Λοιπόν, αυτό είναι συναρπαστικό! Είμαι ένας από τους νέους bloggers του Bradley Smokers και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Θυμάμαι ακόμα την ημέρα, πριν από πολλά χρόνια, όταν αγόρασα το πρώτο μου Bradley Smoker.
Ήταν ο καπνιστής 4 Rack Digital και, ουάου, μου άνοιξε ποτέ επιλογές μαγειρέματος. Αν και αγαπώ το κλασικό μπάρμπεκιου, το να είμαι δημιουργικός και να δοκιμάζω νέα πράγματα για να καπνίσω με σαγηνεύει. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας μερικές από αυτές τις δημιουργίες!
Τόσο απλά: Όλα είναι καλύτερα με το Bacon
Οι μηροί κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, χωρίς πέτσα είναι ιδανικοί για γέμιση. Δημιουργούν λαχταριστά μικρά δεματάκια που έχουν ήδη μέγεθος μερίδας! Ακόμα καλύτερα αν τα τυλίξετε με μπέικον γιατί, λοιπόν, το μπέικον του, και όλα είναι καλύτερα με το μπέικον.
Σοβαρά όμως, το μπέικον παρέχει κάποιο απαραίτητο λίπος για να κρατήσει το μπούτι του κοτόπουλου ωραίο και υγρό. Αν και υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές γέμισης για να διαλέξετε, εδώ θα βρείτε τρεις συνταγές γέμισης που λειτουργούν υπέροχα, ενώ παρέχουν γεύσεις.
Δοκιμάστε κάποιο από αυτά ή γίνετε δημιουργικοί και φτιάξτε τη δική σας γέμιση. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.
Καπνιστά γεμιστά μπούτια κοτόπουλου
Τα συστατικά είναι: οκτώ χωρίς κόκαλα, χωρίς πέτσα, μπούτια κοτόπουλου, τέσσερις χοντρές φέτες ή οκτώ λεπτές φέτες μπέικον, σάλτσα μπάρμπεκιου και κορδόνι, Επιπλέον, απλώς επιλέξτε μία από τις παρακάτω προτάσεις γέμισης.
Οδηγίες
1. Ζεστάνετε το Bradley Smoker στους 250 F, χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας (hickory, apple, Jim Beam, όλα λειτουργούν καλά με αυτή τη συνταγή).
2. Αν χρησιμοποιείτε χοντρό μπέικον, κόψτε κάθε φέτα στη μέση. Διαφορετικά, εάν χρησιμοποιείτε λεπτές/κανονικές φέτες, αφήστε τις ολόκληρες.
3. Σε ένα ξύλο κοπής, τοποθετήστε μια λωρίδα μπέικον και ένα μπούτι κοτόπουλου. Αρκεί μια μικρή ποσότητα γέμισης στη μέση του μηρού του κοτόπουλου. Τέλος, τυλίγουμε το μπούτι του κοτόπουλου και το μπέικον γύρω από τη γέμιση δένοντας με λίγο σπάγκο.
4. Καπνίστε, χρησιμοποιώντας ξύλο της επιλογής (hickory), στους 250 F για 2 έως 2 ½ ώρες. Η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος πρέπει να είναι 165 F.
5. Αλείφουμε με σάλτσα BBQ πριν το σερβίρουμε.
Γέμιση μανιταριών
Για να ετοιμάσετε αυτή τη γέμιση, θα χρειαστείτε δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο, 8 ουγκιές μανιτάρια, ψιλοκομμένα, ένα κρεμμύδι και δύο σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες, ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
και αλάτι και πιπέρι για γεύση.
Οδηγίες
Ετοιμάζουμε τη γέμιση λιώνοντας το βούτυρο σε μια κατσαρόλα. Στη συνέχεια, προσθέστε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια. Μετά από αυτό, προσθέστε μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε άλλα λίγα λεπτά. Αποσύρουμε τη γέμιση μανιταριών από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Chorizo και Monterey Jack Stuffing
Αυτή η άλλη επιλογή γέμισης, θα πάρει μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, ½ κιλό κρέας chorizo, μία πιπεριά jalapeno, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη, ¼ κόκκινο κρεμμύδι και μία σκελίδα σκόρδο, κομμένη σε κύβους, και ένα φλιτζάνι τυρί Monterey, τριμμένο.
Οδηγίες
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και μετά προσθέτουμε το σκόρδο, το chorizo, το κρεμμύδι και το jalapeno. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να ψηθεί το chorizo, περίπου 6-8 λεπτά.
2. Φέρτε σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατέψτε το τυρί Monterey jack.
Γέμιση λιαστή ντομάτα και μοτσαρέλα
Τα υλικά είναι τέσσερις με έξι λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες, δύο κουταλιές της σούπας μαϊντανός, μια σκελίδα σκόρδο και τρία ασκαλώνια, ψιλοκομμένα, 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ένα φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα, τριμμένο
Οδηγίες
Απλά ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν καλά.
Απολαμβάνω!!!