Εάν αγαπάτε το καπνιστό φαγητό όσο κι εμείς, θα χαρείτε να μάθετε ότι η δημιουργία μιας καπνιστής γεύσης στη σχάρα σας είναι τόσο εύκολη όσο το 1-2-3. Πραγματικά!
Με 3 απλά βήματα, μπορείτε να ετοιμάσετε υπέροχα γευστικά φαγητά, με πραγματική γεύση καπνού. Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα πολλά διαφορετικά μας Μπισκετάκια με γεύση Bradley, το κάπνισμα στη σχάρα σας είναι πλέον ένας ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε αυθεντική καπνιστή γεύση παρά με ροκανίδια, πριονίδι ή πέλλετ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη γευστική σας μπισκότα και να την τοποθετήσετε απευθείας στο επάνω μέρος του γκριλ.
Ένας πιο καθαρός και ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε μια καπνιστή γεύση στο μπάρμπεκιου σας
Οι μπισκότες σας γλιτώνουν από την ταλαιπωρία να αφαιρέσετε το πάνω μέρος της ψησταριάς σας και να πληρώσετε επιπλέον για μεταλλικά δοχεία για να βάλετε τα ροκανίδια, το πριονίδι ή τα σφαιρίδια. Μόλις καούν τα μπισκότα (περίπου 20 λεπτά), απλά τα βγάζετε από τη σχάρα, τα βάζετε σε νερό και απορρίψτε.
Χρησιμοποιώντας τις μπισκότες μας, θα έχετε μια πολύ πιο εύκολη συνεδρία μαγειρέματος χωρίς τον πονοκέφαλο να καθαρίσετε το χάλι που ακολουθεί.
Το φυσικό σκληρό ξύλο προσφέρει αρωματικό και καθαρό κάπνισμα
Τα μπισκότα μας είναι φτιαγμένα από φυσικά σκληρά ξύλα, χωρίς παραφίνη ή κεριά. Αυτό σημαίνει ότι είναι 100% φυσικό. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν γευστικό, καθαρό καπνό χωρίς να προσθέσετε θερμίδες ή λίπος στο φαγητό σας.
Με πάνω από δώδεκα γεύσεις μπισκότων και μετρώντας, σίγουρα θα βρείτε τη καπνιστή γεύση που ψάχνετε. Επιπλέον, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ξύλα, που κυμαίνονται από ξύλα φρούτων, έως τις πιο δυνατές γεύσεις που συνηθίζονται στο νότιο μπάρμπεκιου. Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή των γεύσεών μας:
- Κλήθρα: Αυτό το δημοφιλές ξύλο της Βορειοδυτικής είναι γνωστό για τη γλυκιά και μοσχομυριστή γεύση του.
- μήλο: Αναδίδει μια γλυκιά αλλά πιο πυκνή φρουτώδη γεύση καπνού.
- Κεράσι: Ένα ελαφρώς γλυκό, ήπιο και φρουτώδες ξύλο που δίνει μια όμορφη ροδαλή απόχρωση σε ορισμένα κρέατα.
- Αγριοκαρυδιά: Ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα ξύλα, δεδομένης της γλυκιάς και έντονης γεύσης του.
- Jim Beam: Κατασκευασμένο από δρύινα βαρέλια εμποτισμένα από Jim Beam Bourbon.
- Σφεντάμι: Κάπως γλυκό, ελαφρώς καπνιστό ξύλο που ταιριάζει υπέροχα με τη γαλοπούλα.
- Είδος μιμόζας: Δημοφιλές ξύλο από τα νοτιοδυτικά με έντονη γήινη γεύση, πιο γλυκιά και πιο ντελικάτη από το χίκυρι.
- Δρυς: Το πιο ευέλικτο από τα σκληρά ξύλα, που βγάζει έναν ήπιο καπνό χωρίς επίγευση.
- Ειρηνικός: Ένα μείγμα από ελαφρύτερα ξύλα, με καθαρή γεύση καπνού, ιδανικό για ψάρια και θαλασσινά.
- Πέκαν: Γλυκό και ήπιο ξύλο, παρόμοιο αλλά όχι τόσο δυνατό όσο το χίκυρι.
- Ειδικό Μίγμα: Ειδικά δημιουργημένο για να έχει μια ξεχωριστή και μοναδική γεύση. Είναι το μυστικό μας μείγμα.
-
Ουίσκι: Φτιαγμένο από δρύινα βαρέλια εμποτισμένα με ουίσκι, δίνει πραγματικά μια πλούσια γεύση καπνού.
Τα τρία απλά βήματα για να δημιουργήσετε μια αυθεντική γεύση καπνού στη σχάρα σας
- Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου ή το γκριλ σας, τοποθετήστε 2 ή 3 μπισκότα απευθείας στην επιφάνεια του γκριλ και κλείστε το καπάκι.
- Όταν τα μπισκότα αρχίσουν να καπνίζουν, προσθέστε το αγαπημένο σας φαγητό και κλείστε το καπάκι.
- Μαγειρέψτε το φαγητό σας κανονικά, αντικαθιστώντας τα μπισκότα κάθε 15-20 λεπτά για όλο το χρόνο μαγειρέματος ή μέχρι να νιώσετε ότι έχετε προσθέσει αρκετή γεύση καπνού.
Προσθέστε λίγο στρίψιμο την επόμενη φορά που θα φτιάξετε σάλτσα προσθέτοντας ένα μπισκότο Bradley όταν ψήνετε τις ντομάτες χρησιμοποιώντας αυτό συνταγή. Ή δώστε στους καλεσμένους σας ένα γλυκό για το οποίο θα συζητούν για λίγο, ετοιμάζοντάς τους αυτά τα νόστιμα ψητά ροδάκινα με μπέρμπον με λίγη γεύση καπνού.
Για περισσότερες νόστιμες συνταγές ψησίματος και καπνίσματος, ανατρέξτε στη σελίδα συνταγών μας εδώ.
Επιπλέον, προσέξτε τη νέα μας σειρά Premium Bisquettes, με πρόσθετα βότανα και μπαχαρικά, που έρχεται σύντομα για ακόμα περισσότερη γεύση!