How to Fix Bradley Bisquettes Not Burning Completely

Πώς να διορθώσετε τα μπισκότα Bradley Δεν καίγεται εντελώς

Posted on: January 12, 2023



Σε αυτό τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων, θα καθορίσει το πρόβλημά σας των Bradley Bisquettes δεν καίει εντελώς Burning στο σωλήνα στην επόμενη αυλή σας cookout!

Σε αυτόν τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων, θα διορθώσουμε το πρόβλημά σας ότι οι μπισκότες Bradley δεν καίγονται εντελώς και καίγονται στο σωλήνα στο επόμενο μαγείρεμα στην αυλή σας!

Αυτός ο οδηγός είναι τέλειος για τα μοντέλα Bradley: BS611, BS815XLT, BTDS76P, BTDS108P, BS916

Λόγοι για αυτό το πρόβλημα

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάνουν τα μπισκότα να μην καίγονται πλήρως. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες είναι η περιεκτικότητα σε υγρασία των μπισκότων, ένα πιο κρύο ντουλάπι από το συνηθισμένο, όπως η χρήση της μεθόδου κρύου καπνού ή/και οι ψυχρότερες θερμοκρασίες αέρα και/ή ένα βρώμικο μαξιλάρι θέρμανσης.

Επιπλέον, οι βροχερές συνθήκες μπορεί να έχουν αυξήσει την περιεκτικότητα σε υγρασία των μπισκότων. Όσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα σε υγρασία, τόσο πιο φτωχά θα καούν. Κατά την αποθήκευση, φυλάξτε τα σε δοχείο ανθεκτικό στην υγρασία.

Για παράδειγμα, κατά τη διαδικασία καπνίσματος σολομού ή λουκάνικου.

Επαγγελματική συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σφραγισμένα δοχεία για μπισκότα ως μακροπρόθεσμη λύση για βροχερές συνθήκες.

Τύποι Ξύλου

Άλλοι παράγοντες είναι ο τύπος του ξύλου που χρησιμοποιείτε, καθώς ορισμένοι τύποι φαίνονται να καίγονται καλύτερα από άλλους. Μερικές φορές οι πελάτες παίρνουν μια παρτίδα μπισκότων που είναι πιο συμπιεσμένα από άλλα.

Για παράδειγμα, μια παρτίδα μπισκότων που έχουν ελαφριά αίσθηση και ξεφλουδίζουν. Ενώ άλλα φαίνονται πιο πυκνά (συμπιέζονται πιο σκληρά μεταξύ τους) και δεν ξεφλουδίζουν τόσο πολύ ή καθόλου. Τα πιο πυκνά δεν καίγονται εντελώς! Στο Bradley's υπερηφανευόμαστε για τη σταθερή ποιότητα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας με τις μπισκότες σας, μη διστάσετε να το κάνετε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Ένα λιγότερο κοινό πρόβλημα είναι ότι ο καυστήρας των μπισκότων μπορεί να είναι ελαττωματικός. Εάν διαθέτετε υπέρυθρο θερμόμετρο, ελέγξτε τη θερμοκρασία της επιφάνειας του καυστήρα αφού θερμανθεί. Θα πρέπει να εγγραφεί γύρω 400°F - 550°F.

Τα Τεχνικά

Ο καυστήρας μπισκέτων αποδίδει καλύτερα στα 120v. Μπορεί το ηλεκτρικό δίκτυο να παρέχει λιγότερο από αυτό. Αποφύγετε τη χρήση καλωδίων επέκτασης, εκτός εάν είναι 14-12 ga. κορδόνια. Η ισχύς μπορεί να διακοπεί όταν χρησιμοποιούνται μικρότερα καλώδια.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο καυστήρας των μπισκότων σας είναι καθαρός και ότι το μπισκότο σας έρχεται σε πλήρη επαφή όταν το πιέσετε πάνω του. Η πλήρης επαφή με τον θερμαντήρα παρέχει την καλύτερη μεταφορά θερμότητας.

Ο καυστήρας μπισκετών είτε λειτουργεί είτε όχι. Δεν υπάρχει τίποτα στο ενδιάμεσο. Επίσης, καθώς το σύστημα ζεσταίνεται, μπορεί να μην καούν εντελώς τα πρώτα 1-2 μπουκ. Αφού φτάσετε στη μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας, θα σας παρέχει τον πλήρη καπνό που χρειάζεστε.

Τα μπισκότα έχουν σχεδιαστεί ώστε να έχουν βάρος 16-17 γραμμάρια. Μερικές φορές, ανάλογα με την πυκνότητα του ξύλου (σκληρά ξύλα όπως η μηλιά ή το μεσκίτι), τα μπισκότα είναι ελαφρώς βαρύτερα, 18-20 γραμμάρια.

Συνήθως, θα έχετε πάντα καπνό αξίας 16 γραμμαρίων!

Ελπίζουμε αυτές οι συμβουλές να σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημά σας ότι τα μπισκότα Bradley δεν καίγονται εντελώς!

Σας ευχόμαστε μια χαρούμενη εμπειρία καπνίσματος. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να το κάνετε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