Forget BBQ, Here's Why You Should be Smoking Your Meats Instead

Ξέχνα το BBQΓι ' Αυτό Πρέπει Να Καπνίζεις Τα Γεύματα Σου.

Posted on: January 12, 2023



Αν σας αρέσει το κρέας σας καπνιστό, τότε θα πρέπει να επενδύουν στο δικό σας προσωπικό καπνιστής για να τελειοποιήσετε τις δικές σας συνταγές και να πάρετε νόστιμα καπνιστό κρέας οποιαδήποτε στιγμή του έτους για ένα κλάσμα της τιμής που χρεώνονται σε εστιατόρια. Ξέχνα Το BBQ, Γι ' Αυτό Πρέπει Να Καπνίζεις Τα Γεύματα Σου!

Αν σας αρέσει το καπνιστό κρέας σας, τότε πρέπει να επενδύσετε στον προσωπικό σας καπνιστή για να τελειοποιήσετε τις δικές σας συνταγές και να αποκτήσετε νόστιμο καπνιστό κρέας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου για ένα κλάσμα της τιμής που χρεώνεται στα εστιατόρια. Ξεχάστε το μπάρμπεκιου, να γιατί πρέπει να καπνίζετε τα κρέατά σας!

Οι ηλεκτρικοί καπνιστές όπως αυτός του Bradley τείνουν να είναι ευκολότεροι στη χρήση και έχουν πολύ μικρότερη καμπύλη μάθησης και είναι επίσης ασφαλέστεροι από τους παραδοσιακούς καπνιστές. Οι ηλεκτρικοί καπνιστές ευνοούν περισσότερο το κάπνισμα κρέατος όλο το χρόνο. Συγκριτικά, οι καπνιστές κάρβουνου που είναι κατασκευασμένοι από λεπτό μέταλλο δεν μπορούν να κρατήσουν την ίδια ποσότητα θερμότητας κατά τους κρύους μήνες.

Εδώ μπαίνει το διασκεδαστικό κομμάτι. Όσον αφορά το τι να καπνίσεις, οι δυνατότητες είναι απλώς ατελείωτες! Ενώ το κρέας, συμπεριλαμβανομένου του κοτόπουλου, της γαλοπούλας, του χοιρινού, του βοείου κρέατος και των ψαριών είναι προφανές για το κάπνισμα, είναι εύκολο να γίνετε δημιουργικοί με τον καπνιστή σας.

Τα λαχανικά, τα αυγά, ακόμη και τα επιδόρπια όπως τα μπράουνις και το παγωτό μπορούν να κάνουν τον καπνιστή σας πολύ πιο ευέλικτο και χρήσιμο όλο το χρόνο.

Εάν το στόμα σας έχει ήδη ποτίσει, τότε ρίξτε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους πρέπει να καπνίζετε το κρέας σας αντί να βγάζετε αυτό το μπάρμπεκιου.

The Iresistible Smoky Flavor

Ενώ μια ψησταριά λειτουργεί καλά, όλοι οι λάτρεις του κρέατος συμφωνούν ότι ένας καπνιστής παράγει καλύτερο κρέας. Η γεύση είναι πιο δυνατή επειδή ένας καπνιστής μπορεί να συλλάβει, να κρατήσει και να κυκλοφορήσει τον καπνό πιο αποτελεσματικά.

Θα πάρετε περισσότερη γεύση και θα κάνετε λιγότερη δουλειά με έναν αληθινό καπνιστή.

Εάν καπνίζετε μία φορά το μήνα ή θέλετε, αλλά πιστεύετε επίσης ότι το να μετατρέψετε τη ψησταριά σας σε καπνιστή είναι υπερβολική ταλαιπωρία, τότε είστε έτοιμοι να πάρετε έναν καπνιστή. Επίσης, αν θέλετε το κρέας σας να ανέβει επίπεδο από καλό σε εξαιρετικό, τότε είστε έτοιμοι να πάρετε έναν καπνιστή!

