How to Smoke the Ultimate Venison Burger

Πώς να καπνίσετε το Ultimate Venison Burger

Posted on: January 16, 2023



Τα μπιφτέκια Venison έχουν υψηλή ζήτηση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών BBQ, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να τα καπνίσετε; Το κάπνισμα σας βοηθά να φέρει έξω τις φυσικές γεύσεις και να τους γεύση ακόμα καλύτερα από ό, τι απλά το μαγείρεμα σε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Εδώ είναι πώς να καπνίζουν το απόλυτο burger venison!

Τα μπιφτέκια ελαφιού έχουν μεγάλη ζήτηση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μπάρμπεκιου, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να τα καπνίσετε; Το κάπνισμα του ελαφιού σας βοηθά να αναδείξετε τις φυσικές γεύσεις και να το κάνει να έχει ακόμα καλύτερη γεύση από το να το μαγειρέψετε απλά με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Δείτε πώς να καπνίσετε το απόλυτο μπιφτέκι ελαφιού!

Συστατικά

Πρώτον, θα θέλετε να πάρετε όλα τα σωστά συστατικά πριν ξεκινήσετε. Ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά που θα χρειαστείτε. Πρώτον, προφανώς χρειάζεστε το αλεσμένο ελάφι σας. Στη συνέχεια, πάρτε ένα κρεμμύδι, λίγο αλάτι, πιπέρι και ένα αυγό. Μόλις συνδυάσετε όλα αυτά τα συστατικά, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Εργασία προετοιμασίας

Με το κρεμμύδι σας, θα θέλετε να το ψιλοκόψετε σε ένα λεπτό μέγεθος. Στη συνέχεια, πάρτε το αυγό σας και χτυπήστε το σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια, προσθέστε το κρέας σας, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά. Τώρα θα θέλετε να βάλετε το μπολ στο ψυγείο για μία ή δύο ώρες για να αφήσετε το κρέας να μαλακώσει. Μετά από αυτό, θα πάρετε το κρέας και θα χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να σχηματίσετε τα ομοιόμορφα μπιφτέκια χάμπουργκερ. Πασπαλίστε τους λίγο πιπέρι και είναι τώρα έτοιμα να τα βάλετε στο καπνιστή σας!

Κάπνισμα

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 90°C (200°F) και τοποθετήστε μέσα τα μπιφτέκια ελαφιού σας. Προσέχετε τα μπιφτέκια ενώ μαγειρεύονται και τα γυρίζετε περιστασιακά αν θέλετε. Σε αυτή τη θερμοκρασία, τα μπιφτέκια θα χρειαστούν από μιάμιση ώρα έως μιάμιση ώρα για να γίνουν μέτρια-σπάνια. Όσο καπνίζουν τα μπιφτέκια, δεν είναι κακή ιδέα να καπνίζετε και τα toppings σας. Πράγματα όπως το τυρί, το μπέικον, τα μανιτάρια, οι πιπεριές, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το τσίλι μπορούν να καπνιστούν ταυτόχρονα για να τους δώσουν και λίγη γεύση. Εάν προσθέτετε φέτες τυρί, προσθέστε τις στα μπιφτέκια σας περίπου 15 λεπτά πριν να γίνουν. Χρήση Μπράντλεϊ Μπισκετ για επιπλέον γεύση και υπέροχα καθαρό και γευστικό καπνό για το φαγητό σας.

Για ένα επιπλέον βήμα, μπορείτε επίσης να ψήσετε τα μπιφτέκια σας κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων 15 λεπτών, δυναμώνοντας τη φωτιά και ανοίγοντας το τσιγάρο, επιτρέποντας στη δυνατή φωτιά να μαγειρευτεί γρήγορα κάθε πλευρά και να κλειδώσει η γεύση. Μόλις τελειώσουν τα μπιφτέκια ελαφιού, τα βγάζετε προσεκτικά από το καπνιστό και τα σερβίρετε όσο είναι ζεστά. Φροντίστε να μην είναι πολύ ψημένα, γιατί μπορεί να στεγνώσουν και να προκύψει ένα κατώτερο μπιφτέκι ελαφιού.

Τελικές σκέψεις

Τα μπιφτέκια καπνιστού ελαφιού είναι ο τέλειος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε τον καπνιστή σας και να μεταφέρετε τα μπιφτέκια σας στο επόμενο επίπεδο. Με λίγο επιπλέον χρόνο μαγειρέματος, θα έχετε ένα πολύ πιο γευστικό αποτέλεσμα και θα εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μαγειρικές σας δεξιότητες.

Για περισσότερες υπέροχες ιδέες σχετικά με το πώς καπνίζετε διαφορετικούς τύπους κρέατος από τους ειδικούς, δείτε τα καταπληκτικά άρθρα στο Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες υπέροχες συμβουλές και κόλπα.