Το Cookouts είναι ένας διασκεδαστικός και συναρπαστικός τρόπος για να μαγειρέψετε φαγητό και είναι από τους καλύτερους τρόπους κοινωνικοποίησης με φίλους και οικογένεια. Είστε πιθανώς από το μεγαλύτερο τμήμα των ανθρώπων που πιστεύουν ότι τα μαγειρικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε καπνιστό φαγητό που δίνει μια απολαυστική γεύση και γεύση στο γεύμα σας. Έχετε δίκιο γιατί το σωστό μαγείρεμα θα πρέπει να αλλάξει τη γεύση ενός γεύματος. Είναι, ωστόσο, κάτι που δεν μπορεί να είναι ευχάριστο αν δεν τηρούνται οι σωστές διαδικασίες και συμβουλές κατά το κάπνισμα φαγητού σε ένα cookout. Τα κακώς προετοιμασμένα γεύματα όχι μόνο κάνουν τα γεύματα λιγότερο ορεκτικά, αλλά μπορούν να μειώσουν την ενέργεια ολόκληρου του μαγειρέματος.
Θα ήταν καλύτερο να μην ανησυχείτε πολύ γιατί ξέρετε πώς να καπνίζετε φαγητό και να απογειώνετε τις εμπειρίες μαγειρικής σας. Θα σας δείξουμε πώς ακριβώς μπορείτε να το κάνετε αυτό σε αυτό το άρθρο. Είναι ένα σχετικά εύκολο έργο να το αναλάβεις, όπως μπορεί να το υποθέσεις, και θα καταλάβεις γιατί ο καθένας μπορεί να γίνει ροκ σταρ της μαγειρικής.
Είναι πιθανό να καπνίζετε κρέας, και έτσι το άρθρο θα επικεντρωθεί στο κάπνισμα κρέατος και όχι σε οποιοδήποτε άλλο γεύμα.
1. Λήψη και προετοιμασία του κρέατος
Η προετοιμασία του κρέατος είναι το πιο ζωτικό μέρος της διαδικασίας, ειδικά τώρα που έχετε επιλέξει το κάπνισμα του κρέατος. Η αναγνώριση του τύπου και της φύσης του κρέατος που θέλετε να καπνίσετε θα είναι το πρώτο βήμα που θα κάνετε. Εάν πρόκειται για λευκό κρέας, τότε τα πουλερικά, τα ψάρια, το χοιρινό, το βοδινό και το κατσίκι θα είναι οι επιλογές σας.
Τα παϊδάκια είναι πάντα το καλύτερο μέρος κάθε κρέατος για το κάπνισμα. Τα παϊδάκια όχι μόνο εμποτίζονται πιο εύκολα με γεύσεις αλλά και μαγειρεύονται πιο εύκολα. Σκεφτείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι και πιπέρι όταν ετοιμάσετε τα παϊδάκια για κάπνισμα. Μπορείτε να επιλέξετε να τρίψετε το κρέας σας μια μέρα πριν την ημέρα του μαγειρέματος για να ανακατέψετε καλύτερα τα μπαχαρικά. Θυμηθείτε, διαφορετικά καρυκεύματα απαιτούνται για τα διαφορετικά είδη κρέατος. Επομένως, επιλέξτε τα μπαχαρικά που ταιριάζουν με την επιλογή του κρέατος.
2. Μάζεμα ξύλου για χρήση
Το καλύτερο θα ήταν να θεωρούσατε τις επιλογές που έχετε ως ξύλα για το μαγείρεμα. Είναι ένα βασικό στοιχείο που δεν έχετε την πολυτέλεια να αγνοήσετε. Στο Bradley Smoker έχουμε Μπράντλεϊ Μπισκέ κατασκευασμένο από ξύλο, διασφαλίζοντας ότι καπνίζετε το φαγητό σας με την αυθεντική καθαρή γεύση αποξηραμένου ξύλου. Άλλωστε, τα Bisquettes έρχονται σε διάφορες γεύσεις για να σας δώσουν τις επιθυμητές γεύσεις.
Πηγαίνετε για σκληρά ξύλα και επιλέξτε από βελανιδιές, σκλήθρα, χικορί και σφενδάμι μεταξύ άλλων γεύσεων σκληρού ξύλου για τα μπισκότα σας. Εδώ είναι ο σύνδεσμος για όλα μας προφίλ γεύσης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε με επιδεξιότητα ποια γεύση μπισκότων θα χρησιμοποιήσετε στο επόμενο μαγείρεμα!