Κρέας πιο ζουμερό και τρυφερό

Πόσο καιρό? Πόσο ζεστό;

Το ιδανικό κάπνισμα είναι χαμηλό και αργό. Η διατήρηση χαμηλών θερμοκρασιών θα κάνει το κρέας σας πιο χυμώδες και τρυφερό, ενώ θα αφήσει στον καπνό χρόνο να απορροφηθεί.

Το πόσο καιρό καπνίζετε εξαρτάται από το προϊόν. Με το κρέας πρέπει να φτάσει κανείς ασφαλείς εσωτερικές θερμοκρασίες.

Εκτός από το εάν καπνίζετε κοτόπουλο ή βοδινό κρέας, πρέπει να λάβετε υπόψη και το τελικό προϊόν. Για παράδειγμα, εάν καπνίζετε ένα ολόκληρο στήθος κοτόπουλου, τότε καπνίστε το μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 165°F. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το αμέσως από τον καπνιστή.

Εάν θέλετε να καπνίζετε κοτόπουλο τραβηχτό, τότε θα πρέπει να καπνίζετε σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο, ακόμη και να ξεπεράσετε αυτή που θεωρείται η ασφαλής εσωτερική θερμοκρασία.

Κάθε συνταγή που χρησιμοποιείτε θα σας δώσει έναν οδηγό για τους χρόνους και τις θερμοκρασίες καπνίσματος.

Χωρίς θερμότητα?

Μερικές φορές η απουσία θερμότητας είναι η καλύτερη θερμοκρασία. Όταν καπνίζετε ωμό μπέικον, ξηρά αλλαντικά ή τυρί, δεν θέλετε να μαγειρέψετε το προϊόν (ή να το λιώσετε!). Έτσι, σε αυτές τις περιπτώσεις θέλετε να κρατήσετε τον καπνιστή σας σε χαμηλά επίπεδα, ή να ρυθμίσετε το Αντάπτορας κρύου καπνού Bradley. Δείτε μερικά από οι συμβουλές μας για το κρύο κάπνισμα όταν είστε έτοιμοι να διακλαδώσετε.

Αλουμινόχαρτο!

Με παϊδάκια και ψαρονέφρι συνιστάται μερικές φορές να σκεπάζετε το κρέας με αλουμινόχαρτο στα μισά της περιόδου καπνίσματος για να μαλακώσει το κρέας και να ζεσταθεί εσωτερικά. Στη συνέχεια, τελειώστε το ακάλυπτο για να δημιουργήσετε μια κρούστα σαν εξωτερική.

Επαγγελματική συμβουλή: Το αλεύρι με μια «σάλτσα σφουγγαρίστρας» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε γεύση σε ένα πιάτο που θα καπνίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πειραματιστείτε συχνά

Μπορείτε να πειραματιστείτε συχνά με έναν καπνιστή και να δημιουργήσετε το δικό σας ρεπερτόριο συνταγών και δημιουργιών.

Έχοντας λίγη γνώση και εμπειρία για το πώς λειτουργεί η διαδικασία, θα πρέπει να πειραματιστείτε με νέες γεύσεις και συνταγές.

Δεν θα λειτουργήσουν όλα, όμως. Καπνιστά πορτοκάλια…δεν είναι επιτυχία. Αλλά για κάποιες συνταγές όπως καπνιστό παγωτό, γίνεται πεντανόστιμα!

Λοιπόν να το έχετε, αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεχάσετε το μπάρμπεκιου, Εδώ είναι γιατί πρέπει να καπνίζετε τα κρέατά σας!

Θυμηθείτε να ελέγξετε το δικό μας blog για πιο νόστιμες συμβουλές και κόλπα για το κάπνισμα.

Θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τη σειρά καπνιστών Bradley; Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Περίπατος του Μπράντλεϊ Καπνιστή!

Θα είστε πολύ σοφοί και γνώστες του καπνιστή για αυτό. Καλό κάπνισμα!