Πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων


Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με ένα αντικείμενο, θέλουμε να διορθώσουμε γρήγορα το πρόβλημα. Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να συζητήσουμε το πρόβλημά σας.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για ακύρωση χωρίς κανένα λόγο, εντός δεκατεσσάρων ημερών από την παραλαβή. Στη συνέχεια, έχετε επιπλέον δεκατέσσερις ημέρες για να κανονίσετε την επιστροφή των αγαθών σε εμάς. Μόλις λάβουμε τα αγαθά, θα σας επιστρέψουμε το κόστος αγοράς, εξαιρουμένου τυχόν κόστους αποστολής φορτίου και μείον οποιοδήποτε κόστος παραλαβής και επιστροφής που μπορεί να έχουμε συμφωνήσει να οργανώσουμε εκ μέρους σας.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣΕΤΕ ΕΛΑΤΤΩΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Σε περίπτωση που τα εμπορεύματα είναι ελαττωματικά, τότε θα θέλαμε πολύ την ευκαιρία να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ελαττωματικά εμπορεύματα εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή και αν θέλετε να το κάνετε αυτό, ενημερώστε μας και θα οργανώσουμε τη συλλογή των εμπορευμάτων ή σε περίπτωση μικρότερων αντικειμένων θα σας ζητήσουμε να μας τα στείλετε . Μόλις λάβουμε τα αγαθά, τότε θα επιστρέψουμε ευχαρίστως το κόστος των αγαθών, συμπεριλαμβανομένου του κόστους παράδοσης και του κόστους των αγαθών που επιστρέφονται σε εμάς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Όταν κάνουμε μια επιστροφή χρημάτων, θα γίνεται γενικά με τα ίδια μέσα, όπως στην αρχική πληρωμή. Για παράδειγμα πιστωτική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα.

ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΒΛΑΒΗ ΜΕΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

 Τα προϊόντα σας καλύπτονται από την εγγύησή μας για σφάλματα στην κατασκευή και την κατασκευή, συμπεριλαμβανομένων τυχόν σημαντικών ελαττωμάτων υλικού. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να διορθώσουμε το σφάλμα και ελπίζουμε ότι θα είστε γρήγορα έτοιμοι να αιωρηθείτε ξανά!

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Τα δικαιώματά σας που περιγράφονται παραπάνω είναι όπως περιέχονται στον νόμο περί δικαιωμάτων των καταναλωτών του 2015.