How To Carve a Turkey and The Best Thanksgiving Tips

Πώς να Carve μια Τουρκία και Οι καλύτερες Ευχαριστίες Συμβουλές

Posted on: January 17, 2023



Έτσι, μαγειρέψατε τη γαλοπούλα των Ευχαριστιών χρησιμοποιώντας το Bradley Smoker και το αποτέλεσμα είναι ένα λαχταριστό χρυσοκαφέ πουλί. Σίγουρα θέλετε να το χαράξετε, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε σαν επαγγελματίας.

Έτσι, μαγειρέψατε τη γαλοπούλα σας για την Ημέρα των Ευχαριστιών χρησιμοποιώντας τη δική μας Μπράντλεϊ Σμόκερ, και το αποτέλεσμα είναι ένα λαχταριστό χρυσοκαφέ πουλί. Σίγουρα θέλετε να το χαράξετε, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε σαν επαγγελματίας.

Λοιπόν, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία. Πρώτα απ 'όλα, θέλουμε να καταλάβετε ότι είναι μια εύκολη, βήμα προς βήμα διαδικασία "φτιάξ' το μόνος σου" που μπορείς να πραγματοποιήσεις άνετα στην κουζίνα σου.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Σκαλίζοντας την Τουρκία

1. Τοποθετήστε τη γαλοπούλα στο σκαλιστικό χαρτόνι

Ο ιδανικός τρόπος για να τοποθετήσετε τη γαλοπούλα στο σανίδι είναι να την έχετε στραμμένη προς τα πάνω. Αυτό θα σας επιτρέψει να λύσετε εύκολα τα κορδόνια που έχουν δέσει τα πόδια μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μαχαίρι του σεφ για να κόψετε το κορδόνι εάν προτιμάτε.

2. Κόψτε για να χωρίσετε το πόδι και τον μηρό από τη μία πλευρά

Ξεκινήστε με ένα μόνο πόδι και χρησιμοποιήστε το μαχαίρι του σεφ για να κόψετε το κομμάτι του κρέατος, στοχεύοντας στις αρθρώσεις. Θα χρειαστεί επίσης να τραβήξετε το πόδι απαλά ενώ το κόβετε σε φέτες για να το ξεχωρίσετε από το υπόλοιπο πουλί. Είναι πιθανό να ακούσετε έναν ήχο ποπ, υπονοώντας ότι το οστό του μηρού έχει αποκολληθεί με επιτυχία. Επαναλάβετε αυτό στο άλλο πόδι ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

3. Αφήνουμε στην άκρη το μπαστούνι από το κόκκαλο του μηρού

Χρησιμοποιήστε το μαχαίρι του σεφ για να κόψετε την άρθρωση για να διαχωρίσετε το μπαστούνι από το κόκκαλο του μηρού. Επαναλάβετε το ίδιο βήμα στο άλλο πόδι.

4. Κόψτε τα φτερά

Χρησιμοποιώντας το μαχαίρι του σεφ, κόψτε το δέρμα, το κρέας και την ένωση για να ελευθερώσετε τα φτερά. Συνιστούμε επίσης να τραβήξετε απαλά το φτερό μακριά από το υπόλοιπο πουλί για εύκολο διαχωρισμό. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για το άλλο φτερό και αφήστε το στην άκρη.

5. Αφαιρέστε το ψαλιδάκι

Το ψαλιδάκι βρίσκεται στο μπροστινό άκρο του στήθους, κοντά στην κοιλότητα του λαιμού, και έχει το σχήμα ανεστραμμένου V. Μπορείτε να το εντοπίσετε με τα δάχτυλά σας και μετά να κόψετε το δέρμα από το άνοιγμα για να δημιουργήσετε ένα άνοιγμα στον λαιμό κοιλότητα. Αφαιρέστε το ψαλιδάκι κόβοντάς το κατά μήκος και τραβώντας το έξω από τη γαλοπούλα. Είναι σημαντικό να αφαιρέσετε το ψαλιδάκι για να σας επιτρέψει να χαράξετε εύκολα το υπόλοιπο πουλί.

