How To Avoid Overdone Smoked Ribs

Πώς να αποφύγετε Υπερβολικό Καπνιστά παϊδάκια

Posted on: January 13, 2023



Ένα πράγμα είναι σίγουρο για τα παϊδάκια και το χοιρινό: Αν τα παραψήσετε, γίνονται στεγνά και σκληρά. Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό να μάθετε με τη μέθοδο «χαμηλού και αργού» μαγειρέματος που χρησιμοποιείται εδώ.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο για τα παϊδάκια και το χοιρινό: Αν τα παραψήσετε, γίνονται στεγνά και σκληρά. Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό να μάθετε με τη μέθοδο «χαμηλού και αργού» μαγειρέματος που χρησιμοποιείται εδώ. Το φαγητό είναι έτοιμο όταν είναι έτοιμο. Για να μην είστε υπεκφυγές, αλλά ως επί το πλείστον, δεν μπορείτε να κρίνετε απλά από το χρόνο μαγειρέματος. Το πραγματικό μέτρο που έχει νόημα είναι η εσωτερική θερμοκρασία. Συνήθως, πρέπει να μαγειρέψετε τα παϊδάκια μέχρι να φτάσουν σε μια εσωτερική θερμοκρασία κάπου γύρω στους 185 F (85 C).

Πάρτε ένα καλό θερμόμετρο

Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό; Πρώτα απ 'όλα, πολλοί άνθρωποι ορκίζονται στα θερμόμετρά τους, και πολλοί ευνοούν το Ψηφιακό θερμόμετρο Bradley . Το θερμόμετρο μας έχει μόνο έναν αισθητήρα. Θα μετρούσατε λοιπόν το ντουλάπι ή το φαγητό ταυτόχρονα.

Το Ψηφιακό Θερμόμετρο Καπνιστών Bradley είναι το τέλειο πρόσθετο για οποιονδήποτε από τους καπνιστές μας Bradley και αφαιρεί τις εικασίες από το ψήσιμο και το κάπνισμα, καθιστώντας το τέλειο κάθε φορά. Η προγραμματιζόμενη μονάδα συμπαγούς μπαταρίας (1 AA) σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο κρέατος – χοιρινό, μοσχαρίσιο, βοδινό, αρνί, κοτόπουλο ή γαλοπούλα – που προτιμάτε στο ψήσιμο (σπάνιο, μέτριο ή καλοφτιαγμένο), καθώς και την ακριβή θερμοκρασία κρέατος, χρονομετρημένη στην τελειότητα.

Εάν δεν έχετε καλό θερμόμετρο, αυτό μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα που θα μπείτε στη λίστα επιθυμιών σας. Μερικοί άνθρωποι τα καταφέρνουν εξίσου καλά χωρίς αυτό, αλλά αυτό συνήθως απαιτεί πολύ περισσότερη εξάσκηση. Δεύτερον, οι 200 F (93 C) είναι μια καλή θερμοκρασία στόχος για το ντουλάπι.

Κρατάτε πάντα την πόρτα κλειστή

Τρίτον, εάν μετά από 5 έως 6 ώρες, τα πλευρά σας εξακολουθούν να δείχνουν παχιά, υπάρχουν δύο πιθανές αιτίες. Για οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι τόσο μαγειρεμένα όσο θα έπρεπε και δύο: κοίταξες! Σοβαρά, ένα πράγμα πρέπει να μάθετε με το Μπράντλεϋ είναι να κρατάς την πόρτα κλειστή και να αφήνεις τον καπνιστή να κάνει τη δουλειά του. Εάν έχετε ανοίξει την πόρτα περισσότερες από μία φορές, τότε περιμένετε να πρέπει να προσθέτετε 15-30 λεπτά για κάθε φορά για να αντισταθμίσετε τη χαμένη θερμότητα. Οι νέοι σε αυτόν τον καπνιστή, που δεν εμπιστεύονται το θερμόμετρο ή το ένστικτό τους, τείνουν να ανοίγουν πολύ την πόρτα και οι χρόνοι μαγειρέματος αυξάνονται πολύ.

Τέταρτον, ελέγξτε την κατάσταση του καπνιστή και του κρέατος όταν ξεκινάτε. Συνήθως προτείνουμε μια ώρα προθέρμανση για τον καπνιστή, πριν βάλει το κρέας. Καθώς ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε την προθέρμανση, συνήθως βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο για να μείνει για μία ώρα. Αυτό το αφήνει να ζεσταθεί ελαφρώς. Όταν το βάζετε στο ντουλάπι, πρέπει να είστε αρκετά γρήγοροι. Ελάχιστη ή καθόλου προθέρμανση, φρέσκο κρέας εκτός ψυγείου και πολλή ταλαιπωρία για να ξεκινήσετε θα έχουν ως αποτέλεσμα πολύ μεγάλο χρόνο εκκίνησης, προτού τα πράγματα μαγειρευτούν.

Εάν, αφού λάβετε όλα αυτά τα μέτρα, εξακολουθείτε να ανησυχείτε μήπως στεγνώσουν, μπορείτε να βάλετε φτηνό, λιπαρό μπέικον σε μια στρώση στην επάνω σχάρα και θα «ξεκολλήσει» τα παϊδάκια ενώ μαγειρεύονται. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το Blog του Μπράντλεϊ Καπνιστή για περισσότερες αναζωογονητικές συμβουλές και κόλπα για το κάπνισμα όλο το χρόνο για τους επίδοξους δασκάλους!