BBQ Gift Ideas For Dad

μπαρμπεκιου Ιδέες για δώρα Για τον μπαμπά

Posted on: January 10, 2023Η Ημέρα του Πατέρα πλησιάζει και έχουμε κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς. Βρήκαμε μερικά από τα πιο καυτά δώρα μπάρμπεκιου για πατέρες, συζύγους και φίλους!

Η Ημέρα του Πατέρα πλησιάζει και έχουμε κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς. Βρήκαμε μερικά από τα πιο καυτά δώρα μπάρμπεκιου για μπαμπάδες, συζύγους και φίλους!

Μερικοί μπαμπάδες και σύζυγοι εκεί έξω μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ψωνίσουν, αλλά σίγουρα θα φτιάξετε τη μέρα τους με ένα από αυτά τα ωραία δώρα. Επιπλέον, θα τους δημιουργήσουν μια καλύτερη εμπειρία μαγειρικής σε εξωτερικούς χώρους.

Σκεφτείτε μία από αυτές τις ιδέες δώρων για τον σεφ της αυλής σας!

Ιδέες δώρων BBQ για τον μπαμπά

Πέτρα πίτσας

Μόλις δοκιμάσετε πίτσα στη σχάρα, δεν θα κοιτάξετε ποτέ πίσω! Οι πέτρες ψησίματος πίτσας διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ωστόσο, οι μίνι τετράγωνες πέτρες για ψήσιμο πίτσας προσωπικού μεγέθους είναι μεγάλη επιτυχία. Αγοράζοντας ένα σετ με 4 πέτρες, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εξατομικευμένη πίτσα με όλα σας αγαπημένα toppings. Ακόμη και οι πιο στενές οικογένειες έχουν διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις, όταν πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα στη Βόρεια Αμερική!

Deluxe Σετ εργαλείων BBQ

Ακριβώς όπως ένας μηχανικός χρειάζεται ποιοτικά εργαλεία που θα αντέχουν τη χρήση και την κατάχρηση, ένας σεφ της αυλής χρειάζεται ανθεκτικά εργαλεία ψησίματος, κατά προτίμηση από ανοξείδωτο χάλυβα. Για σπάτουλες, λαβίδες ψησίματος και βούρτσες καθαρισμού, πηγαίνετε ανοξείδωτες. Θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας στο τέλος του καλοκαιριού.

Θερμόμετρο κρέατος iGrill

Το iGrill και άλλα παρόμοια ψηφιακά θερμόμετρα κρέατος αναλαμβάνουν όλη τη δουλειά και την αναμονή για το μαγείρεμα σε εξωτερικό χώρο. Διαθέτοντας διπλούς ανιχνευτές, μπορείτε να ψήσετε δύο διαφορετικούς τύπους κρέατος ή να τους τοποθετήσετε δύο διαφορετικές θέσεις του ίδιου κρέατος (δηλ. ένα στο μπούτι του κοτόπουλου, ένα στο στήθος) για πιο λεπτομερή παρακολούθηση. Επιπλέον, ένα καλό ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος θα σας ηχήσει, μόλις το κρέας φτάσει στο επιθυμητό ψήσιμο. Αυτό σας γλιτώνει από το να περιμένετε και να πρέπει να ελέγξετε το κρέας.

Αποθήκευση BBQ

Ακολουθούν μερικά εξαιρετικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν με την εύκολη αποθήκευση μπάρμπεκιου και την οργάνωση των χώρων σας.

Jalapeno Popper Rack

Σε όλους αρέσει ένα καλό ορεκτικό για να συνοδεύεται από το αγαπημένο τους ρόφημα. Αυτή η εύχρηστη μικρή σχάρα σχάρας καθιστά τόσο εύκολο να φτιάξετε αυτές τις εικόνες τέλεια poppers jalapeno. Η διατήρηση του jalapenos σε όρθια θέση σάς επιτρέπει να πακετάρετε ακόμα περισσότερο τυρί, χωρίς να τελειώνει και να κάνει χάος.

ψηνω στα καρβουνα Καλάθι

Αν σας έπεσε ποτέ λαχανικά ή ένα κομμάτι φιλέτο μέσα από τις σχάρες ψησίματος, τότε ξέρετε πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι αυτό. Ένα καλάθι σχάρας καλής ποιότητας με εύκαμπτες πλευρές σας επιτρέπει να ψήνετε φιλέτα διαφόρων μεγεθών και λαχανικά με ευκολία.

Σετ σουβλάκι κεμπάπ

Ένα καλό σετ κεμπάπ είναι απαραίτητο για κάθε σεφ της αυλής, κατά προτίμηση σουβλάκια από ανοξείδωτο ατσάλι. Ψάξτε για ένα σετ που έχει μια σχάρα με εγκοπές ειδικά σχεδιασμένες για να μην περιστρέφονται τα σουβλάκια. Μόλις έχετε το κρέας και άλλα εξαρτήματα εκεί, βοηθάει να στερεώσετε αυτά τα σουβλάκια στη θέση τους για πιο ομοιόμορφο ψήσιμο.

Ψηφιακή λαβίδα θερμομέτρου Man-Law

Το ψήσιμο στη σχάρα δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικό και εύκολο όσο είναι σήμερα. Με αυτές τις λαβίδες μπάρμπεκιου που διαθέτουν ενσωματωμένο ψηφιακό θερμόμετρο, μπορείτε να γυρίζετε το φαγητό σας και να ελέγχετε την ετοιμότητά σας ταυτόχρονα.

Αδιάβροχο κάλυμμα ψησταριάς

Οι ψησταριές που είναι εκτεθειμένες στα στοιχεία μπορεί να αρχίσουν να αποκτούν πολύ γρήγορα μια ανεμόπυρη, πληγωμένη από τον ήλιο και φθαρμένη εμφάνιση. Προστατέψτε την ακριβή σας ψησταριά με ένα κάλυμμα ψησταριάς καλής ποιότητας.

Στιβαρή ποδιά

Αν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε τον μπαμπά για την Ημέρα του Πατέρα, φτιάξτε τον μια εξατομικευμένη, στιβαρή ποδιά για τον άνδρα. Φροντίστε να έχει τσέπες για λαβίδες, αλατοπιπεροπομπές, μπουκάλια μπύρας ή οτιδήποτε το κάνει διασκεδαστικό και μοναδικό για εκείνον!

Εδώ εύχομαι σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω Χρόνια Πολλά για την Ημέρα του Πατέρα! Ας ελπίσουμε ότι αυτό σας δίνει μερικές ιδέες για να εξετάσετε. Κάντε τη μέρα γεμάτη με φίλους, οικογένεια και υπέροχα φαγητά!