How To Remove Membrane From Baby Back Ribs

Πώς να Αφαίρεση μεμβράνης Από τα παϊδάκια μωρών

Posted on: January 17, 2023Τα παϊδάκια είναι το τέλειο τρυφερό κομμάτι κρέας. Μπορεί να είναι το τέλειο καπνιστό κρέας που κάθε εραστής ονειρεύεται. Ωστόσο, όλα τα καλά πράγματα στη ζωή έρχονται με μια τιμή, και το ίδιο ισχύει και για τα παϊδάκια.

Τα Baby back ribs είναι η τέλεια τρυφερή, χυμώδης κοπή κρέατος. Μπορούν να είναι το τέλειο καπνιστό κρέας που ονειρεύεται κάθε λάτρης του μπάρμπεκιου. Ωστόσο, όλα τα καλά πράγματα στη ζωή έχουν ένα τίμημα, και το ίδιο ισχύει για τα μωρά πίσω πλευρά. Εάν αρχίσετε να καπνίζετε τα παϊδάκια του μωρού αμέσως αφού τα πάρετε από το κρεοπωλείο, το αποτέλεσμα θα είναι τρομερό. Ο βασιλιάς των πλευρών απαιτεί ορισμένες προετοιμασίες πριν τοποθετηθεί μέσα στον καπνιστή φαγητού.

Ναι, το τρίψιμο παίζει σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία των πλευρών του μωρού για την τέλεια εμπειρία καπνίσματος, αλλά υπάρχουν περισσότερα από το τρίψιμο που επιλέξατε. Πρέπει να απαλλαγείτε από τη μεμβράνη που μπορεί να καταστρέψει την υφή του κρέατος, κάνοντάς το νιφάδες ή τραγανό αντί για τρυφερό, μαλακό κρέας που πέφτει από το κόκκαλο. Η μεμβράνη μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως φράγμα μεταξύ του καπνού και του κρέατος, με αποτέλεσμα να απορροφάται λιγότερο το άρωμα καπνού. Αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την αφαίρεση της μεμβράνης από τα πίσω πλευρά του μωρού με τον πιο απλό τρόπο.

Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για την αφαίρεση της μεμβράνης από τις πλευρές της πλάτης του μωρού

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απαλλαγείτε από τη μεμβράνη, αλλά εμείς επιλέξαμε τον πιο εύκολο. Αυτό το άρθρο σκοπεύει να βοηθήσει τους αρχάριους να τελειοποιήσουν την εμπειρία τους στο κάπνισμα των τροφίμων, επομένως δεν θέλουμε να είμαστε περίπλοκοι πουθενά.

1. Ξεκινήστε τοποθετώντας τα πίσω πλευρά του μωρού σε μια μεμβράνη ράφι προς τα πάνω.

2. Τώρα, πιάστε ένα μαχαίρι δείπνου και περάστε το κάτω από τη μεμβράνη. Θυμηθείτε να ξεκινήσετε από τη μία άκρη και όχι από τη μέση των πλευρών.

3. Τώρα, σηκώστε τη μεμβράνη με τη βοήθεια του μαχαιριού και προσπαθήστε να τη χαλαρώσετε. Δείτε το να σκίζει την επιφάνεια του κρέατος.

4. Αφού χαλαρώσετε μια σημαντική ποσότητα μεμβράνης, αφήστε το μαχαίρι και πιάστε μια χαρτοπετσέτα.

5. Πιάστε και κρατήστε τη μεμβράνη με τη χαρτοπετσέτα και προσπαθήστε να την τραβήξετε από τα πλευρά.

6. Ολόκληρη η μεμβράνη μπορεί να αποκολληθεί με ένα μόνο τράβηγμα ή σε μέρη. Είναι καλό και με τους δύο τρόπους, εφόσον μπορείτε να το αφαιρέσετε με επιτυχία χωρίς να διαταράξετε τους μυϊκούς ιστούς στο κρέας.

Αφού διαχωρίσετε επιτυχώς τη μεμβράνη από τα παϊδάκια του μωρού, καθαρίστε τα παϊδάκια, στεγνώστε τα και ξεκινήστε το καρύκευμα.

