How To Achieve High Temperatures On A Bradley Smoker

Πώς να επιτύχετε Υψηλές Θερμοκρασίες Σε έναν καπνιστή Μπράντλεϊ

Posted on: October 04, 2023Οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη θερμοκρασία του καπνιστή σας είναι ο άνεμος, το άνοιγμα εξαερισμού, το προϊόν που καπνίζετε και η θερμοκρασία της περιοχής όπου έχετε τοποθετήσει τον καπνιστή σας.

Οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη θερμοκρασία του καπνιστή σας είναι ο άνεμος, το άνοιγμα εξαερισμού, το προϊόν που καπνίζετε και η θερμοκρασία της περιοχής όπου έχετε τοποθετήσει τον καπνιστή σας.

Ο καπνιστής Bradley έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα χαμηλά και αργά. Το χαμηλό και αργό μαγείρεμα κλειδώνει την υγρασία. Ο καπνός προσφέρει τολμηρή, ξεχωριστή γεύση. Ως αποτέλεσμα, συνοδεύεται από ένα μέτριο στοιχείο θέρμανσης 500 watt. Ο καυστήρας puck προσθέτει άλλα 125 watt στην ικανότητα παραγωγής θερμότητας. Έτσι, η θερμοκρασία κάτω των 50 βαθμών είναι μια πρόκληση, όταν χρησιμοποιείτε τον καπνιστή σας ως κουζίνα.

Το νεο μας P10 έχει νέο σχεδιασμό με θερμική ισχύ 1000W, ώστε να μπορεί να προσφέρει χαμηλές και αργές αλλά και υψηλότερες θερμοκρασίες εάν το επιθυμείτε.

Επαγγελματική συμβουλή: Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε τους καπνιστές μας και ως κουζίνες. Τίποτα λάθος με αυτό. Αλλά αν αντιμετωπίζετε προβλήματα θερμοκρασίας όταν κάνει πολύ κρύο, δεν είναι κακό να προσθέσετε πρώτα γεύση καπνού και να ολοκληρώσετε το μαγείρεμα σε φούρνο ή σχάρα.

Να είστε ενήμεροι για τον άνεμο

Ο μεγαλύτερος παράγοντας που κάνει το Bradley σας να μην αυξάνει τη θερμοκρασία είναι ο άνεμος. Απλώς φαίνεται να απορροφά τη θερμότητα απευθείας από το ντουλάπι του καπνιστή. Η προστασία του καπνιστή από τον άνεμο βοηθάει. Μερικοί άνθρωποι έχουν φτιάξει μονωτικά καλύμματα για τους καπνιστές τους από κιτ μόνωσης θερμοσίφωνα. Άλλοι έχουν εγκαταστήσει τον καπνιστή τους σε κάποιο είδος καπνιστή για να τον προστατεύουν από τον άνεμο. Είτε μια ξύλινη κατασκευή κατά παραγγελία είτε ένα από αυτά τα πλαστικά που κουμπώνουν μαζί υπόστεγα ή κάδους αποθήκευσης. Λειτουργεί επίσης ως προφυλακτήρας για τις καιρικές συνθήκες και γενικά με ασφάλεια.

Διατηρήστε τον εξαερισμό ανοιχτό

Το πόσο ανοιχτό είναι ο αεραγωγός σας μπορεί επίσης να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πόσο εύκολο είναι για τον καπνιστή σας να φτάσει στη θερμοκρασία που θέλετε. Ορισμένα προϊόντα, όπως τα πουλερικά, περιέχουν πολλή υγρασία. Εάν η οπή εξαερισμού δεν είναι ορθάνοιχτη ενώ καπνίζετε μια γαλοπούλα, η υγρασία που απελευθερώνει το πουλί παγιδεύεται στον καπνιστή.

Το νερό μπορεί να απορροφήσει μια τεράστια ποσότητα θερμότητας, έτσι η παγιδευμένη υγρασία εμποδίζει τον καπνιστή να ανέβει στη θερμοκρασία. Η παγιδευμένη υγρασία μπορεί επίσης να προκαλέσει «μαύρη βροχή». Η υγρασία συμπυκνώνεται στην κορυφή του καπνιστή και στάζει στο φαγητό που καπνίζετε. Καταλαβαίνω ότι η «μαύρη βροχή» δεν είναι καθόλου νόστιμη, οπότε θέλετε να την αποφύγετε.

