6 Marvelous Steps to Smoke the Best Boston Pulled Pork Butt

6 Θαυμάσια βήματα για να καπνιστή το καλύτερο Ο Boston Pulled Pork Butt

Posted on: January 12, 2023



Ένα από τα πιο πολύπλοκα κρέατα στο μπάρμπεκιου είναι το καπνιστό χοιρινό πισινό ή ο πισινός Βοστώνης από τον οποίο παίρνουμε το διάσημο καπνιστό τραβηγμένο χοιρινό. Εδώ είναι 6 θαυμάσια βήματα για να καπνίσετε το καλύτερο χοιρινό κώλο της Βοστώνης!

Ένα από τα πιο πολυχρηστικά κρέατα στο μπάρμπεκιου είναι το καπνιστό χοιρινό πισινό ή πισινό της Βοστώνης από το οποίο παίρνουμε το περίφημο καπνιστό χοιρινό pulled. Εδώ είναι 6 θαυμάσια βήματα για να καπνίσετε το καλύτερο χοιρινό πισινό της Βοστώνης!

Το καπνιστό χοιρινό κρέας είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει με λίγα μόνο βήματα που απαιτούνται για να ετοιμάσετε το χοιρινό για τον καπνιστή. Το δύσκολο μέρος είναι να κρατάς τον καπνιστή να λειτουργεί για 14+ ώρες ενώ σιγά σιγά ο καπνός μαγειρεύει στην τελειότητα.

Ας ξεκινήσουμε τα 6 υπέροχα βήματα για να καπνίσετε το καλύτερο χοιρινό πισινό της Βοστώνης!

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος: 14-16 ώρες
  • Θερμοκρασία καπνιστή: 225°F
  • Θερμοκρασία φινιρίσματος κρέατος: 195-205°F
  • Προτεινόμενο Ξύλο: Κεράσι

Τι θα χρειαστείτε

  • 6-8 λίβρες χοιρινό πισινό ή χοιρινό ψητό για πικνίκ
  • Κίτρινη μουστάρδα
  • Τρίψιμο
  • Σάλτσα BBQ

Επαγγελματική συμβουλή: Είναι προαιρετικό να αφαιρέσετε το δέρμα.

Επαγγελματική συμβουλή: Αντί να αφήσετε λίγο από ένα μπαχαρικό να λιώσει με το λίπος που λιώνει αργά, η μουστάρδα βοηθά στη σύνδεση των μπαχαρικών με το κρέας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα κρέατα όπου ένας καλός όγκος του κρέατος χάνεται σε λίπος. Αν σας αρέσει το καπνιστό κρέας με έναν υπέροχο, γευστικό φλοιό, τότε προσθέστε ένα στρώμα μουστάρδας σε αυτό. Δεν χρειάζεται να είναι παχιά στρώση, ούτε καν ακριβή μουστάρδα!

Βήματα για την αφαίρεση του δέρματος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πισινό της Βοστώνης χωρίς να χρειάζεται να τον ξεφλουδίσετε, αλλά αν βρεθείτε σε ένα πικνίκ, δείτε πώς να αφαιρέσετε το δέρμα:

  1. Απλώστε το ψητό στο ξύλο κοπής με την πλευρά του δέρματος προς τα πάνω.
  2. Κάντε μια τομή στο δέρμα ακριβώς κάτω από το κέντρο.
  3. Ενώ τραβάτε προς τα πάνω και απομακρύνεστε από το κέντρο, περάστε τη λεπίδα ενός αιχμηρού μαχαιριού κατά μήκος του προσαρτημένου δέρματος.
  4. Αναποδογυρίστε το ψητό για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση της πέτσας.

Χρειάζεται λίγη δουλειά, αλλά το δέρμα θα ξεκολλήσει εύκολα με αυτόν τον τρόπο.

Τώρα ας ξεκινήσουμε τα 6 υπέροχα βήματα για να καπνίσετε το καλύτερο χοιρινό πισινό της Βοστώνης!

1. Μουστάρδα και τρίψτε το χοιρινό

Το αν θα χρησιμοποιήσετε ένα ψητό για πικ-νικ χωρίς πέτσα ή έναν πισινό της Βοστώνης εξαρτάται από εσάς, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο πισινός δεν είναι μόνο πιο εύκολος, αλλά έχει καλύτερη γεύση και υφή.

Όπως με τα περισσότερα χοιρινά, χρησιμοποιώ κίτρινη μουστάρδα για να δημιουργήσω ένα συνδετικό υλικό ή βάση για να κολλήσει το τρίψιμο. Στη συνέχεια απλώστε τη μουστάρδα πάνω από το κρέας.