6. Βγάλτε το στήθος

Αρχικά, θέλετε να εντοπίσετε το οστό του μαστού ή το οστό της καρίνας που χωρίζει τους δύο μαστούς. Χρησιμοποιώντας το μαχαίρι του σεφ, κόψτε τη μέση στη μία πλευρά του οστού του στήθους. Κόψτε την καμπύλη του στήθους που χωρίζει το κόκκαλο και το κρέας του στήθους, διασφαλίζοντας ότι θα ελευθερώσετε ολόκληρο το στήθος.

7. Κόψτε το μπούτι της γαλοπούλας σε φέτες

Το να κόβετε σε φέτες το κρέας με τον σωστό τρόπο είναι πολύ σημαντικό για τη συνολική ποιότητα και την παρουσίαση της γαλοπούλας σας για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Το θεωρούμε απαραίτητο βήμα στη διαδικασία του σκάλισμα. Συνιστούμε να κόψετε τη γαλοπούλα σε φέτες ενάντια στον κόκκο. Αυτό αναφέρεται στο να κάνετε τα κοψίματα προς την αντίθετη κατεύθυνση από το πώς τρέχουν φυσικά οι μυϊκές ίνες. Μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε τη φυσική κατεύθυνση των ινών με μια έντονη ματιά. Το κόψιμο του κόκκου επιτρέπει στο κρέας να παραμείνει τρυφερό και πιο νόστιμο.

8. Κόβοντας σε φέτες το κρέας του στήθους της γαλοπούλας

Όπως ο μηρός, φροντίστε να κόψετε το κόκκο για να διατηρήσετε την τρυφερότητα του κρέατος. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε μια λαβίδα και χαρτοπετσέτες για να κρατάτε σταθερά το πουλί. Να είστε προσεκτικοί ενώ κόβετε το δέρμα για να το κρατάτε προσκολλημένο στο υπόλοιπο κρέας.

9. Μεταφέρετε όλο το καλά σκαλισμένο κρέας γαλοπούλας σας στην πιατέλα

Χρήσιμες συμβουλές

  • Πριν ξεκινήσετε να σκαλίζετε τη γαλοπούλα, φροντίστε να την αφήσετε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 30 λεπτά για να αφήσετε τους χυμούς να απορροφηθούν ξανά στο κρέας.
  • Σας προτείνουμε να χαράξετε τη γαλοπούλα σας λίγο πριν τη σερβίρετε, καθώς την κρυώνει σημαντικά. Δεν θέλετε να σερβίρετε τους καλεσμένους σας κρύο και ξεραμένο κρέας.
  • Να είστε προσεκτικοί με το δέρμα. Ένα τραγανό καλομαγειρεμένο δέρμα θα πρέπει να διατηρείται προσεκτικά για φαγητό, και αυτό ξεκινά κάνοντας τα σωστά κοψίματα έτσι ώστε να υπάρχει δέρμα κολλημένο σε κάθε φέτα της γαλοπούλας.
  • Τα υπολείμματα μετράνε ακόμα. Η συμβουλή μας είναι να τα αποθηκεύσετε καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σπιτικά ρολά ή σάντουιτς αργότερα μέσα στην ημέρα ή την επόμενη μέρα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτοπετσέτες και μια λαβίδα για να κρατήσετε σταθερά ένα πουλί που αχνίζει. Δεν θέλετε να κάψετε τα χέρια σας καθώς η γαλοπούλα μπορεί να είναι ακόμα ζεστή.

Ετοιμαστείτε για τις διακοπές – μάθετε πώς να φτιάξετε μια καπνιστή γαλοπούλα στο Bradley Smoker. Ο σεφ Ted Reader διδάσκει συμβουλές και κόλπα για το πώς να καπνίζετε την γαλοπούλα σας στην τελειότητα (με ενέσιμο καπνιστό βούτυρο!).

Ένα δείπνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών θα χρειαστεί περισσότερα από μια καλοψημένη γαλοπούλα. Οι καλεσμένοι σας θα ανυπομονούν επίσης για τα συνοδευτικά που έχετε συνδυάσει με το πουλί. Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών, ψητά λαχανικά με ρίζα και πράσινα φασόλια είναι μερικά από τα κορυφαία ζευγάρια που μπορείτε να επιλέξετε.

Για περισσότερες υπέροχες ιδέες για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο Μπράντλεϊ Σμόκερ, ρίξτε μια ματιά στα καταπληκτικά άρθρα μας Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα.