Adding the food in electric smoker

Πως εσύ Cool Down Smoke Από καπνιστή;

Posted on: December 17, 2021
Read time: Read Time: 10 minΣυνδυάστε κείμενο με μια εικόνα για να εστιάσετε στο επιλεγμένο προϊόν, συλλογή ή ανάρτηση ιστολογίου. Προσθέστε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, το στυλ ή ακόμα και να δώσετε μια κριτική.

Το κάπνισμα τροφίμων είναι μια αργή διαδικασία. Εδώ το φαγητό ψήνεται σε χαμηλή φωτιά συνεχώς για ώρες μέχρι να πάρει την επιθυμητή γεύση. Αυτό επιτρέπει στο φαγητό να απορροφήσει μια πιο έντονη γεύση καπνού σε σύγκριση με το ψήσιμο ή το ψήσιμο στη σχάρα. Όσο δύσκολο κι αν είναι να προετοιμαστεί ο καπνιστής τροφίμων για να φτάσει στην ιδανική θερμοκρασία, είναι πιο δύσκολο να κρυώσει ο καπνός όταν η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει. Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό βήμα να διατηρείτε μια σταθερά χαμηλή θερμοκρασία στο εσωτερικό του καπνιστή τροφίμων για να έχετε τέλεια ψημένες και τρυφερές ζουμερές μπριζόλες.

Εάν δυσκολεύεστε συχνά να δροσίσετε έναν καπνιστή με ζεστό φαγητό, αυτός ο οδηγός σίγουρα θα σας βοηθήσει.

Ψύξη ενός συμβατικού καπνιστή τροφίμων

Ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά τη λειτουργία ενός συμβατικού καπνιστή είναι να εκτιμήσετε τη θερμοκρασία του για να ξέρετε πότε πρέπει να τον κρυώσετε. Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε θερμόμετρο καπνιστών. Θα σας δείξει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του καπνιστή, για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε συνεχώς τη θερμοκρασία κατά το μαγείρεμα.

Ρυθμίστε τη ροή αέρα μέσω της καμινάδας ή του άνω αεραγωγού: Ο ζεστός αέρας από τον θάλαμο Bradley ανεβαίνει και εξαερίζεται από τον επάνω αεραγωγό. Εάν κλείσετε την επάνω οπή εξαερισμού, θα περιέχει περισσότερο καπνό στη μονάδα διακόπτοντας την παροχή αέρα. Επομένως, ρυθμίστε τον επάνω αεραγωγό μόνο για να αφήσετε περισσότερο καπνό να διαφεύγει από τον θάλαμο για να διατηρήσετε την εσωτερική θερμοκρασία στο ελάχιστο.

Βγάζοντας κεφτεδάκια από τον καπνιστή Μπράντλεϊ

Συμβουλές μπόνους για να δροσίσετε τον καπνιστή

Εδώ είναι δύο άλλες μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε με το συμβατικό καπνιστή τροφίμων σας.

Χρησιμοποιήστε μπισκότα συμπιεσμένου ξύλου: Οι μπισκότες συμπιεσμένου ξύλου είναι σχεδιασμένες με ομοιόμορφη πυκνότητα και πάχος. Μπράντλεϊ Μπισκετ σβήστε αυτόματα πριν μετατραπεί σε στάχτη για να διασφαλίσετε ότι μόνο καθαρός καπνός φτάνει στο φαγητό σας. Το Bradley Bisquettes έρχεται σε διάφορες γεύσεις όπως μήλο, κεράσι, δρυς, πεκάν, σκλήθρα, σφενδάμι κ.λπ.

Μπορείτε να δείτε το μοναδικό μας προφίλ γεύσης μπισκότων εδώ!

Αγοράστε ένα κιτ προσαρμογέα κρύου καπνού: Το κιτ προσαρμογέα κρύου καπνού βοηθά στο μαγείρεμα των τροφίμων με κρύο κάπνισμα μέσα σε ένα συμβατικό καπνιστή τροφίμων. Ο προσαρμογέας κρύου καπνού Bradley σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε έναν αληθινό και απλό κρύο καπνό. Ακόμα και τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! (η ελάχιστη θερμοκρασία εξαρτάται από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος).