Αναποδογυρίστε το ψητό και πάρτε την κάτω πλευρά με τον ίδιο τρόπο.

2. Τώρα είστε έτοιμοι για τον καπνιστή!

Ρυθμίστε το καπνιστή για μαγείρεμα στους 225°F και βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονα μπισκότα κεράσι για περίπου 6-8 ώρες καπνού.

Μόλις ο καπνιστής τρέχει σταθερά στην προβλεπόμενη θερμοκρασία, είναι ώρα να βάλετε το κρέας στο καπνιστή.

3. Καπνίστε το Χοιρινό

Ενώ το κρέας καπνίζεται για 225°F, μπορείτε να περιμένετε ένα ψητό 6-8 λιβρών να διαρκέσει 14 ώρες ή περισσότερες για να ολοκληρωθεί. Μερικές φορές μπορεί να διαρκέσει ακόμη και 20 ώρες. Ειδικά με μεγάλα κομμάτια κρέατος όπως αυτό, είναι σημαντικό να το βγάλετε μόνο από τον καπνιστή για να ελέγξετε για την επιθυμητή υφή και τρυφερότητα που θέλετε.

Τοποθετήστε το λίπος του κρέατος προς τα κάτω, έτσι ώστε ο πάτος του ψητού να έχει την τάση να κολλάει στη σχάρα. Όταν έρθει η ώρα να το αφαιρέσετε, μπορεί να χάσετε το λίπος, αλλά είναι καλύτερο από το να χάσετε μια μεγάλη φέτα από το πραγματικό κρέας.

Διατηρήστε τον καπνό από ξύλο κερασιάς για τουλάχιστον 6-8 ώρες στο Bradley Smoker.

Επαγγελματική συμβουλή: Χρήση Ψηφιακό θερμόμετρο Bradley για τον πιο ασφαλή τρόπο για να καταλάβετε πότε είναι έτοιμο το κρέας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία ενώ μαγειρεύεται. Μπορείτε να πειραματιστείτε με την εικασία μετά από αρκετές προσπάθειες καπνίσματος.

Όταν ο χοιρινός πισινός φτάσει τους 200-205°F στο κέντρο, είναι έτοιμο.

4. Ξεκουράστε το Χοιρινό Πισινό

Μόλις καπνίσει το χοιρινό πισινό, μπορείτε να το τραβήξετε αμέσως μετά ή να το κρατήσετε στο καπνιστή για 4 ώρες ή περισσότερο τυλίγοντάς το σε μια διπλή στρώση αλουμινόχαρτου και μετά σε μια χοντρή πετσέτα.

Τοποθετήστε το τυλιγμένο πακέτο σε ένα άδειο ψυγείο πάγου και γεμίστε τον υπόλοιπο χώρο με περισσότερες πετσέτες ή κουβέρτες.

5. Ήρθε η ώρα να τραβήξετε το χοιρινό

Εάν βγάλετε το χοιρινό πισινό από τον καπνιστή πολύ νωρίς, θα δυσκολευτείτε να τραβήξετε το κρέας. Όσο περισσότερο καπνίζετε το χοιρινό τόσο πιο εύκολα θα καταρρέετε πολύ εύκολα με πολύ λίγη προσπάθεια.

Τώρα αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος, χρησιμοποιήστε μερικά πιρούνια για να τραβήξετε ή να τεμαχίσετε το κρέας αφαιρώντας τυχόν συστάδες λίπους που βρείτε.

6. Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pulled Pork

Το καπνιστό χοιρινό κρέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε χρησιμοποιείται κιμάς όπως σε tacos, σε burritos, στη σαλάτα taco, στην πίτσα, αναμεμειγμένο με τυρί κρέμα ως ντιπ, στοιβαγμένο πάνω από ψητές πατάτες, με αυγά και πατάτες για πρωινό και σχεδόν οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας!

Κλείσιμο Σκέψεις

Αν λαχταράτε περισσότερες συνταγές που σχετίζονται με το χοιρινό στο Bradley, μην ψάξετε περισσότερο Steve's Smoke Pork Tenderloin συνταγή.

Ορίστε, 6 θαυμάσια βήματα για να καπνίσετε το καλύτερο χοιρινό πισινό της Βοστώνης. Η τέχνη του καπνιστού κρέατος είναι τόσο ευέλικτη! Θυμηθείτε να μοιραστείτε αυτές τις συνταγές με τους αγαπημένους σας και επισκεφτείτε μας blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα για το επόμενο μπάρμπεκιου στην αυλή σας!