How To Do A Mustard Slather On Smoked Meat

Πώς να κάνετε Α Mustard Slather Στο καπνιστό κρέας

Posted on: January 17, 2023Ένα από τα πιο απίστευτα πράγματα σχετικά με το κάπνισμα κρέατος είναι η ατελείωτη ποικιλία τρόπων που μπορείτε να το προετοιμάσετε. Με τον καιρό, οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει νέες, φρέσκες ιδέες και συνταγές για να καπνίζουν διαφορετικά κρέατα.

Ένα από τα πιο απίστευτα πράγματα σχετικά με το κάπνισμα κρέατος είναι η ατελείωτη ποικιλία τρόπων που μπορείτε να το προετοιμάσετε. Με τον καιρό, οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει νέες, φρέσκες ιδέες και συνταγές για να καπνίζουν διαφορετικά κρέατα. Είτε πρόκειται για κλασικό μοσχαρίσιο ψαρονέφρι, αρνίσιο μπούτι ή χοιρινό πισινό, όλα έχουν τις δικές τους νόστιμες συνταγές και μαρινάδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν τα βάλετε στο σπίτι καπνιστή.

Το slathering μουστάρδας είναι ένας από τους πιο κλασικούς τρόπους προετοιμασίας του κρέατος πριν χτυπήσει τον καπνιστή. Η μουστάρδα δίνει στο κρέας μια απόχρωση απίστευτης γεύσης και λειτουργεί ως κόλλα που κρατά το τρίψιμο στο κρέας. Το τρίψιμο της μουστάρδας βοηθά επίσης στο σχηματισμό «φλοιού» στο κρέας. Ο φλοιός είναι το κάπως λαστιχωτό στρώμα στο εξωτερικό του κρέατος που ξεσπά από γεύση.

Με ένα καπνιστή στην αυλή σας και ένα καλό κομμάτι κρέας, δεν υπάρχει λόγος να μην πάτε για ένα νόστιμο γεύμα, ρίχνοντας λίγη μουστάρδα στο κρέας και καπνίζοντάς το. Ακολουθεί μια απλή αλλά απολαυστική συνταγή για χοιρινό πισινό που ψεκάζεται με μουστάρδα και στη συνέχεια καπνίζεται στην τελειότητα.

Ετοιμάστε τα χοιρινά μπουτάκια

Πρώτα απ 'όλα, πριν αρχίσετε να τρίβετε τη μουστάρδα, πρέπει να αγοράσετε και να προετοιμάσετε το χοιρινό πισινό. Για αυτή τη συνταγή, αγοράστε δύο μεγάλα χοιρινά γλουτά χωρίς κόψιμο. Αυτά μπορεί να είναι είτε χωρίς κόκαλα είτε με κόκαλα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Στη συνέχεια, ξεκινήστε ρίχνοντας γενναιόδωρες ποσότητες μουστάρδας σε όλες τις πλευρές του χοιρινού κρέατος. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι λέγεται slathering για κάποιο λόγο, οπότε προχωρήστε και να είστε γενναιόδωροι.

Μόλις απλωθεί η μουστάρδα, αφήστε τα χοιρινά πιτσιρίκια να καθίσουν σε θερμοκρασία δωματίου για 10 έως 15 λεπτά.

Ετοιμάστε χοιρινό πηχτό

Ενώ ψήνεται το χοιρινό σας πισινό, θα χρειαστεί να το αλείψετε μερικές φορές. Ακολουθεί μια γρήγορη συνταγή για μια ζουμερή πάστα:

 • 1/2 φλιτζάνι χυμό μήλου
 • 1/4 φλιτζάνι μηλόξυδο
 • 1/4 φλιτζάνι φυτικό λάδι

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπουκάλι με σπρέι και ανακινήστε καλά να ενωθούν, και αυτό ήταν, το μπάσκετ σας γίνεται.

Smoke The Meat

 • Ξεκινήστε να μαγειρεύετε τα χοιρινά πιτσιρίκια οπουδήποτε από 225 °F (107 °C) έως 250 °F (121 °C), με εσωτερική θερμοκρασία 190 °F (88 °C).
 • Γυρίστε το κρέας τουλάχιστον μία φορά, μετά από 9 έως 12 ώρες ψησίματος.
 • Το κρέας θα χρειαστεί να λιώσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια αυτών των 9 έως 12 ωρών μαγειρέματος. Πριν ψεκάσετε το κρέας με τον πάστα, ανακινήστε καλά το μπουκάλι.
 • Ενώ ψήνεται το χοιρινό πισινό, χρησιμοποιήστε αντί για ανάγνωση θερμόμετρο για την παρακολούθηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του κρέατος.
 • Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ένας χοιρινός πισινός αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς μύες, επομένως δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε εάν το θερμόμετρο σας εκπέμπει διαφορετικές μετρήσεις.
 • Συνήθως, θα πρέπει να φτάσετε τα βέλτιστα επίπεδα μαγειρέματος μετά από 19 ώρες μαγειρέματος.
 • Μόλις η εσωτερική θερμοκρασία του χοιρινού κρέατος φτάσει τους 190 °F (88 °C), αφαιρέστε το από τον καπνιστή και τυλίξτε το σφιχτά σε αλουμινόχαρτο.
 • Μια χρήσιμη συμβουλή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο βαρέως τύπου αντί για το κανονικό ελαφρύ. Βοηθά στην καλύτερη παγίδευση της θερμότητας.
 • Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα τυλιγμένα χοιρινά γλουτά σε ένα άδειο ψυγείο και κρατήστε τα εκεί μέχρι να έρθει η ώρα να σερβίρετε.
 • Τα χοιρινά πιτσιρίκια θα παραμείνουν πάνω από τους 140 °F (60 °C) για περίπου 2 έως 4 ώρες μέσα στους ψύκτες.

Τραβήξτε το χοιρινό και σερβίρετε

 • Μόλις είστε έτοιμοι να φάτε, βγάζετε το χοιρινό από τα ψυγείο και ξετυλίγετε το αλουμινόχαρτο.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ανθεκτικά στη θερμότητα γάντια είτε δύο μεγάλα πιρούνια σερβιρίσματος για να κρατήσετε και να τεμαχίσετε το χοιρινό κρέας.
 • Οποιοδήποτε λίπος πρέπει να αφαιρείται και να απορρίπτεται.
 • Μόλις τρίψετε το κρέας, ανακατέψτε το καλά.
 • Προσθέστε λίγη αραιωμένη σάλτσα μπάρμπεκιου στο τραβηγμένο κρέας για πρόσθετη γεύση.
 • Είναι απαραίτητο να ανακατεύετε ομοιόμορφα τον εξωτερικό φλοιό σε όλο το μείγμα και να μην τον αφήνετε να συσσωματωθεί.
 • Μπορείτε είτε να σερβίρετε το ανάμεικτο τραβηγμένο κρέας όπως ακριβώς είναι με μια πλευρά σάλτσας μπάρμπεκιου είτε να το τοποθετήσετε σε ζεστά ψωμάκια χάμπουργκερ ή ρολά. Μπορείτε να ανακατέψετε λίγη σάλτσα μπάρμπεκιου για να κάνετε τα ρολά πιο ζουμερά.

Αυτό είναι όλο! Μετά από μια μακρά διαδικασία καπνίσματος, ήρθε η ώρα να απολαύσετε το νόστιμο χοιρινό σας πισινό.

Αυτή η απλή συνταγή θα αναδείξει μερικές απίστευτες γεύσεις στο γεύμα σας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το να αλείφετε το κρέας σας με μουστάρδα κάνει πολύ περισσότερα, μαζί με το να αναδεικνύει μερικές ζουμερές γεύσεις. Μεταξύ των πολλών τρόπων καπνίσματος και μαριναρίσματος του κρέατος εκ των προτέρων, το slathering μουστάρδας είναι απίστευτα διαφορετικό. Μπορείτε να το εφαρμόσετε στα περισσότερα κρέατα και τα αποτελέσματα είναι εξίσου γευστικά.

Το να έχετε μια απίστευτη μερίδα κρέατος αλεσμένη με μουστάρδα για να αναδείξετε τη μέγιστη γεύση και ένα καπνιστή στην αυλή σας είναι η τέλεια εξίσωση για ένα γεύμα που σας αξίζει με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Αν όχι, είναι το ίδιο νόστιμο και στη δική σου παρέα.

Δείτε μερικά ακόμη άρθρα για το κρέας παρακάτω:
Οδηγίες για να καπνίσετε ένα ψητό μοσχαρίσιο κορώνα
3 λιγότερο γνωστά κομμάτια βοείου κρέατος που είναι ιδανικά για το κάπνισμα
Πώς να μαγειρέψετε την τέλεια μπριζόλα New York strip

Για περισσότερες υπέροχες ιδέες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Bradley Smoker σας, ανατρέξτε στα καταπληκτικά άρθρα μας Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα.