Directions To Smoke Juicy St.Louis Style Ribs

Οδηγίες για το Smoke Juicy St.Louis Style Παϊδάκια

Posted on: January 13, 2023Ααα ... ζουμερά πλευρά, η ουράνια τροφή των Θεών του Redneck! Οι συγκρίσεις θα πρέπει να στολίζονται με στυλ St. Louis.

Αχχχχχ… ζουμερά παϊδάκια, το παραδεισένιο φαγητό των Redneck Gods! Τα ανταλλακτικά πρέπει να είναι κομμένα στο στυλ του Σεντ Λούις. Απλώς έχουν λίγο καλύτερη γεύση και μόλις τα κόψετε μια-δυο φορές, η διαδικασία γίνεται πολύ εύκολη. Υπάρχει λίγος χόνδρος και παίρνετε το μαχαίρι σας (όσο πιο κοφτερό τόσο το καλύτερο) και απλώς το σύρετε προς τα κάτω κατά μήκος της σχάρας. Voila, μόλις τα κούρεψες.

Οι περισσότεροι τραβούν τη μεμβράνη από το πίσω μέρος των πλευρών. Μπορείτε να το πετύχετε χρησιμοποιώντας ένα θαμπό μαχαίρι για να μπείτε κάτω από τη μεμβράνη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια χαρτοπετσέτα και τα δάχτυλά σας, τραβήξτε δυνατά για να αφαιρέσετε. Στη συνέχεια, αλείψτε τα παϊδάκια με φτηνή κίτρινη μουστάρδα και στη συνέχεια καλύψτε τη μουστάρδα με το αγαπημένο σας τρίψιμο.

Επαγγελματική συμβουλή: Αφαιρέστε την πίσω μεμβράνη για να τη βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό για να την τραβήξετε εύκολα με ένα κουτάλι.

Μάθε περισσότερα για Πώς η μουστάρδα μαλακώνει το καπνιστό κρέας στο άρθρο μας για το έμπειρο φαγητό για το κάπνισμα!

Αφήστε χρόνο για το τρίψιμο να λιώσει στα πλευρά

Μου αρέσει πολύ το Dizzy Pig Swamp Venom, αλλά το Smoke and Spice έχει μερικές καλές συνταγές για το τρίψιμο. Αφήστε το τρίψιμο να λιώσει στα πλευρά. Θα χρειαστούν περίπου 10 λεπτά. Τώρα, τυλίξτε τα σε πλαστική μεμβράνη και στο ψυγείο για μερικές ώρες έως όλη τη νύχτα. Μην ξεχάσετε να κάνετε τα μικρά ουρά που κόψατε, γιατί θα τα χρησιμοποιήσουμε αργότερα. Ξετυλίξτε τα παϊδάκια, ξαναβάψτε με λίγο ακόμα τρίψιμο για να γεμίσετε τυχόν κενά που χρειάζονται προσοχή και αφήστε τα στην άκρη. Ζεστάνετε το Bradley στους 275-300 F (135 C- 148,9 C) για περίπου μία ώρα περίπου. Αυτό επιτρέπει στο ντουλάπι να γίνει ωραίο και ζεστό. Τοποθετήστε κομμένα στη μέση ράφια σε σχάρες καπνιστών. Οι δύο μεγαλύτερες άκρες των νευρώσεων πάνε μαζί και οι δύο μικρότερες άκρες πάνε μαζί. Τώρα τα μικρά κομμάτια της ουράς πηγαίνουν σε ξεχωριστό ράφι. Συνολικά τρία ράφια για δύο ράφια παϊδάκια.

Into the Smoker They Go

Τοποθετήστε τα στο καπνιστή, στην ουρά στην κορυφή, μετά μικρότερα κομμάτια και μετά μεγαλύτερα κομμάτια. Κλείστε την πόρτα όσο πιο γρήγορα μπορείτε και ξεκινήστε τον καπνό σας για 3-4 ώρες, ανάλογα με το ξύλο που χρησιμοποιείτε. Τώρα πρέπει να παρακολουθήσετε τη θερμοκρασία για λίγο.

Σταθεροποιήστε τη θερμοκρασία στους 225 F (107,2 C) και βρείτε κάτι άλλο να κάνετε εκτός από το να παρακολουθείτε τον καπνιστή. Μετά από 4 ώρες, ανοίξτε την πόρτα και γυρίστε το ράφι 2 και 3 μπροστά με πίσω και βγάλτε το μπολ με νερό. Γεμίστε και αντικαταστήστε το μπολ νερού με ζεστό νερό, αφού ρίξετε τα καμένα σακάκια.