Η συμβουλή είναι να κρατάτε τον αεραγωγό σας ορθάνοιχτο όλη την ώρα. Κάποιοι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, έφτασαν στο σημείο να αφαιρέσουν τον εξαερισμό. Ο καπνιστής λειτουργεί πολύ καλά με έναν ορθάνοιχτο εξαερισμό. Και η αφαίρεσή του αποτρέπει την ακούσια παραμονή κλειστή του εξαερισμού όταν ξεκινάτε έναν καπνό.

Τα θερμαντικά στοιχεία μπορεί να βοηθήσουν στην ανάκτηση θερμότητας

Εάν μελετήσετε τα φόρουμ, μπορεί να δείτε φωτογραφίες καπνιστών με ένα ασημί κομμάτι στην κάτω δεξιά πλευρά του καπνιστή. Αυτό είναι ένα τούβλο τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο που λειτουργεί ως ψύκτρα. Το τούβλο ζεσταίνεται καθώς προθερμαίνετε τον καπνιστή σας. Στη συνέχεια, απελευθερώνει αυτή τη θερμότητα πίσω στον καπνιστή όταν φορτώνετε κρύο κρέας ή ανοίγετε την πόρτα. Αυτό κάνει τη θερμοκρασία του ντουλαπιού να πέσει κάτω από τη θερμοκρασία του τούβλου.

Κάπνισμα σε μια μέρα με αέρα

Όταν κάπνισα ένα στήθος γαλοπούλας μια κρύα (35 βαθμών) ημέρα με αέρα, ζέσταινα μερικά από τα τούβλα μου στο φούρνο. Στη συνέχεια, τα μετέφερα στον καπνιστή όταν έβαλα το στήθος στον καπνιστή. Βοήθησε να επανέλθει η θερμοκρασία του καπνιστή πιο γρήγορα και βοήθησε στη σταθεροποίηση των διακυμάνσεων της θερμοκρασίας κατά την περίοδο που η γαλοπούλα απορροφούσε πολλή θερμότητα.

Σε συνθήκες όπου είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσετε τον καπνιστή ως κουζίνα, πολλοί άνθρωποι θα κάνουν το κάπνισμα και στη συνέχεια θα μεταφέρουν το προϊόν στο φούρνο για να ολοκληρώσουν το μαγειρικό μέρος της διαδικασίας. Αυτός είναι λοιπόν ο τρόπος για να επιτύχετε υψηλές θερμοκρασίες σε έναν καπνιστή Bradley.

Πάντα να προθερμαίνετε τον καπνιστή σας

Η προθέρμανση του καπνιστή είναι το κλειδί, προτείνουμε μία ώρα πριν την έναρξη της συνταγής. Δώστε στον καπνιστή σας άφθονο χρόνο για προθέρμανση. Μην περιμένετε σταθερές θερμοκρασίες πάνω από 250 βαθμούς, καθώς η κανονική θερμοκρασία λειτουργίας είναι 200 έως 250 βαθμούς. Αφήστε επιπλέον χρόνο στο Bradley Smoker να ανακτήσει τη μέγιστη θερμότητα μετά την εισαγωγή του φαγητού. Κάποια θερμότητα θα διαφύγει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, αλλά κρατήστε το αμορτισέρ σχεδόν κλειστό και τοποθετήστε το καπνιστή μακριά από τον άνεμο για να διατηρήσετε σταθερές θερμοκρασίες.

Ελέγξτε τις συνδέσεις των καλωδίων σας

Θυμηθείτε να σπρώξετε τα καλώδια μέχρι τέρμα και υπάρχει αρκετή ισχύς στο θερμαντικό στοιχείο.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η πηγή ενέργειας σας είναι αρκετά ισχυρή για τον καπνιστή. Για παράδειγμα, τα καλώδια επέκτασης που δεν είναι αρκετά ισχυρά για χρήση με τους καπνιστές μπορεί να οδηγήσουν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Μην ξεχάσετε ποτέ να μιλήσετε στην ομάδα μας!

Αφού δοκιμάσετε τις συμβουλές για το άρθρο και εάν η ζέστη εξακολουθεί να μην ανεβαίνει, στείλτε ένα μήνυμα στο support@bradleysmoker.com και η ομάδα μας θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων και στον έλεγχο εάν όλα είναι καλά με τα εξαρτήματα καπνιστή.

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτός ο σύντομος οδηγός για πιθανές λύσεις θέρμανσης. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το Bradley Smoker Blog για περισσότερες αναζωογονητικές συμβουλές και κόλπα για το κάπνισμα όλο το χρόνο για τους επίδοξους δασκάλους!