Συμβουλές μπόνους

Η αφαίρεση της μεμβράνης από τα πίσω πλευρά του μωρού είναι μόνο το πρώτο βήμα για να βγουν καπνιστά πλευρά που πέφτουν από το κόκκαλο. Υπάρχουν περισσότερα σε αυτό. Για να βοηθήσετε τους αρχάριους να βγάλουν τα πίσω πλευρά του μωρού σαν pitmaster, ακολουθούν μερικές εύκολες συμβουλές και κόλπα Peasy Bradley για τα παϊδάκια που καπνίζουν. Αυτές οι συμβουλές είναι απλές στην εφαρμογή αλλά αποτελεσματικές μακροπρόθεσμα. Δείτε τα παρακάτω και ευχαριστήστε μας αργότερα.

1. Διατηρήστε χαμηλή θερμοκρασία

Η θερμοκρασία είναι το κλειδί για κάθε μπάρμπεκιου, ειδικά για το κάπνισμα τροφίμων. Για να καπνίζετε τέλεια τα παϊδάκια του μωρού, διατηρήστε τους 225 °F έως 240 °F (107 °C έως 115 °C) για τουλάχιστον 5 ώρες.

2. Ακολουθήστε την αλάνθαστη μέθοδο 3-2-1

Αυτή είναι μια πολύ γνωστή μέθοδος pitmaster, επειδή σχεδόν ποτέ δεν αποτυγχάνει να παρέχει τέλεια ψημένα, χυμώδη πλευρά που πέφτουν από το κόκκαλο. Πρέπει να καπνίσετε τα παϊδάκια για 3 ώρες στη σχάρα, μετά να τα τυλίξετε σε ένα υγρό (όπως βούτυρο και χυμό μήλου) σε αλουμινόχαρτο και να καπνίσετε για άλλες 2 ώρες και τέλος να ξετυλίξετε και να καπνίσετε για 1 ώρα. Μπορείτε να μειώσετε τη φωτιά την τελευταία ώρα ανάλογα με το ψήσιμο του κρέατος.

3. Χρησιμοποιήστε καθαρό αρωματικό καπνό

Το πρόβλημα με το ξύλο είναι ότι εκπέμπει τοξικές αναθυμιάσεις όταν καίγεται. Αυτοί οι αναθυμιάσεις μπορεί να κάνουν τη γεύση του κρέατος άσχημη ή πικρή. Συνεχίστε να αντικαθιστάτε το ξύλο όταν καίγεται για να βεβαιωθείτε ότι τα παϊδάκια μαγειρεύονται σε καθαρό αρωματικό καπνό. Η εναλλακτική λύση χωρίς προβλήματα είναι Μπράντλεϊ Μπισκέ. Αυτά είναι συμπιεσμένα τσιπς πριονιδιού που καίγονται για ακριβή χρόνο δημιουργώντας καθαρό καπνό για να αρωματίσουν το κρέας. Τα μπισκότα Bradley έρχονται σε διαφορετικές γεύσεις και σβήνουν αυτόματα πριν γίνουν στάχτη.

4. Αντιμετωπίστε τα πλευρά με σεβασμό

Τα παϊδάκια για μωρά αξίζουν σεβασμό αφού τα καπνίζουν για ώρες. Μην είστε ανυπόμονοι να τους εξυπηρετήσετε. Αφήστε τα να ξεκουραστούν για λίγο. Αυτό θα επιτρέψει στο κρέας να απορροφήσει ξανά όλους τους χυμούς που έχασε την τελευταία ώρα του καπνίσματος, με αποτέλεσμα το κρέας να είναι ακαταμάχητα ζουμερό και γευστικό.

Το κάπνισμα τροφίμων είναι μια τέχνη που πρέπει να κατακτηθεί με εξάσκηση. Αυτό το άρθρο είναι εδώ για να βοηθήσει τους αρχάριους με τα βασικά του καπνίσματος των πλευρών του μωρού στην τελειότητα. Ελπίζουμε ότι οι συμβουλές και τα κόλπα του Bradley που κοινοποιήθηκαν εδώ ήταν χρήσιμες για εσάς ως αρχάριους στο κάπνισμα τροφίμων.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα πλευρά; Δείτε αυτά τα άρθρα που έχουμε ετοιμάσει για εσάς:
Πώς να φτιάξετε 3-2-1 καπνιστά παϊδάκια και γιατί πρέπει να το κάνετε
Μπορείτε να παγώσετε τα καπνιστά πλευρά;
Baby Back vs. Spare Ribs: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χοιρινά παϊδάκια
Πώς να καπνίσετε τα πιο ζουμερά μοσχαρίσια παϊδάκια

Για περισσότερες υπέροχες ιδέες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Bradley Smoker σας, ανατρέξτε στα καταπληκτικά άρθρα μας Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα.