Φαγητό Κάπνισμα

Γιατί είναι σημαντικός ο κρύος καπνός;

Η δημιουργία καπνού χωρίς θερμότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε τη γεύση οποιουδήποτε φαγητού που καπνίζεται.

Το κρύο κάπνισμα είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για να αρωματίσει και να διατηρήσει τα τρόφιμα, ειδικά το κρέας, το ψάρι και το τυρί, εκθέτοντάς τα στον καπνό από μπισκότα καπνίσματος τροφίμων Bradley.

Σε αντίθεση με το ζεστό κάπνισμα, το οποίο μαγειρεύει το φαγητό καθώς καπνίζει, το κρύο κάπνισμα δεν αυξάνει τη θερμοκρασία του φαγητού αρκετά για να το μαγειρέψει, αλλά αντίθετα βοηθά στο στέγνωμα των τροφίμων και προσθέτει γεύση καπνού. Αυτό το καθιστά ιδανική μέθοδο για τη συντήρηση των τροφίμων, επειδή η χαμηλή θερμοκρασία και η παρατεταμένη έκθεση στον καπνό αναστέλλουν την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων, μούχλας και άλλων μικροοργανισμών που μπορούν να αλλοιώσουν τα τρόφιμα.

Τι είναι η θεραπεία με κρέας;

Μια θεραπεία κρέατος είναι ένας συνδυασμός αλατιού και ζάχαρης. Μπορεί να είναι υγρό (άλμη) ή χονδροειδές και κοκκώδες (θεραπεία). Μπορεί να περιλαμβάνει πολλά άλλα συστατικά για να βελτιώσει τη γεύση ή να διατηρήσει το κρέας. Μπορείτε να αγοράσετε μια θεραπεία κρέατος από παντοπωλεία, καταστήματα προμηθειών κρέατος ή ορισμένα κρεοπωλεία που ειδικεύονται σε λουκάνικα και ζαμπόν. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το δικό σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σωστή συνταγή καπνιστή και γνωρίζετε τις σωστές αναλογίες για τον τύπο του προϊόντος που καπνίζετε.

Μπορείτε να καπνίσετε κρύο φαγητό χωρίς να το θεραπεύσετε πρώτα;

Ναι μπορείς. Αυτός είναι ένας από τους τρεις τρόπους με τους οποίους μπορείτε να καπνίζετε κρύο φαγητό. Δοκιμάστε να βγάζετε οποιοδήποτε προϊόν με βάση το κρέας φρέσκο από την ψυκτική αποθήκευση και να καπνίζετε στην πιο χαμηλή δυνατή θερμοκρασία. Μην αφήνετε τον καπνιστή του φαγητού σας να υπερβαίνει τους 100 F βαθμούς. Αλατοπιπερώστε ή μαρινάρετε κατά βούληση. Καπνίζετε μόνο για 1 έως 2 ώρες και στη συνέχεια μαγειρεύετε όπως θα κάνατε συνήθως. Κρατήστε τον αποσβεστήρα στο επάνω μέρος του καπνιστή σας ορθάνοιχτο, καθώς αυτό βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας σε χαμηλά επίπεδα. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στη μέση του καλοκαιριού, όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι πάνω από 60 βαθμούς F. Οι νέες γεύσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι φανταστικές.

Πόσο κοστίζει το κάπνισμα με έναν καπνιστή Bradley;

Το κόστος για το κάπνισμα με το Bradley Smoker είναι περίπου 1 £/1€ ανά ώρα. Αυτό είναι περίπου το ίδιο με τη χρήση κομματιών ξύλου που αγοράστηκαν σε ένα κατάστημα.

Πώς φτιάχνει ο Μπράντλεϊ το αρωματισμένο μπισκότο;

Αυτό είναι μυστικό. Ωστόσο, θα σας πούμε ότι τα μπισκότα φτιάχνονται με όλα τα φυσικά προϊόντα και το ξύλο που χρησιμοποιούμε είναι καθαρό και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για κάποιο άλλο σκοπό πριν το κάνουμε μπισκότο.

