Το Cherry wood είναι ομαδικός παίκτης! Αυτό που εννοώ με αυτό είναι ότι ταιριάζει με κάθε είδους κρέας. Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποια γεύση ξύλου να επιλέξετε για την επόμενη μαγειρική σας, προτιμήστε το κεράσι – δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Σε αντίθεση με τα βαριά ξύλα όπως η βελανιδιά, που είναι καλό μόνο με κρέατα όπως το βοδινό, το κεράσι είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα κρέατα, από μοσχάρι και χοιρινό μέχρι ψάρι και κοτόπουλο.
Όπως καθιερώθηκε στην προηγούμενη παράγραφο, είναι αλήθεια ότι το ξύλο κερασιάς είναι εξαιρετικό για το κάπνισμα οποιουδήποτε τύπου κρέατος. Χρησιμοποιείται συνήθως σε χοιρινό και βοδινό κρέας, για να αλλάξετε τα πράγματα, μπορείτε περιστασιακά να το αναμίξετε με γεύσεις βελανιδιάς. Η γεύση που παράγει το ξύλο κερασιάς είναι ελαφριά και γλυκιά. λεπτή, αλλά όχι υπερβολική. Αυτό κάνει το κεράσι ένα καλό μείγμα ξύλου με άλλα όπως το μήλο, η βελανιδιά ή το αγριόχορτο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξύλο κερασιάς για το κάπνισμα κοτόπουλου. Το Cherry μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο σκούρο χρώμα για το πουλί σας όταν καπνίζεται με κεράσι και η ξεχωριστή ελαφριά γλυκιά γεύση είναι ασυναγώνιστη.
Τι να κάνετε Μπισκετάκια Cherry Συνδυάστε καλά με;
Το κεράσι είναι ένα από εκείνα τα σκληρά ξύλα που οι άνθρωποι γνωρίζουν. Γνωρίζουν ότι είναι ένα καλό ξύλο καπνίσματος και τείνουν να πιστεύουν ότι προσθέτει ένα «γλυκό» συστατικό στα καπνιστά κρέατα. Μπισκότα κεράσι δεν διαφέρουν, καθώς είναι κατασκευασμένα από ξύλο κερασιάς υψηλής ποιότητας και προσδίδουν καθαρή γεύση καπνού.
Το ξύλο κερασιάς δεν είναι μόνο ήπιο, αλλά και φρουτώδες και γλυκό, και η γεύση του είναι συγκρίσιμη με το ξύλο της μηλιάς. Ταιριάζει γενικά με χοιρινό, αλλά μπορεί επίσης να αντέξει και σε αλμυρά ξύλα όπως το αγριόχορτο και το μεσκίτι.
Επαγγελματική συμβουλή: Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε α ανιχνευτής κρέατος όταν μαγειρεύετε με ξύλο κερασιάς καθώς αυτό το ξύλο δίνει μια κοκκινωπό-ροζ απόχρωση στο κρέας που μπορεί εύκολα να εκληφθεί ως κακοψημένο. Αποκτήστε τη συνήθεια να χρησιμοποιείτε πάντα α ποιοτικό θερμόμετρο όταν καπνίζετε, ώστε να μην κάνετε ποτέ το λάθος να παραψήσετε.
Εδώ είναι τα αγαπημένα μας Μπισκέ Cherry Συνταγές:
Συνταγή για μεσημεριανό γεύμα με καπνιστό δεντρολίβανο
Αυτό το μεσημεριανό κρέας καπνιστού δεντρολίβανου είναι εξαιρετικό για σάντουιτς, υποβρύχια κ.λπ. Καπνίστε το κρέας χρησιμοποιώντας ξύλο της επιλογής σας. Το Alder, το Cherry ή το Hickory θα λειτουργήσουν καλά.
Συνταγή Smokehouse Wings
Κάτω τα χέρια, ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος για να μαγειρέψετε φτερούγες κοτόπουλου. Ξηρό τρίψιμο, καπνιστό στην τελειότητα, αλεσμένο με σάλτσα bbq bourbon, στη συνέχεια απανθρακωμένο μέχρι να γίνει τραγανό!
Ορεκτικό Μαρτίνι Καπνιστό Χτένι
Ένα ορεκτικό, αλλά αυτά τα καπνιστά χτένια μπορούν επίσης να παρασκευαστούν ως πιάτο εισιτηρίου αυξάνοντας την ποσότητα των χτενιών και σερβίροντας με ένα κατάλληλο λαχανικό και πιλάφι με ρύζι.
Συνταγή καπνιστών χοιρινών μπριζόλες με σκόρδο σφενδάμου
Αυτή η καπνιστή χοιρινή μπριζόλα με σκόρδο σφενδάμου είναι τέλεια για το δείπνο. Καπνίζεται σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να γίνει τρυφερό και ζουμερό, με μια πινελιά σιρόπι σφενδάμου. Χρησιμοποιήστε μπισκότα Apple, Cherry ή Hickory.
Τελικές σκέψεις:
Αυτό το είδος ξύλου είναι γλυκό, ήπιο και πολύ φρουτώδες ανάλογα με την ηλικία του ξύλου της κερασιάς. δίνει στα ανοιχτόχρωμα κρέατα μια ρόδινη όψη. Η κερασιά είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα ξύλα για κάπνισμα, και ενώ το κεράσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σόλο ξύλο, μπορούν επίσης να συνδυαστούν με άλλα ξύλα για να δημιουργήσουν ένα πιο μοναδικό μείγμα γεύσεων. Χρησιμοποιώντας κεράσι, η οικογένειά σας δεν θα μπορέσει να χορτάσει τη γλυκιά και δυνατή γεύση του καπνιστού κρέατος σας! Μην ξεχάσετε να ελέγξετε όλα τα άλλα συνταγές που σχετίζονται με το κεράσι έχουμε στο Blog του Μπράντλεϊ Καπνιστή!