3. Αφαιρέστε τη μεμβράνη της πλευράς
Η μεμβράνη είναι το λεπτό χαρτί κάλυμμα δέρματος που βρίσκεται στο οστό των πλευρών. Βεβαιωθείτε ότι τα αφαιρείτε για να κάνετε το φαγητό πιο εύκολο στην κατανάλωση. Αυτό συμβαίνει επειδή η μεμβράνη γίνεται εξαιρετικά ελαστική, καθιστώντας τη μάσηση δύσκολη δουλειά μετά το κάπνισμα.
Επιπλέον, μην προσθέτετε αλάτι στο τρίψιμο σας. Αφήστε το κομμένο κρέας. Πρέπει να υπαγορεύσετε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε το τρίψιμο. Αντίθετα, φροντίστε να προσθέσετε αλάτι στα αρχικά στάδια προετοιμασίας και όχι στο ίδιο το τρίψιμο, κατά προτίμηση μια μέρα πριν το μαγείρεμα.
Συγκρατήστε τον εαυτό σας να μην αναποδογυρίσει το κρέας γιατί με αυτόν τον τρόπο ανοίγετε τον καπνιστή και αλλάζετε τη ροή του αέρα, κάτι που με τη σειρά του αλλάζει τις θερμοκρασίες του καπνιστή.
4. Χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο για το μαγείρεμα
Οι περισσότερες συνταγές για κάπνισμα κρέατος σε διάφορα blogs έχουν πάντα μια μπουκιά από το κρέας για να ελέγξετε πότε το φαγητό είναι έτοιμο. Ωστόσο, δεν πρέπει να είναι έτσι. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο μαγειρέματος, ειδικά όταν καπνίζετε χοιρινό και πουλερικά. Αφήστε τις θερμοκρασίες να σας καθοδηγήσουν για να μάθετε πότε είναι έτοιμο το κρέας.
Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας ψηφιακό θερμόμετρο για να μειώσετε πολύ το άγχος του να ξέρετε πότε το κρέας σας είναι έτοιμο στους καπνιστές μας!
Μελέτες έχουν αποκαλύψει ότι το κάπνισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν σημαίνει ότι το φαγητό είναι έτοιμο. Δεν είναι έτοιμο αν δεν έχει φτάσει σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία που συνιστάται για το συγκεκριμένο είδος κρέατος. Ένας από τους λόγους που δίνουμε έμφαση στο είδος του ξύλου που χρησιμοποιείτε είναι επειδή επηρεάζει το χρόνο και τα αποτελέσματα της διαδικασίας καπνίσματος.
Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το χρόνο και τα αποτελέσματά σας είναι το μέγεθος του κρέατος που καπνίζετε, ο τύπος και η φύση της λαβής που χρησιμοποιείτε, οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος και ο καπνιστής φαγητού που χρησιμοποιείτε.
5. Διατηρήστε την υγρασία στο κρέας
Το κρέας μερικές φορές στεγνώνει, ειδικά όταν αφήνεται για πολύ στον καπνιστή. Είναι σύνηθες όταν καπνίζετε παϊδάκια, ώμους ή ψαρονέφρι επειδή χρειάζονται πολύ χρόνο για να είναι έτοιμα. Σας συνιστούμε να αποδεχτείτε τη χρήση αλουμινόχαρτου για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το κρέας υγρό διατηρώντας παράλληλα τις συνιστώμενες θερμοκρασίες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο ρούμι ή γεύση χυμού στο αλουμινόχαρτο. Αυτό γίνεται για να ενισχύσει τη γεύση του κρέατος.
Θα σας βοηθούσε αν δεν χρειαζόταν να περάσετε από την περίπλοκη διαδικασία αναζήτησης του καλύτερου καπνιστή τροφίμων στην αγορά. Επισκεφθείτε μας δικτυακός τόπος για να αποκτήσετε το καλύτερο και πιο αξιόπιστο Bradley Smoker για ανώτερες εμπειρίες μαγειρέματος. Για περισσότερες υπέροχες συμβουλές και κόλπα Bradley καθώς και για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Bradley Smoker σας, ανατρέξτε στα καταπληκτικά άρθρα μας Bradley Smoker Food Smoking Blog.