμένο κοτόπουλο, τότε θα πρέπει να καπνίσετε σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περισσότερη ώρα, ακόμη και να ξεπεράσετε αυτή που θεωρείται η ασφαλής εσωτερική θερμοκρασία.

Κάθε συνταγή που χρησιμοποιείτε θα σας δώσει έναν οδηγό για τους χρόνους και τις θερμοκρασίες καπνίσματος.

Άλλες συμβουλές και κόλπα

  • Μερικές φορές η απουσία θερμότητας είναι η καλύτερη θερμοκρασία. Όταν καπνίζετε ωμό μπέικον, ξηρά αλλαντικά ή τυρί, δεν θέλετε να μαγειρέψετε το προϊόν (ή να το λιώσετε!). Έτσι, σε αυτές τις περιπτώσεις θέλετε να κρατήσετε τον καπνιστή σας σε χαμηλά επίπεδα ή να δημιουργήσετε ένα κρύο εξάρτημα καπνιστή. Δείτε μερικές ακόμη συμβουλές για κρύο κάπνισμα όταν είστε έτοιμοι να διακλαδώσετε.
  • Όταν καπνίζετε ζεστό κρέας, υπάρχει ένα ενδεικτικό σημάδι ότι τα καταφέρατε: το δαχτυλίδι καπνού! Όταν κόβετε το κρέας σας σε φέτες, ελέγξτε για ένα ροζ δακτύλιο (που προέρχεται από το σχηματισμό νιτρικού οξέος, προϊόν πρωτεϊνών που εγχέεται με καπνό) ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του κρέατος.
  • Με παϊδάκια και ψαρονέφρι συνιστάται μερικές φορές να σκεπάζετε το κρέας με αλουμινόχαρτο στα μισά της περιόδου καπνίσματος για να μαλακώσει το κρέας και να ζεσταθεί εσωτερικά. Στη συνέχεια, τελειώστε το ακάλυπτο για να δημιουργήσετε μια κρούστα σαν εξωτερική.
  • Το αλεύρι με μια «σάλτσα σφουγγαρίστρας» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε γεύση σε ένα πιάτο που θα καπνίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πείραμα!

Έχοντας λίγη γνώση και εμπειρία για το πώς λειτουργεί η διαδικασία, θα πρέπει να πειραματιστείτε με νέες γεύσεις και συνταγές.

Δεν θα λειτουργήσουν όλα, όμως. Καπνιστά πορτοκάλια…δεν είναι επιτυχία. Τώρα ξέρω σίγουρα, αλλά κάποια πράγματα θα γίνουν. καπνιστό παγωτό, γίνεται και πεντανόστιμα! Θα είστε πολύ σοφοί και γνώστες του καπνιστή για αυτό. Καλό κάπνισμα!