Is Bone-In Meat Better Than Alternatives?

Είναι Bone-In Κρέας καλύτερο από εναλλακτικές;

Posted on: January 16, 2023Το να τρώει έξω είναι πάντα μια καλή επιλογή για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, να πάρει φρέσκο αέρα, και συγκόλληση μετά από ταραχώδες έργο και τα σχολικά προγράμματα.

Το φαγητό σε εξωτερικούς χώρους είναι πάντα μια ωραία επιλογή για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, να πάρετε καθαρό αέρα και να κολλήσετε μετά από ταραχώδη προγράμματα εργασίας και σχολείου. Το μπάρμπεκιου είναι ένα βασικό συστατικό όταν τρώτε έξω, καθώς τείνει να είναι λιγότερο απαιτητικό από το πραγματικό μαγείρεμα ή ψήσιμο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να στραφούν προς έναν πιο ευαίσθητο τρόπο παρασκευής κρέατος: το κάπνισμα. Αν και χρησιμοποιεί παρόμοια εργαλεία όπως το ψήσιμο στη σχάρα και το μπάρμπεκιου, κάνει μεγάλη διαφορά στο κρέας.

Κόκκαλα σε κομμάτια κρέατος

Το κάπνισμα λειτουργεί καλά, ειδικά με κρέας με κόκαλα όπως παϊδάκια, μερίδες μπούτι κοτόπουλου και μπριζόλες T-Bone.

Οι λάτρεις του κρέατος μπορεί να υποθέσουν ότι οι αγαπημένες τους λιχουδιές κρέατος γίνονται πιο γευστικές όταν μαγειρεύονται με κόκαλο. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Αυτό που κάνουν τα οστά είναι να απελευθερώνουν αποθέματα που προέρχονται από το κολλαγόνο τους και να λειτουργούν ως συμβάλλοντας στην «αίσθηση», αλλά όχι στην πραγματική γεύση. Στην πραγματικότητα, το να κρατάτε κόκαλα στη μπριζόλα σας την κάνει να χάνει την τραγανότητά της, την οποία απολαμβάνουν πολλοί.

Κομμάτια κρέατος χωρίς κόκαλα

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν κομμάτια κρέατος χωρίς κόκαλα επειδή εξοικονομούν χρήματα χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στη βιομηχανία μαγειρικής που προτιμούν να χρησιμοποιούν κρέας με κόκαλα, ειδικά όταν μαγειρεύουν για εστιατόρια υψηλής ποιότητας. Το κάπνισμα κρέατος είναι πολύ δημοφιλές στα περισσότερα εστιατόρια και το είδος του κρέατος που καπνίζεται θα κρίνει τελικά την ποιότητα του τελικού πιάτου.

Οι περισσότεροι σεφ και λάτρεις του κρέατος θα σας πουν ότι οι μπριζόλες θα έχουν πάντα καλύτερη γεύση. Η δημοφιλής πεποίθηση είναι ότι η γεύση των οστών από το αγαπημένο σας κρέας μεταφέρεται στο ίδιο το κρέας. Οι ψησταριές και οι καπνιστές επισημαίνουν ότι το υγρό από το μυελό δεν μπορεί να περάσει μέσα από τα κόκαλα, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση η γεύση από το μυελό να διεισδύσει στο κρέας κατά το μαγείρεμα.

Μεδούλι

Ο μυελός, μια ουσία που βρίσκεται σε όλα τα οστά κρέατος, έρχεται σε δύο μορφές, δηλαδή τον κόκκινο μυελό και τον κίτρινο μυελό. Στα κόκκαλα μπριζόλας, ο κίτρινος μυελός κάνει το κρέας εξαιρετικά νόστιμο, και οι καουμπόηδες το αποκαλούσαν βούτυρο λιβάδι. Όσοι έχουν δοκιμάσει πραγματικό βούτυρο στις μπριζόλες τους μπορεί να συμφωνήσουν επειδή η υφή του κίτρινου μυελού και του παστεριωμένου βουτύρου είναι σχεδόν η ίδια.

Καμία διαφορά

Υπάρχουν πολλοί λάτρεις του κρέατος που υποστηρίζουν ότι το να μαγειρεύεις τη μπριζόλα σου χωρίς κόκαλα δεν διαφέρει πολύ από το να τη μαγειρεύεις με κόκαλο. Επιστημονικά μιλώντας, τα κρέατα με κόκαλα και οι μπριζόλες χωρίς κόκαλα δεν διακρίνονται, κάτι που προκαλεί έκπληξη. Τα κόκαλα κρέατος δεν έχουν αρκετή διαπερατή επιφάνεια για να επιτρέψουν στο μυελό να μεταφέρει τη γεύση του στο κρέας.

Κάπνισμα

Εάν ενδιαφέρεστε για το κάπνισμα κρέατος, η Bradley Smoker είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και διανομείς τροφίμων που καπνίζουν. Είτε προτιμάτε με κόκαλα είτε χωρίς κόκαλα, οι συνταγές μας θα σας αρέσουν. Το κάπνισμα τροφίμων είναι αυτό στο οποίο ειδικευόμαστε και έχουμε καπνιστές τροφίμων που λειτουργούν καλά τόσο με το κρέας με κόκαλα όσο και με εναλλακτικές. Μπορείτε να τα βρείτε όλα τις συνταγές μας εδώ, ενημερώνουμε κάθε εβδομάδα! Μην ξεχνάτε λοιπόν να επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπό μας για τις καλύτερες και πιο πρόσφατες συνταγές!

Επιπλέον, τα κόκαλα αργούν πολύ να διαλυθούν και είναι σχετικά άοστα από μόνα τους, με αποτέλεσμα να μην συμβάλλουν τίποτα στη γεύση του κρέατος. Είτε μας αρέσει να μαγειρεύουμε μπριζόλες με ή χωρίς κόκαλα, μπορούμε πάντα να επιλέξουμε τη μέθοδο καπνίσματος. Το κάπνισμα του κρέατος του δίνει μια μοναδικά ξεχωριστή γεύση, καθώς και βελτιωμένη εμφάνιση, οσμή, ακόμη και ασφάλεια και διατήρηση.

Πλεονεκτήματα του καπνίσματος τροφίμων

Το κάπνισμα τροφίμων, συγκεκριμένα, έχει επιλεγεί από τους περισσότερους λάτρεις της μαγειρικής λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων του στο μαγείρεμα κρέατος με κόκαλα και χωρίς κόκαλα. Αν και το κάπνισμα καταναλώνει περισσότερο χρόνο και χρειάζεται συνεχή έλεγχο θερμοκρασίας, δίνει περισσότερη τρυφερότητα και γεύση στο κρέας από το ψήσιμο στη σχάρα.

Τα προϊόντα που επιλέγετε να καπνίσετε θα επηρεάσουν επίσης τη γεύση. Μας Μπράντλεϊ Μπισκετ έχουν πολλές γεύσεις για να διαλέξετε.

Για περισσότερες υπέροχες ιδέες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Bradley Smoker σας, ανατρέξτε στα καταπληκτικά άρθρα στο Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα.