Food Smoking: Outdoor Cooking Tips From A Local Chef

Τροφίμων Το κάπνισμα: Εξωτερική Συμβουλές Μαγειρική Από ένα τοπικό Chef

Posted on: October 04, 2023



Ανεβάστε το κάπνισμα του φαγητού σας στο επόμενο επίπεδο! Διαβάστε τα πάντα για τις συμβουλές μαγειρικής σε εξωτερικό χώρο από τον τοπικό σεφ, Ted Reader! Θα θέλετε να επιστρέψετε για περισσότερα. Το εγγυόμαστε!

Ανεβάστε το κάπνισμα του φαγητού σας στο επόμενο επίπεδο! Διαβάστε τα πάντα για τις συμβουλές μαγειρικής σε εξωτερικό χώρο από τον τοπικό σεφ, Ted Reader! Θα θέλετε να επιστρέψετε για περισσότερα. Το εγγυόμαστε!

Σεφ Ted Reader

Γνωστό ως το «Ο νονός της ψησταριάς», η γοητεία του και το ατρόμητο γαστρονομικό του πνεύμα οδήγησαν τον Τεντ να γίνει βραβευμένος σεφ, συγγραφέας, διασκεδαστής καινοτομίας τροφίμων και προϊόντων και καθηγητής Καινοτομιών Σύγχρονων Μαγειρικών Εφαρμογών στο Canadian Food and Wine Institute στο Niagara College.

Το πάθος του Τεντ για όλα τα καπνιστά και ψητά είναι εξαιρετικά μεταδοτικό. Συχνά θα τον βρείτε να διαδίδει το ευαγγέλιό του για μπάρμπεκιου σε ζωντανές επιδείξεις μαγειρικής και εμφανίσεις στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο που κρατούν τους θαυμαστές για περισσότερα!

Ο Τεντ έχει πάνω από 75 ψησταριές και καπνίζει.

Σήμερα μπορείτε να βρείτε τον Τεντ στην πίσω αυλή του σπιτιού του στο Τορόντο να τσαλακώνει παιχνίδια και να αναπτύσσει δημιουργικές και νόστιμες συνταγές.

Είτε χρησιμοποιείτε ψησταριά είτε καπνιστή, καθώς και τρόπους προσαρμογής της ψησταριάς σας για το κάπνισμα.

Παρακολουθήστε αυτή τη συνταγή καπνιστών πρώτων πλευρών σε έναν καπνιστή Bradley! Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες συμβουλές και κόλπα από τον ίδιο τον σεφ!

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ

Ο Reader ξεκινά με τις «εντολές» του για το κάπνισμα για να κάνει τους ανθρώπους να αρχίσουν να σκέφτονται σαν καπνιστής αντί για ψησταριά. Μερικές από αυτές τις εντολές περιλαμβάνουν:

• Προετοιμάσου — Όπως και στο εξής, ετοιμάστε το καπνιστή/ψησταριά σας. Μάθετε τι μαγειρεύετε, πόσο χρόνο θα χρειαστεί, πόσα ξύλα θα χρειαστείτε, κ.λπ. Και πάντα να ανάβει καλά η φωτιά πριν βάλετε οτιδήποτε.

 Κάνε υπομονή — Μερικές φορές το κάπνισμα είναι μια ολοήμερη υπόθεση, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε το. Όπως λέει ο συνάδελφος συγγραφέας του μπάρμπεκιου Ντέιβις, «Όταν το μπουκάλι ουίσκι σας είναι άδειο, το κρέας είναι έτοιμο».

 Δεν κρυφοκοιτάζει — Ο Reader και άλλοι λένε ότι ακόμη και μια ματιά 30 δευτερολέπτων κάτω από το καπάκι τη λάθος ώρα θα μπορούσε να προσθέσει 20 λεπτά στον χρόνο καπνίσματος σας.

• Practice Makes Perfect — Όπως κάθε είδος μαγειρέματος ή ψησίματος, χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσετε την αίσθηση αυτού που κάνετε.

Πάρτε υπέροχο κρέας!

Δείτε τι θεωρώ εξαιρετική επιλογή κρέατος παρακάτω:

Βοδινό κρέας

Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με το κάπνισμα κρέατος, αγοράστε το καλύτερο κρέας που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Η ποιότητα του κρέατος κάνει τη μεγάλη διαφορά και προτιμούμε τις ποιότητες βοείου κρέατος "Prime" ή "Choice" για όμορφο μαρμάρισμα. Παίρνετε την υπέροχη γεύση που λαχταρούν τα πρωταρχικά μας ένστικτα!

Εμπιστευτείτε μας, θα θέλετε άφθονο μαρμάρινο (το λευκό λίπος που διατρέχει το κρέας). Αυτό συμβαίνει γιατί όσο περισσότερα λιπαρά έχει το κρέας τόσο καλύτερη γεύση έχει! Όσον αφορά την υγεία, αν δεν κάνετε συχνά το βοδινό κρέας υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, είστε εντάξει.

Χοιρινό

Φρέσκο! Είτε θέλετε να ψήσετε ένα ολόκληρο γουρουνάκι είτε ένα κομμένο στους ώμους, πάρτε το πιο φρέσκο κρέας που μπορείτε να βρείτε. Περίοδος. Τώρα, ποιο κόψιμο;

Ανταλλακτικά Ribs, Country Style ή Baby Back Ribs; Είναι επιλογή σου! Είναι όλα καλά, αλλά…προτιμάμε επίσης τα παραδοσιακά ανταλλακτικά, ειδικά το St. Louis Style.

Η χοιρινή σπάλα (12-16 λίβρες/5,4-7,3 κιλά) έχει επίσης μια μεγάλη γεύση και το λίπος που απαιτείται για να διατηρείται το κρέας υγρό και τρυφερό. Το λίπος είναι πολύ καλό, ειδικά όταν καπνίζετε κρέας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν μπορείτε να βρείτε ένα ολόκληρο κόψιμο ώμου, τόσο το καλύτερο!

Κοτόπουλο

Είναι όλα τα κοτόπουλα ίδια; Οχι. Όταν καπνίζετε κρέας, αυτά τα πουλιά της αυλής είναι ασυναγώνιστα για γεύση!

Μιλάμε για «κοτόπουλα βοσκής» όπου τα πουλιά κυμαίνονται ελεύθερα, έχουν άφθονο γλυκό νερό, ασκούνται και ξύνουν το έδαφος κατά βούληση. Ένα καλό πουλί ελεύθερης βοσκής θα βγει στην αγορά σε περίπου 180 ημέρες. Τα περισσότερα κοτόπουλο σήμερα αναπτύσσονται γρήγορα (80 ημέρες).

Αυτά είναι πιεσμένα και μεγαλώνουν σε κλειστά κλουβιά, ταΐζονται η καλοσύνη ξέρει τι και «μηχανικά» επεξεργάζονται για μαζική πώληση. Καμία σύγκριση στη γεύση, γι' αυτό μας αρέσει να αγοράζουμε κοτόπουλο "ελεύθερης βοσκής" όταν είναι διαθέσιμο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμο κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής; Λοιπόν…πάρτε το πιο φρέσκο, παχουλό πουλί 3-5 λιβρών που μπορείτε να βρείτε. Εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με το κόψιμο και τον καθαρισμό, αγοράστε τα μέρη κοτόπουλου που απολαμβάνετε περισσότερο. Αναζητήστε τις πιο φρέσκες ημερομηνίες!

Παγωμένο το μόνο πράγμα τριγύρω; Αγοράστε το πιο πρόσφατο πακέτο με ημερομηνία και θα το κάνουμε υπέροχη γεύση ούτως ή άλλως!