Σε αυτό το σημείο, το μπολ με νερό απλώς παγιδεύει τα πράγματα που στάζουν από τα πλευρά. Συνεχίστε το μαγείρεμα, μέχρι τα κόκαλα των πλευρών να αρχίσουν να στρίβουν εύκολα μακριά από το κρέας. Αυτό συνήθως διαρκεί 6-8 ώρες συνολικά. Ωστόσο, κάθε συνεδρία καπνίσματος έχει τη δική της ζωή.

Διατηρήστε την εξαέρωση περίπου 1/3 ανοιχτή

Η πρότασή μου είναι να αγοράσετε έναν δυνατό φακό και να λάμπετε μέσα από τον εξαερισμό για να δείτε πώς προχωρούν τα πλευρά σας. Παρεμπιπτόντως, ο εξαερισμός θα έπρεπε να ήταν περίπου 1/3 ανοιχτός. Το κρέας θα αρχίσει να τραβιέται από τα κόκαλα στα άκρα γύρω στο 1/4-1/2″ όταν τελειώσουν, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Ποτέ μην βιάζετε τα πλευρά και θυμηθείτε να ελέγχετε συχνά. Αυτή η μέθοδος θα πρέπει να παράγει μερικές δυνατές λεπτές νευρώσεις, αλλά εδώ είναι ένας άλλος τρόπος. Είναι το ίδιο μέχρι το κομμάτι μαγειρέματος:

Μια άλλη μέθοδος

Πρώτον, προθερμάνετε το ντουλάπι μόνο με τη γεννήτρια ράβδου, όχι το θερμαντικό στοιχείο. Τοποθετήστε τα παϊδάκια στο ντουλάπι με τον ίδιο τρόπο. Ρίξτε 3 ώρες καπνού με την επάνω οπή μέχρι τέρμα ανοιχτή. Αφαιρέστε τα παϊδάκια από το καπνιστή και τυλίξτε τα χωριστά σε αλουμινόχαρτο, εκτός από τα στολίδια. Κάντε ένα ξεχωριστό πακέτο για όλα τα στολίδια. Προσθέστε λίγο χυμό μήλου σε κάθε πακέτο. Τυλίξτε σφιχτά και επιστρέψτε στο Bradley ή σε προθερμασμένο φούρνο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, 200 F (93,3 C) για δύο ώρες. Εάν χρησιμοποιείτε το Bradley, μην ξεχάσετε να συνδέσετε ξανά το θερμαντικό στοιχείο και να αυξήσετε τη θερμοκρασία όταν αφαιρέσετε τις νευρώσεις.

Μετά από δύο ώρες, βγάζετε παϊδάκια και τα αφαιρείτε προσεκτικά από το αλουμινόχαρτο, καθώς υπάρχει πολύς ατμός μέσα. Ενώ ήταν στο αλουμινόχαρτο, μέσα στο φούρνο ή στο Bradley, ετοιμάσατε τη σχάρα με κάρβουνα και την έχετε σταθερή στους περίπου 300 F (148,9 C). Τοποθετήστε τα παϊδάκια στη σχάρα και αλείψτε με την αγαπημένη σας σάλτσα. Κάντε το με αρκετή σάλτσα κάθε φορά για να φαίνονται υγρά. Μην το σκαλίζετε!

Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, ξαναβουρτσίζουμε, μαγειρεύουμε 10 λεπτά, αλείφουμε ξανά, μαγειρεύουμε 10 λεπτά και αφαιρούμε από τη σχάρα. Βουρτσίστε ξανά. Αφήνουμε να σταθεί για 10 λεπτά και σερβίρουμε με σάλτσα στο πλάι. Οι δύο ώρες στο φούρνο μπορεί να είναι λίγο, ανάλογα με το πόσο ζεστό ήταν το Bradley, τον καιρό και το περιβάλλον που ξέρετε. Έτσι, αν έχει πολύ ζέστη έξω, ίσως 1 1/2 ώρα στο αλουμινόχαρτο.

Ελπίζουμε να μάθατε μερικές πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το κάπνισμα ζουμερών παϊδών και μην ξεχάσετε να το ελέγξετε Bradley Food Smoking Blog για ειδικές συμβουλές καπνίσματος τροφίμων από τους pit masters!

Πρωτότυπη συνταγή από RIBMAN.