Meat Smoking Times & Temperatures Guide

Κάπνισμα κρέατος Χρόνοι και θερμοκρασίες Οδηγός

Posted on: January 10, 2023



Εδώ στο Bradley, οι άνθρωποι μας ρωτάμε συνέχεια πόσο καιρό θα μαγειρεύουμε διαφορετικά κομμάτια κρέατος. Ένα πράγμα είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείς! Όταν το κάπνισμα τροφίμων, το κάπνισμα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η θερμοκρασία των τροφίμων.

Εδώ στο Μπράντλεϊ, οι άνθρωποι μας ρωτούν συνεχώς πόσο καιρό να μαγειρέψουμε διαφορετικές μερίδες κρέατος. Ένα πράγμα είναι πολύ σημαντικό να ληφθεί υπόψη! Όταν καπνίζετε φαγητό, ο χρόνος καπνίσματος δεν είναι τόσο σημαντικός όσο η θερμοκρασία του φαγητού.

Η ετοιμότητα επηρεάζεται από τη θερμοκρασία ψησίματος, το πάχος του κρέατος, τον τύπο κρέατος και άλλες μεταβλητές. Επομένως, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί με ακρίβεια πόσο χρόνο θα χρειαστεί ένα στήθος 5 lb ή ολόκληρο πουλί 12 lb για να φτάσει στην επιθυμητή εσωτερική θερμοκρασία. Λοιπόν, ίσως σε έναν τέλειο κόσμο.

Ο χρόνος καπνίσματος θα ποικίλλει

Φτιάξαμε τον παρακάτω οδηγό για να σας δώσουμε μια γενική ιδέα για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί να ψηθεί το κρέας σας και ποια θα πρέπει να είναι η τελική εσωτερική θερμοκρασία. Να θυμάστε ότι ο χρόνος καπνίσματος είναι μόνο μια εκτίμηση. Το θα ποικίλλω.

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ακολουθήσετε μια συνταγή για να αποφύγετε το υποκάπνισμα ή το υπερβολικό κάπνισμα. Επιπλέον, χρησιμοποιείτε ένα ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος καλής ποιότητας για την παρακολούθηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του κρέατος.

Οι τελικές θερμοκρασίες που παρέχονται αντιπροσωπεύουν ασφαλείς εσωτερικές θερμοκρασίες κρέατος. Μπορεί να θέλετε να μαγειρέψετε ορισμένα κρέατα λίγο περισσότερο. Ένα καλό παράδειγμα είναι το χοιρινό πισινό ή το μοσχαρίσιο ψαρονέφρι. Για να αυξήσετε τη θερμοκρασία του κρέατος, εάν το απαιτεί η συνταγή, θα πρέπει να πυροβολήσετε για 85°C για ένα καλό ψαρονέφρι.

Επίσης, για ορισμένα κρέατα, όπως μπούτια κοτόπουλου και μπούτια γαλοπούλας, είναι συνετό να ελέγχετε την εσωτερική θερμοκρασία σε περισσότερα από ένα σημεία για να βεβαιωθείτε ότι το κρέας έχει ψηθεί πλήρως.

*Το τρυφερό είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το μαγειρεμένο πλευρό. Μπορεί να μετρηθεί εύκολα πιάνοντας κάθε άκρο του ραφιού και τραβώντας προς αντίθετες κατευθύνσεις. Αν το κρέας είναι «τρυφερό» τότε θα σχιστεί εύκολα.

Μπράντλεϊ Σμόκερ είναι μια παγκόσμια εταιρεία καπνίσματος τροφίμων που ειδικεύεται σε προϊόντα καπνίσματος τροφίμων, μπισκότα και συνταγές! Οι παραπάνω εικόνες δεν είναι δικές μας.