Τέλεια μπαχαρικά

Από την τεχνογνωσία ενός τοπικού σεφ, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε την καλύτερη ποιότητα και τα πιο φρέσκα μπαχαρικά που μπορείτε. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των παλαιών, μπαχαρικών που έφτιαχναν στο ντουλάπι, με ένα μπουκάλι, και των κορυφαίας ποιότητας. Μάθαμε αυτό το μυστικό για το κάπνισμα του κρέατος με τον δύσκολο τρόπο!

Εργαλεία

Χρησιμοποιήσαμε τα ακόλουθα κριτήρια για ο αγαπημένος μας καπνιστής στην αυλή:

  1. Ευκολία στη χρήση
  2. Ευκολία καθαρισμού
  3. Φορητότητα
  4. Άριστη αξία (οικονομική, ποιοτική κατασκευή)

Επαγγελματική συμβουλή: Όταν καπνίζετε κρέας, είναι επιτακτική ανάγκη να παρακολουθείτε την εσωτερική θερμοκρασία με ένα θερμόμετρο φούρνου. Επίσης, πρέπει να ελέγξετε το κρέας προς το τέλος του χρόνου μαγειρέματος, με ένα είδος κρέατος Θερμόμετρο «άμεσης ανάγνωσης»., για να βεβαιωθείτε ότι το κρέας παρασκευάζεται στην εντέλεια. Σε κανέναν δεν αρέσει το άψητο κοτόπουλο ή χοιρινό! Και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για το καλύτερο.

Έλεγχος θερμότητας

Όλες οι υπέροχες συνταγές για μπάρμπεκιου βασίζονται στον έλεγχο της θερμότητας και είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε αυτήν τη συμβουλή! Ακολουθήστε τις προτεινόμενες θερμοκρασίες στις συνταγές μας σχολαστικά και χρησιμοποιήστε ένα πολύ καλό θερμόμετρο κρέατος. Ελέγξτε αυτό το κρέας! Χρησιμοποιήστε ένα Θερμόμετρο κρέατος «στιγμιαίας ανάγνωσης». για την εξασφάλιση ασφαλούς ελάχιστης θερμοκρασίας.

Πάρτε τον σωστό χρόνο!

Γνωρίζατε ότι ο χρονισμός σχετίζεται άμεσα με τη θερμοκρασία; Όσο χαμηλότερη είναι η φωτιά, τόσο περισσότερο χρόνο μαγειρέματος, αλλά μην απατάτε! Διατηρήστε τον έλεγχο της θερμότητας και βασίστε το χρονισμό στην εσωτερική θερμότητα του κρέατος, περίοδο. Αυτή η συμβουλή για μπάρμπεκιου θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «Υπομονή». Θα χρειαστείτε έναν κουβά με αυτό για να ψήσετε σωστά το κοτόπουλο, τα παϊδάκια, το ψαρονέφρι και το αρχικό παϊδάκι. Βασικά όλα τα παραπάνω.

Επίπεδα καπνού

Ο καπνός δίνει στο κρέας αυτή την απίστευτη γεύση, αλλά μπορείτε πάντα να προσθέσετε επιπλέον γεύση από πάνω.

Όταν καπνίζετε οποιοδήποτε κρέας, χρησιμοποιείτε πάντα μόνο καρυκευμένα (ποτέ «πράσινα») μπισκότα ξύλου όπως αγριοκαρυδιά, Δρυς, Είδος μιμόζας, Κεράσι, Σφεντάμι, οπωροφόρα κ.λπ., ανάλογα με το γούστο σας. Αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα, την εποχή, όπου πωλούνται αξεσουάρ μπάρμπεκιου. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε, οι υπογραμμισμένοι μπλε σύνδεσμοί μας είναι μια εξαιρετική πηγή.

Ελέγξτε το Bradley Smoker Blog για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές και κόλπα για το κάπνισμα τροφίμων!