Πόσο καιρό ο Bradley φτιάχνει καπνιστές και μπισκότα;

Από το 1986 φτιάχνουμε ηλεκτρικούς καπνιστές για μάγειρες στην αυλή, καλοφαγάδες και τον κλάδο των εστιατορίων. Πολλά από τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο καπνίζουν τα δικά τους φαγητά χρησιμοποιώντας ένα Bradley Smoker. Επισκεφθείτε τη σελίδα συνταγών μας ή το Κανάλι του Bradley Smoker στο Youtubeγια να μάθετε περισσότερα για την ποικιλία των τροφίμων που μπορούν να παρασκευαστούν σε έναν καπνιστή.

Τι είδους ξύλο ταιριάζει με τα θαλασσινά;

Ορισμένα είδη ξύλου δίνουν καλύτερη γεύση με διαφορετικές ομάδες τροφίμων. Δεν υπάρχει σκληρός και γρήγορος κανόνας, ωστόσο δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε χοιρινό ή μεσκίτη με χοιρινό, βοδινό ή κόκκινο κρέας κυνηγιού. Όλα τα είδη θαλασσινών είναι εξαιρετικά με σκλήθρα, σφενδάμι ή το δικό μας ιδιαίτερο χαρμάνι. Τα οπωροφόρα δέντρα λειτουργούν πολύ καλά με πουλερικά και ψάρια γλυκού νερού. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κεράσι με αγριόπαπια ή κοτόπουλο.

Μπορούν τα μπισκότα bradley να χρησιμοποιηθούν σε άλλους καπνιστές, BBQ Smokers και Grills;

Ναι, διαθέτουμε μπισκότα σε όλες μας τις γεύσεις που μπορείτε να αγοράσετε από πολλά καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε Μπισκετάκια Bradley εδώ.

Πόσο καιρό λειτουργεί η γεννήτρια καπνού;

Αρκεί να σας αρέσει! Κάθε μπισκότα καίγεται για 20 λεπτά, επομένως, αφού φορτώσετε το σωλήνα τροφοδοσίας μπισκότων, έχετε στη διάθεσή σας 8 ώρες για να χρειαστεί να το φορτώσετε ξανά.

Πόσα μπισκότα ξύλου χρησιμοποιούνται σε μια ώρα;

Κάθε μπισκότα καίγεται για 20 λεπτά. Τρεις μπισκότες χρησιμοποιούνται ανά ώρα.

Γιατί το στήθος μου αποδείχτηκε στεγνό;

Δοκιμάστε να απλώσετε ή να χρησιμοποιήσετε μια «σάλτσα σφουγγαρίστρας» για να διατηρήσετε την υγρασία.

Συντήρηση

Πώς μπορώ να ελέγξω την υγρασία στο εσωτερικό του καπνιστή μου;

Μπορείτε να ελέγξετε την υγρασία στο εσωτερικό του καπνιστή σας με τον εξαερισμό στο επάνω μέρος του ντουλαπιού.

Μην κλείνετε την οπή εξαερισμού στο πάνω μέρος όταν τρέχει ο καπνός. Αν περιορίσουμε την κίνηση του αέρα κλείνοντας τον αεραγωγό, ο αέρας δεν έχει πού να διαφύγει. Η υγρασία αρχίζει να συμπυκνώνεται και μερικές φορές θα δείτε ότι διαρρέει καφέ νερό στο κάτω μέρος της πόρτας. Ο υγρός, παγιδευμένος αέρας προσπαθεί να αναζητήσει τους ευκολότερους τρόπους εξόδου καθώς διαστέλλεται συνεχώς. Καθώς αρχίζει να ρέει πίσω στη γεννήτρια, επικαλύπτει τα ηλεκτρονικά, τους διακόπτες και τους αισθητήρες με συμπύκνωση και μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα.

Πού μπορώ να αγοράσω ανταλλακτικά για τον καπνιστή μου;

Για να αγοράσετε μια σειρά ανταλλακτικών, ανατρέξτε κάτω από το δικό μας Σελίδα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων ή επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών χρησιμοποιώντας τη λειτουργία συνομιλίας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης ή μέσω του σελίδα επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω την εγγύηση Bradley Smoker;

Μπορείτε να καταχωρίσετε την εγγύηση για τον καπνιστή σας χρησιμοποιώντας τη δική μας Φόρμα εγγραφής προϊόντος.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Γιατί ο καπνιστής μου δεν έχει πλήρη θερμοκρασία;

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα θερμαντικά μας στοιχεία είναι 500 Watt και δεν είναι σχεδιασμένα για υψηλές θερμοκρασίες. Τα Bradley Smokers είναι κατασκευασμένα για να διατηρούν χαμηλές και αργές θερμοκρασίες μαγειρέματος. Ωστόσο, εδώ είναι μερικές συμβουλές και πράγματα που πρέπει να σημειώσετε σχετικά με τη θερμοκρασία του καπνιστή σας.

- Ανοίγοντας την πόρτα σας απελευθερώνεται η θερμότητα που είναι αποθηκευμένη στο εσωτερικό, η οποία χρειάζεται λίγο χρόνο για να επανέλθει. Προσπαθήστε να ανοίξετε την πόρτα όσο το δυνατόν λιγότερο.
- Προθερμάνετε τον καπνιστή σας πριν βάλετε το φαγητό σας σε αυτό. Ορισμένοι χρήστες του Bradley Smoker βρήκαν ότι η προθέρμανση είναι ελαφρώς υψηλότερη από ό,τι θα μαγειρεύετε.
- Βάλτε το κρέας σας στον καπνιστή σε θερμοκρασία δωματίου. Αυτό αποτρέπει τη δραστική πτώση της θερμοκρασίας όταν τοποθετείτε ένα κρύο κομμάτι κρέατος στον καπνιστή, απευθείας από το ψυγείο.
- Κρατήστε τον καπνιστή σας προστατευμένο από τον αέρα και τα στοιχεία, και μακριά από θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Η θερμοκρασία περιβάλλοντος επηρεάζει την εσωτερική θερμοκρασία του καπνιστή σας, επομένως όσο πιο κρύο είναι τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να θερμάνει τον καπνιστή σας.
Εάν χρειάζεστε τη χρήση καλωδίου επέκτασης, βεβαιωθείτε ότι είναι βαρέως τύπου και έχει μήκος λιγότερο από 20 πόδια.
- Μαγειρέψτε με ανοιχτό τον αεραγωγό σας, καθώς αυτό απελευθερώνει λίγη από την υγρασία στο εσωτερικό. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι δεν πρέπει ποτέ να μαγειρεύετε με το αμορτισέρ κλειστό περισσότερο από ¼.
- Εάν το θερμαντικό σας στοιχείο τρεμοπαίζει κατά τη θέρμανση ή δεν είναι σταθερό κόκκινο όταν είναι ζεστό, μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε ένα αντικαταστατικό στοιχείο θέρμανσης.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του καπνιστή σας, επικοινωνήστε μαζί μας!

Ο καπνιστής μου δεν βγάζει θερμότητα, τι συμβαίνει;

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι τροφοδοτείτε τον καπνιστή σας, διασφαλίζοντας ότι όλα τα καλώδια είναι καλά συνδεδεμένα. Δεύτερον, πάρτε το κοντό και το μακρύ καλώδιο ρεύματος, συνδέστε τα μεταξύ τους για να δημιουργήσετε ένα μακρύ καλώδιο τροφοδοσίας και συνδέστε τα από τον πύργο καπνού (μεγαλύτερη μονάδα στα δεξιά με τα ράφια) απευθείας στην πρίζα. Αφήστε το στην πρίζα για 5-10 λεπτά και ελέγξτε αν το θερμαντικό στοιχείο σας ανάβει κόκκινο. Εάν όχι, αφαιρέστε το μικρότερο καλώδιο και απλώς συνδέστε το μακρύτερο καλώδιο στον πύργο καπνού απευθείας στην έξοδο. Και πάλι, αφήστε το για 5-10 λεπτά και ελέγξτε αν το θερμαντικό σας στοιχείο ανάβει κόκκινο. Εάν το θερμαντικό στοιχείο σας ανάβει με κόκκινο χρώμα, τότε μπορεί απλώς να έχετε πρόβλημα με το καλώδιο βραχυκυκλωτήρα σας (το πιο κοντό καλώδιο τροφοδοσίας). Καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 1-866-508-7514 για περαιτέρω βοήθεια. Αν το θερμαντικό σας στοιχείο δεν ανάβει κόκκινο, τότε μπορεί να έχει καεί και μπορείτε να παραγγείλετε ένα νέο θερμαντικό στοιχείο ή να συνομιλήσετε ξανά εδώ.