Έτσι, μόλις αγοράσατε ένα Bradley Smoker! Καλώς ήρθατε στον υπέροχο κόσμο του καπνίσματος. Πριν χρησιμοποιήσετε το νέο σας καπνιστή, πρέπει να το καρυκεύσετε. Συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό μας για το πώς να καρυκεύετε το Bradley Smoker σας σε 7 εύκολα βήματα.
Το καρύκευμα του νέου σας καπνιστή το προετοιμάζει για μαγείρεμα καίγοντας τυχόν υπολείμματα που έχουν απομείνει από τη διαδικασία κατασκευής, όπως λάδια μηχανής και σκόνη. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή είναι μια διαδικασία που διαρκεί μόνο δύο ώρες!
Εάν έχετε ήδη διαβάσει το εγχειρίδιο, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει αναφορά στο «καρύκευμα του καπνιστή» πριν καπνίσετε πραγματικά το πρώτο σας κομμάτι κρέας.
Επαγγελματική συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι τόσο η λεκάνη όσο και ο καπνιστής είναι άδειοι πριν ξεκινήσετε την καρύκευση!
Καρυκεύστε τον καπνιστή σας ως πρώτο βήμα!
Μπορεί να φαίνεται σαν μια απογοητευτική διαδικασία να καρυκεύσετε τον καπνιστή σας στην αρχή. το καταλαβαίνω. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από παϊδάκια, χοιρινό πισινό ή ψαρονέφρι που κάθεται στο ψυγείο έτοιμα να μπουν στο καπνιστή, αλλά τώρα ανακαλύπτετε ότι ο καπνιστής πρέπει να καρυκευτεί.
Ελα! Λοιπόν, μην στεναχωριέστε, το καρύκευμα του καπνιστή δεν αργεί και μέσα σε λίγες ώρες θα είναι έτοιμο για όλα τα φαγητά σας για καπνιστικά όνειρα!
Μάθε πως να Εποχή!
Το Bradley Smoker είναι ένα ολοκαίνουργιο προϊόν και οι εσωτερικοί τοίχοι πρέπει να είναι εντελώς καθαροί. Επομένως, το καρύκευμα του καπνιστή θα επικαλύψει τους τοίχους και το εσωτερικό του καπνιστή με ένα λεπτό στρώμα καπνού που συσσωρεύεται. Αυτό παράγει ένα περιβάλλον περιορισμένου καπνού που θα προσφέρει βελτιωμένη γεύση καπνού σε οτιδήποτε καπνίζετε.
Με την πάροδο του χρόνου, η συσσώρευση καπνού στους τοίχους θα αυξηθεί. Ως αποτέλεσμα, από γυαλιστερό αλουμίνιο θα μετατραπεί σε απανθρακωμένη μαύρη επίστρωση. Αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη, καθώς όχι μόνο δείχνει ότι είστε βετεράνος καπνιστής, αλλά τότε το κρέας σας θα έχει και μια ανώτερη γεύση καπνού!
Λοιπόν, πώς μπορώ να καρυκεύσω τον καπνιστή; Είναι πολύ απλό στην πραγματικότητα. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές βήμα προς βήμα για το πώς να καρυκεύσετε το Bradley Smoker σας σε 7 εύκολα βήματα!
- Βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει τη συναρμολόγηση του καπνιστή σύμφωνα με το εγχειρίδιο.
- Γεμίστε το μεταλλικό μπολ με νερό και τοποθετήστε το μέσα στο καπνιστή όπου πέφτουν τα μπισκότα από τον καυστήρα.
- Τοποθετήστε όλες τις σχάρες καπνιστών στη θέση τους στο εσωτερικό του καπνιστή.
- Ρυθμίστε τον επάνω αεραγωγό στο μισάνοιχτο.
- Τοποθετούμε στη χοάνη 8 μπισκότα ξύλου. Πραγματικά δεν έχει σημασία τι γεύση ξύλου χρησιμοποιείτε.
- Ενεργοποιήστε τον καπνιστή και ρυθμίστε σε θερμοκρασία 250 F.
- Κλείστε την πόρτα και αφήστε τον καπνιστή να φύγει για 2 – 2 1/2 ώρες.
Συμπερασματικά
Αυτό είναι.
Το να καρυκεύετε τον καπνιστή είναι τόσο απλό. Αφού αφήσετε το Bradley Smoker να λειτουργήσει για 2 – 2 1/2 ώρες, είναι έτοιμο. Οι τοίχοι, το εσωτερικό και τα ράφια έχουν όλα καρυκευμένα. Το καρύκευμα ενός νέου καπνιστή καίει όλα τα έλαια και τους ρύπους που μαζεύονται ή υπολείπονται μετά την κατασκευή. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να κάνετε, πριν μαγειρέψετε τα πρώτα σας νόστιμα κρέατα!
Τώρα είναι η ώρα για το πρώτο σας κάπνισμα. Τι θα είναι? Παϊδάκια? Στήθος ζώου? Σολομός? Ω, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!
Φροντίστε να κατευθυνθείτε στο δικό μας blog για πιο θεαματικές συμβουλές και κόλπα για το κάπνισμα!
Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Bradley Smoker Recipes!
Καλό κάπνισμα!