Ήρθε η ώρα να ανάψετε τη σχάρα σας και να ικανοποιήσετε το γλυκό σας. Τίποτα δεν κάνει αυτό καλύτερα από ένα ζεστό, γεμάτο φρούτα ψητό επιδόρπιο, με παγωτό!
Εδώ είναι πέντε από τα καλύτερα ψητά επιδόρπια εκεί έξω για να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι. Είναι εύκολο να τα φτιάξετε και διασκεδαστικά να τα ετοιμάσετε με φίλους και οικογένεια όλων των ηλικιών.
Ψητό κέικ λιβρών με κομπόστα κερασιών
Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το pound cake είναι να το κόψετε σε φέτες και να το ρίξετε στη σχάρα. Ως αποτέλεσμα, έχετε ένα λεπτό, τραγανό στρώμα στο εξωτερικό και ένα απαλό, ζεστό κέικ στο εσωτερικό. Με ένα παρασκεύασμα από φρέσκια κομπόστα κεράσι και μια κούκλα σαντιγί, βρίσκεστε στον παράδεισο. Δεν θα μπορέσετε να τα φτιάξετε αρκετά.
Δεν χρειάζεται να ψήσετε το δικό σας κέικ λιβρών στη ζέστη του καλοκαιριού. Απλά παραλάβετε ένα από το τοπικό κατάστημα. Δείτε τη συνταγή για κομπόστα κεράσι εδώ.
Ψητό Ψωμί πουτίγκα
Μπορείτε να μαγειρέψετε σχεδόν οτιδήποτε στη σχάρα με τη βοήθεια ενός μικρού αλουμινόχαρτου. Εξάλλου, μερικά πράγματα απλά έχουν καλύτερη γεύση με αυτόν τον τρόπο. Για ένα ελαφρώς πιο χορταστικό επιδόρπιο, δοκιμάστε αυτή τη πουτίγκα ψωμιού στη σχάρα συνταγή από το Food Network. Η προετοιμασία είναι γρήγορη και εύκολη και τροφοδοτεί μια ομάδα. Όταν τελειώσετε το σερβίρισμα, πετάξτε το αλουμινόχαρτο και το καθάρισμα είναι λίγο.
Ροδάκινα και μούρα στη σχάρα
Δεν θα αργήσει η εποχή των ροδάκινων, οπότε προσθέστε σελιδοδείκτη αυτή τη σελίδα! Αυτή η συνταγή για ψητά ροδάκινα 'n' berries συνδυάζει πέντε υλικά για να την κάνει ένα από τα πιο γλυκά και αλμυρά γλυκά στη σχάρα που είχατε ποτέ. Κόψτε τα ροδάκινα στη μέση και προσθέστε κομπόστα βατόμουρου ή ένα μείγμα από φρέσκα βατόμουρα και καστανή ζάχαρη. Οι λεπτομέρειες της συνταγής περιγράφονται εδώ. Τα ροδάκινα δεν ήταν ποτέ τόσο καλά!
Βάρκες μπανάνας στη σχάρα
Αυτή η συνταγή δεν μπορεί να είναι πια μυστικό. Κάθε θαυμαστής του s'mores πιθανότατα έχει ακούσει για αυτά ή τα έχει δοκιμάσει και για καλό λόγο. Είναι διασκεδαστικά στην προετοιμασία, λαχταριστά και ένας εξαιρετικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα κάρβουνα που έχουν απομείνει. Αποτελείται από το άνοιγμα μιας μπανάνας κατά μήκος, τη γέμιση με τα αγαπημένα σας εξαρτήματα (μολόχες, μαύρη ζάχαρη, κομματάκια σοκολάτας, Nutella κ.λπ.) και τυλίγοντάς την σε αλουμινόχαρτο για να την βάλετε πάνω από ζεστά κάρβουνα ή μέσα σε μια σχάρα για περίπου 8 λεπτά. . Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων διατροφικών στοιχείων εδώ.
Ψητά κόκκινα καυτά μήλα
Αν είστε λάτρης της κανέλας, τότε αυτό συνταγή είναι ακριβώς πάνω στο δρομάκι σου. Ψιλοκόψτε ένα μήλο, γεμίστε με καστανή ζάχαρη και καυτές καραμέλες, τυλίξτε το σε αλουμίνιο και ψήστε στη σχάρα κατά τη διάρκεια του δείπνου (20-30 λεπτά). Περιχύνουμε με παγωτό βανίλια και σερβίρουμε σε ένα μπολ. Θα έχω λίγο από αυτά!
Μπράντλεϊ Σμόκερ είναι μια παγκόσμια εταιρεία καπνίσματος τροφίμων που ειδικεύεται σε προϊόντα καπνίσματος τροφίμων, μπισκότα και συνταγές. Οι παραπάνω εικόνες και συνταγές δεν είναι δικές μας.