Φαγητό Το κάπνισμα είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και πιο ικανοποιητικά πράγματα που θα κάνετε ποτέ όταν μαγειρεύετε. Είναι εκπληκτικό να μπορείς να παίρνεις λίγο κρέας και να το κάνεις 100 φορές καλύτερη γεύση με ελάχιστη προσπάθεια! Η γνώση των βασικών στοιχείων για το κάπνισμα των τροφίμων είναι το κλειδί για να βεβαιωθείτε ότι το κρέας σας καπνίζεται στην τελειότητα και μαγειρεύεται καλά. Ένα κλειδί για το κάπνισμα τροφίμων είναι ο καλός έλεγχος της θερμοκρασίας. Το κάπνισμα τροφίμων γίνεται καλύτερα στην περιοχή από 200-220 βαθμούς F.
Ο καλός έλεγχος θερμοκρασίας είναι το κλειδί για την επιτυχία
Η διατήρηση της θερμότητας σε χαμηλά επίπεδα είναι το κλειδί για το επιτυχημένο κάπνισμα τροφίμων. Θα δώσει στον καπνό αρκετό χρόνο για να τυλίξει το κρέας σας και να το μαλακώσει φυσικά. Το αργό κάπνισμα του κρέατος δίνει επίσης χρόνο στις ίνες του κρέατος να διασπαστούν και να γίνουν τρυφερά. Αυτό επιτρέπει στις ίνες να μετατραπούν σε βασικά σάκχαρα, βοηθώντας το να έχει λίγο καλύτερη γεύση (χωρίς να προσθέτει θερμίδες)!
Καλύτερα ασφαλές παρά συγγνώμη
Αλλά το πιο σημαντικό? είναι καλύτερα να είσαι ασφαλής τότε συγνώμη. Γι' αυτό θα πρέπει πάντα να ελέγχετε την εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος σας πριν το σερβίρετε. Εάν διατηρήσετε τις εσωτερικές θερμοκρασίες όπως φαίνεται παρακάτω, είστε έτοιμοι. Μπορείτε ακόμη και να το καρφιτσώσετε στο ψυγείο σας για να το έχετε πάντα πρόχειρο!