Μετακινώντας τον καυστήρα μπισκότων έξω από το κουτί καπνού, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε αυθεντικό ή ψηφιακό καπνιστή Bradley σε μονάδα κρύου καπνιστή. (Δεν είναι συμβατό με το P10 Smoker – BS1019)

Κατασκευασμένος από ατσάλι με επίστρωση πούδρας, ο προσαρμογέας ταιριάζει μεταξύ του πύργου καπνού και της γεννήτριας. Χρησιμοποιώντας έναν εύκαμπτο σωλήνα αλουμινίου (μήκους 36") που αφήνει τον καπνό να κρυώσει πριν φτάσει στο φαγητό σας. Σας επιτρέπει να κάνετε έναν αληθινό κρύο καπνό.

Bradley Smoker, Smart Smoker, 6 Rack Electric Smoker, 41", Bluetooth, Silver

Οφέλη από τη χρήση ενός καλού καπνιστή τροφίμων

Με έναν καπνιστή υψηλής ποιότητας που διαθέτει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, ο έλεγχος θερμοκρασίας θα είναι παιχνιδάκι. Ευτυχώς, υπάρχουν καπνιστές τροφίμων από την Bradley Smoker που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια άνετη εμπειρία καπνίσματος φαγητού χωρίς να παρεμβαίνουν πολύ κατά τη λειτουργία του καπνιστή. Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά του Bradley που πρέπει να αναζητήσετε σε κάθε καπνιστή τροφίμων υψηλής ποιότητας.

Ψηφιακή κονσόλα για έλεγχο χρόνου και θερμοκρασίας: Ο καπνιστής Bradley επιτρέπει την προρύθμιση του χρόνου μαγειρέματος και της θερμοκρασίας πριν ξεκινήσετε το κάπνισμα. Αυτό θα ρυθμίσει τον καπνιστή να λειτουργεί σε μια σταθερή θερμοκρασία που απαιτεί η συνταγή που καπνίζετε. Ξεχάστε τον κόπο της παρακολούθησης της θερμοκρασίας και όλες τις ταλαιπωρίες της ψύξης του καπνιστή.

Χωρίς προβλήματα τάισμα μπισκότων: Με έναν αυτόματο τροφοδότη μπισκότων, όλοι οι καπνιστές Bradley μπορούν να τρέφονται μόνοι τους. Μόλις γεμίσετε τον θάλαμο, ο καπνιστής μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για έως και 10 ώρες με περιοδική επίβλεψη.

Εργονομικός σχεδιασμός για πιο γρήγορο μαγείρεμα: Οι μαγνητικές πόρτες εμποδίζουν τη διαφυγή του υπερβολικού καπνού από τον θάλαμο και ένα μονωμένο σώμα ρυθμίζει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του καπνιστή. Αυτά τα χαρακτηριστικά εμποδίζουν την επιβράδυνση της διαδικασίας μαγειρέματος λόγω διακυμάνσεων της θερμοκρασίας.

Το κάπνισμα φαγητού στο σπίτι σας δίνει την πολυτέλεια να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας φαγητά από την άνεση του σπιτιού σας. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας σε πάρτι στο σπίτι. Ωστόσο, η πρόσθετη εργασία που σχετίζεται με το κάπνισμα τροφίμων μπορεί να είναι αρκετά κουραστική. Οι καπνιστές τροφίμων υψηλής ποιότητας, όπως ο καπνιστής Bradley, αφαιρούν μεγάλο βάρος από τους ώμους σας και κάνουν το κάπνισμα φαγητού εύκολο και πιο βολικό. Για περισσότερες υπέροχες ιδέες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Bradley Smoker σας, ανατρέξτε στα καταπληκτικά άρθρα μας Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα.