Mesquite Flavor Profile: Intense, Earthy Food Smoke For Dark Meats

Προφίλ Mesεύσεων: Έντονο, γήιτο Καπνός Τροφίμων Για Σκοτεινά Meats

Posted on: January 12, 2023Μέσα έχει την τάση να καίει ζεστό και γρήγορα, παράγει πολύ καπνό, και έχει μια έντονη, γήινος γεύση. Χρειάζεται πολύ χρόνο για να θεραπεύσουμε αλλά ο καπνός μπορεί να εξημερωθεί.

Το μεσκίτι τείνει να καίγεται ζεστό και γρήγορα, παράγει πολύ καπνό και έχει μια έντονη, γήινη γεύση. Το μεσκίτι χρειάζεται πολύ χρόνο για να θεραπευτεί, αλλά ο καπνός μπορεί να εξημερωθεί. Χρησιμοποιείται καλύτερα για γρήγορους μάγειρες όπως μπριζόλα! Γνωρίζατε ότι το Mesquite είναι το πιο άφθονο ξύλο στο Τέξας; Αυτό είναι το προφίλ μας με γεύση Mesquite: Έντονος, γήινος καπνός φαγητού για σκούρα κρέατα!

Ένα διασκεδαστικό γεγονός είναι ότι το μεσκίτι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιγνίνη, το συστατικό του ξύλου που καίγεται για να παράγει καπνό, κάτι που το κάνει απίστευτα καπνιστό. Για τους τύπους ξύλου, βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του φάσματος γεύσης από ήπιο ξύλο σκλήθρας. Το ξύλο μεσκίτας δίνει μια πολύ τολμηρή, πολύ συγκεκριμένη γεύση που θα είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμη με την πρώτη μπουκιά.

Τι να κάνετε Μπισκετάκια μεσκίτας Συνδυάστε καλά με;

Δεδομένου ότι το ξύλο μεσκίτας καίγεται τόσο γρήγορα, μπορεί εύκολα να προσθέσει μια πικρή γεύση αντί για την επιθυμητή γεύση καπνού στα καπνιστά τρόφιμα. Μπισκετάκια μεσκίτας είναι κατασκευασμένα από καθαρό ξύλο. Έτσι, μπορείτε να καπνίζετε φαγητό με καθαρή νόστιμη γεύση, με καθαρό καπνό, ενώ μεταδίδετε ακριβώς τη σωστή ποσότητα καπνού μεσκίτσου ώστε να μην έχει ποτέ πικρή γεύση.

Ως το πιο δυνατό από τα καπνογόνα δάση, τίποτα δεν λέει το Τέξας όπως το α Μοσχαρίσιο ψαρονέφρι καπνιστό μεσκίτι! Η έντονη και πλούσια γεύση καπνού του κάνει το Mesquite το πιο δημοφιλές ξύλο που χρησιμοποιείται στο νότιο μπάρμπεκιου. Συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα, όπως η πάπια και το αρνί, με την πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από τη γεύση του χικαριού. Τα μπισκότα με γεύση Mesquite συνδυάζονται ιδιαίτερα με βόειο κρέας, χοιρινό, κυνήγι, ψάρι, θαλασσινά, υδρόβια πτηνά και ξηρούς καρπούς.

Επιπρόσθετα, δοκιμάστε τον καπνό μεσκίτσου για το ψήσιμο στη σχάρα μπριζόλες, λαχανικά και άλλα γευστικά φαγητά γρήγορου μαγειρέματος.

Επαγγελματική συμβουλή: Το έντονο άρωμα του ξύλου μεσκίτι μπορεί να υπερνικήσει τα ήπια πουλερικά, τις χοιρινές ωμοπλάτες, τα πλευρά και τα ψάρια. Οπότε οπωσδήποτε να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε αυτά τα κρέατα για να καπνίσετε με τα μπισκότα μεσκίτ σας!

Εδώ είναι οι αγαπημένες μας συνταγές με μπισκότα μεσκίτ:

Συνταγή ψητού με αργό καπνιστό κατσαρόλα Mesquite

Το κάπνισμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναπτύξετε τις φυσικές γεύσεις στο βόειο κρέας. Ο λόγος που το καπνιστό μοσχαρίσιο κρέας είναι τόσο καλό είναι ότι το κάπνισμα συγκεντρώνει τις γεύσεις στο βοδινό κρέας, ενώ δημιουργεί ένα οπτικά εντυπωσιακό ψητό που μπορεί να πάρει το επίκεντρο στο δείπνο, ένα μπάρμπεκιου στην αυλή ή να έχει μια εβδομάδα επαναλαμβανόμενων παραστάσεων ως το αστέρι των λαχταριστών σάντουιτς. Αυτό το ψητό κατσαρόλας είναι τέλειο για κάθε μαγείρεμα σε εξωτερικό χώρο κάθε εποχή!

Συνταγή με μοσχάρι καπνιστό μπάρμπεκιου με παϊδάκια


Ένα μεγάλο αρωματικό κομμάτι ψημένο μοσχαρίσιο ψαρονέφρι στον ατμό στα παϊδάκια με σκούρα κρούστα. Κλασικό Τέξας μπάρμπεκιου

Οι πιθανότητες είναι να έχετε δει πολλές συνταγές με χοιρινά παϊδάκια εδώ. Λιγότερο δημοφιλή, τα μοσχαρίσια παϊδάκια είναι μεγαλύτερα και απαιτούν χαμηλή και αργή προετοιμασία. Αυτή η συνταγή, όμως, θα σας πάρει μόλις 3 ώρες καπνίσματος και θα βγει υπέροχη.

Φτιάξτε το δικό σας Τζέρκι!

Το να κάνεις Jerky είναι πολύ πιο απλό από ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς. Όσο καλό κι αν είναι το jerky που αγοράζεται από το κατάστημα, το σπιτικό jerky είναι εκπληκτικό! Ακολουθούν μερικά κόλπα και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Τελικές σκέψεις

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο ξύλο μεσκίτας με τα πιο στιβαρά κομμάτια κρέατος εκεί έξω, και θα πρέπει πραγματικά να κολλάτε μόνο στα κόκκινα κρέατα επίσης. Το πιο συνηθισμένο κόψιμο που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να μαγειρέψουν με μεσκίτι είναι το ψαρονέφρι.

Εάν είστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσετε το ξύλο μεσκίτι, να έχετε κατά νου ότι μπορεί να συμπληρώσει εύκολα οποιοδήποτε πιάτο, αρκεί να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα ξύλου μεσκίτ και έναν πιο ήπιο καπνό για το υπόλοιπο πιάτο. Μην ξεχάσετε να δείτε περισσότερα από τα Συνταγές που σχετίζονται με το Bradley Smoker Mesquite!

Επίσης, μην ξεχάσετε να ελέγξετε το Bradley Smoker Blog για πιο νόστιμα απλά φαγητά συμβουλές και κόλπα καπνίσματος για την επόμενη μαγειρική σας!