The Ultimate Guide to Smoking Sausages and Brats

Ο απόλυτος οδηγός για το κάπνισμα Λουκάνικα και Brats

Posted on: January 16, 2023



Χρησιμοποιώντας ένα καπνιστή κρέας είναι ένας απίστευτος τρόπος για να δημιουργήσετε νόστιμα λουκάνικα και παλιόπαιδα. Είναι ένας εύκολος τρόπος να σπιλώσεις το BBQ σου, και το μόνο που χρειάζεσαι είναι φρέσκα λουκάνικα ή παλιόπαιδα και καπνιστής.

Η χρήση ενός καπνιστή κρέατος είναι ένας απίστευτος τρόπος για να δημιουργήσετε νόστιμα λουκάνικα και brats. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να εμπλουτίσετε το μπάρμπεκιου σας, και το μόνο που χρειάζεστε είναι φρέσκα λουκάνικα ή μπαχαρικά και ένας καπνιστής. Όπως συμβαίνει με το κάπνισμα οποιουδήποτε άλλου είδους κρέατος, πρέπει να τα μαγειρεύετε σε χαμηλές θερμοκρασίες για πολλή ώρα. Αυτό εκθέτει τα λουκάνικα και τα brats στον καπνό, αφήνοντάς τα να απορροφήσουν τη μοναδική γεύση από Μπράντλεϊ Μπισκετ. Θα χρειαστείτε επίσης λίγη υπομονή καθώς χρειάζονται περίπου 2-3 ώρες για να μαγειρευτούν καλά τα λουκάνικα και τα λουκάνικα.

Τα καπνιστά λουκάνικα και τα brats είναι μεγάλη επιτυχία στα περισσότερα μπάρμπεκιου. Είναι από τα πιο εύκολα πιάτα που μπορείτε να ετοιμάσετε, ειδικά όταν μαγειρεύετε για πολλά άτομα. Οι μόνες δύο κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε είναι ο τύπος και ο αριθμός των λουκάνικων που θα καπνίσετε. Το κάπνισμα των λουκάνικων δεν απαιτεί πολλή προετοιμασία και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα τοποθετήσετε στον καπνιστή και να τους δώσετε έως και 3 ώρες για να ψηθούν πλήρως.

Πιστεύουμε ότι η χρήση ενός καπνιστή για λουκάνικα και brats είναι καλύτερη επιλογή από μια ψησταριά, και είναι ακόμη καλύτερη όταν χρησιμοποιείτε έναν καθορισμένο καπνιστή. Τα λουκάνικα καταλαμβάνουν πολύ χώρο που μπορεί να είναι άβολο όταν χρησιμοποιείτε ψησταριά, κάτι που δεν συμβαίνει με τις πολυάριθμες σχάρες σε ένα καπνιστή. ο Μπράντλεϊ Σμόκερ είναι εξαιρετικό για το κάπνισμα τόσο λουκάνικων όσο και brats λόγω των πολλαπλών ραφιών του. Αυτός ο ηλεκτρικός καπνιστής χρειάζεται μόνο να συνδεθεί στην τροφοδοσία, διανέμοντας τον Μπράντλεϊ Μπισκετ για να αρωματίσουν τα λουκάνικα και τα brats.

Επιλέγοντας τα καλύτερα λουκάνικα και brats για το κάπνισμα

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από λουκάνικα που μπορούν να καπνιστούν. Μπορείτε να επιλέξετε είτε τα πλήρως μαγειρεμένα για ζεστό κάπνισμα είτε τα λουκάνικα που έχουν υποστεί ζύμωση για κρύο κάπνισμα. Το κρύο κάπνισμα είναι ευνοϊκό όταν σκοπεύετε να προσθέσετε γεύση. Αλλά αν θέλετε να ζυμώσετε τα λουκάνικα σας πριν το κάπνισμα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τηρείτε τις οδηγίες που παρέχονται στη συσκευασία ωρίμανσης.

Για τα brats, το καλύτερο θα ήταν να επιλέξουν τα άψητα καθώς έχουν μια ισορροπημένη αναλογία άπαχου προς λίπος. Το λίπος είναι το κύριο συστατικό ενός καλού βράχου και είναι πολύ υπεύθυνο για τη γεύση του τελικού προϊόντος. Τα μαγειρεμένα brats δεν είναι ιδανικά για κάπνισμα καθώς είναι προβρασμένα, αραιώνοντας τη φυσική γεύση.

Κάπνισμα λουκάνικων

Το αρχικό βήμα είναι να ρυθμίσετε τον καπνιστή Bradley στους 240 βαθμούς Φ. (περίπου 115 βαθμούς Κελσίου) σύμφωνα με την Οδηγός θερμοκρασίας Bradley. Αυτή είναι η ιδανική θερμοκρασία για το κάπνισμα τόσο των λουκάνικων όσο και των brats.

Μόλις ο καπνιστής είναι έτοιμος, τοποθετήστε τα λουκάνικα στις σχάρες καπνιστών σε απόσταση τουλάχιστον δύο εκατοστών μεταξύ τους. Αυτό γίνεται για να επιτρέπεται η σταθερή ροή αέρα και η διείσδυση καπνού.

Παρακολουθήστε τα λουκάνικα σας για να εξασφαλίσετε σταθερή θερμοκρασία 225 βαθμούς F. (περίπου 105 βαθμούς C.) με τέλειο καπνό. Ο χρόνος καπνίσματος μπορεί να είναι δύο με τρεις ώρες, ανάλογα με το πάχος των λουκάνικων. Συνιστούμε να αναποδογυρίζετε τα λουκάνικα στη μέση του ψησίματος για να βεβαιωθείτε ότι έχουν ψηθεί ομοιόμορφα και ότι ο καπνός δεν επηρεάζει τις γεύσεις.

Χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο μαγειρέματος για να παρακολουθείτε τις θερμοκρασίες ενώ καπνίζετε. Τα λουκάνικα σας θα είναι έτοιμα όταν φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 165 βαθμούς Φ. (περίπου 74 βαθμούς Κελσίου). Απλώς να ξέρετε ότι αν τρυπάτε τα λουκάνικα θα βγάλουν υγρά και μπορεί να είναι στεγνό, αποφύγετε να τα σκουπίζετε συνέχεια.

Μόλις είναι έτοιμο, αφήστε τα λουκάνικα σας να ξεκουραστούν για λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να τα σερβίρετε απευθείας από τον καπνιστή, καθώς αν τα αφήσετε να καθίσουν θα χάσουν λίγο χυμό και το περίβλημα θα αρχίσει να συρρικνώνεται και να χάνει την τραγανότητα.

Τα έτοιμα για σερβίρισμα καπνιστά λουκάνικα μπορούν να καταναλωθούν με σούπες, ζυμαρικά, σάντουιτς, πιάτα με ρύζι ή πιάτα πρωινού όπως φριτάτες, κις ή κατσαρόλες πρωινού.

Μπορείτε να φυλάξετε τα λουκάνικα στο ψυγείο για περίπου τέσσερις ημέρες και θα διατηρήσουν τη γεύση του καπνού. Μπορείτε επίσης να τα καταψύξετε εάν θέλετε να τα διατηρήσετε περισσότερο – έως και 3 μήνες.

Καπνιστών Βροντάκια

Πριν καπνίσετε τα brats σας, μπορείτε να επιλέξετε να τα καρυκεύσετε ή όχι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Εάν επιλέξετε να προσθέσετε καρυκεύματα, μπορείτε να το κάνετε αυτό κυλώντας τα ελαφρά στα υλικά που προτιμάτε.

Όπως τα λουκάνικα, έτσι και τα καπνογόνα είναι αρκετά απλά. Ξεκινάτε ρυθμίζοντας το καπνιστή Bradley στους 240 βαθμούς Φ. (περίπου 110 βαθμούς Κελσίου) και τοποθετώντας το στις σχάρες καπνιστών. Αφήστε τα brats σας να καπνίσουν σε σταθερή θερμοκρασία για περίπου μιάμιση ώρα. Μπορείτε επίσης να τα αναποδογυρίσετε στη μέση του χρόνου μαγειρέματος για να είναι ομοιόμορφα και οι δύο πλευρές. Παρακολουθήστε στενά τις εσωτερικές θερμοκρασίες και τα brats σας θα είναι έτοιμα μόλις φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 160 βαθμών F. (περίπου 71 βαθμούς C.).

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε το ίδιο βράχο όταν ελέγχετε τις θερμοκρασίες. Επίσης, μην βγάζετε τα βροντή σας από το ράφι του καπνιστή αν οι θερμοκρασίες είναι ακόμα κάτω από 160 βαθμούς Φ. (περίπου 71 βαθμούς Κελσίου) γιατί δεν είναι ασφαλές για φαγητό σε εκείνο το σημείο. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, είναι σίγουρο ότι θα έχετε ένα νόστιμο γεύμα για να απολαύσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Για περισσότερες υπέροχες ιδέες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Bradley Smoker σας, ανατρέξτε στα καταπληκτικά άρθρα στο Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα.