Το βιβλίο μαγειρικής Bradley Smoker είναι ο οδηγός για όλα τα καπνιστά
Το Bradley Smoker Cookbook χρησιμοποιεί την τέχνη του καπνίσματος, μια διαδικασία που μπορεί να εκφοβίσει τον αρχάριο και δείχνει πόσο πραγματικά προσιτό είναι.
Με περισσότερες από εκατό σελίδες, το βιβλίο περιέχει πρωτότυπες φωτογραφίες και συνταγές για σούπες, πιάτα λαχανικών, σαλάτες, άγρια θηράματα, φρούτα, μύδια και πολλά άλλα πιάτα.
Και τα καλύτερα νέα είναι ότι αυτές οι συνταγές προέρχονται από πέντε επαγγελματίες επαγγελματίες του Bradley. Επιπλέον, υπάρχουν ακόμη και ορισμένα συστατικά που συνήθως δεν θα συνδέατε με το κάπνισμα.
Από ορεκτικά έως επιδόρπια, το The Bradley Smoker Cookbook περιλαμβάνει συνταγές που μπορεί να αντιγράψει ο καθένας με τον δικό του καπνιστή.
Μπορείτε να το προπαραγγείλετε τώρα στο
https://www.north-america.bradleysmoker.com/product/bradley-smoker-cookbook/
Οι συνταγές περιλαμβάνουν:
- Σαλάτα καπνιστού τόνου και αβοκάντο
- Καπνιστοί γλυκοί ξηροί καρποί τσίλι
- Καλοκαιρινό Λουκάνικο Άλκη
- Καραμέλες με καπνιστό θαλασσινό αλάτι
- Cajun Smoked Catfish και πολλά άλλα!
Επίσης Συμβουλές και κόλπα για το κάπνισμα τροφίμων
Στην κορυφή αυτού, θα βρείτε συμβουλές και κόλπα για το κάπνισμα φαγητού γενικά, καθώς και τον Οδηγό γεύσης μπισκέτων καπνιστών Bradley.
Είτε είστε βετεράνος που θέλει να γίνει δημιουργικός με τον καπνιστή σας είτε αρχάριος που αναζητά νέους τρόπους για να απολαύσετε την κουζίνα σας – αυτό το βιβλίο είναι για εσάς!
Σχετικά με τους Bradley Pro Staffers
Λένα Κλέιτον είναι συνιδιοκτήτης ενός εστιατορίου και μιας επιχείρησης τροφοδοσίας πλήρους εξυπηρέτησης Cravings Restaurant + Lounge. Ζει στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά.
Ένας προγραμματιστής συνταγών, Steve Cylka είναι επίσης φωτογράφος τροφίμων και συγγραφέας του «The Black Peppercorn», μιας ιστοσελίδας με πρωτότυπες συνταγές. Κέρδισε το Courvoisier Collective Culinary Masterpieces Competition το 2012. Ο Steve ζει στο Τορόντο του Οντάριο, στον Καναδά.
Κάθλιν Ντόνεγκαν είναι ο ιδρυτής και ο κύριος συγγραφέας του ιστολογίου «The Philly Foodist», που γιορτάζει τα τοπικά, εποχιακά και ανθρώπινα φαγητά. Ζει στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια.
Τα τελευταία 25 χρόνια, Μπραντ Λόκγουντ υπήρξε εμπορικός μεταποιητής κρέατος, καθώς και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Επεξεργαστών Κρέατος PA. Είναι ο σημερινός οικοδεσπότης του «Love of the Hunt TV». Ο Μπραντ ζει στο Μπρούκβιλ της Πενσυλβάνια.
Επαγγελματίας συντάκτης, συγγραφέας και φωτογράφος στον υπαίθριο αθλητικό κλάδο, Jennifer LS Pearsall είναι επίσης ο εκδότης του δημοφιλούς ιστολογίου TheBaconAffairs.com. Pearsall. Διαμένει στο Waupaca του Wisconsin.
ISBN: 978-1-63220-715-9
Τιμή: 19,99 $ USD / 23,99 $ CAD