Tips On Smoking A Turkey for Newbies

Συμβουλές για Κάπνισμα Μια Τουρκία για αρχάριους

Posted on: January 12, 2023



Αν είναι η πρώτη σας φορά, καλύτερα να επιλέξετε μια μικρή γαλοπούλα.

Αν είναι η πρώτη σας φορά, καλύτερα να επιλέξετε μια μικρή γαλοπούλα. Πρώτα, προθερμάνετε το Bradley στην υψηλότερη θερμοκρασία που μπορείτε να το πάρετε. Μην τοποθετείτε ακόμα τα μπισκότα. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, βεβαιωθείτε ότι το κάψιμο των μπισκότων είναι επίσης ενεργοποιημένο και κρατήστε τον αεραγωγό σας ανοιχτό κατά 1/4 – 1/2. Τοποθετήστε τα μπισκότα και μετά τη γαλοπούλα. Αφού τοποθετήσετε τη γαλοπούλα στο καπνιστή, ανοίξτε τον αεραγωγό στα 3/4 για να ανοίξει πλήρως.

Όταν καπνίζετε σε χαμηλές θερμοκρασίες, το δέρμα τείνει να γίνεται ελαστικό ή δερματώδες. Μου αρέσει να στεγνώνω στον αέρα τη γαλοπούλα μου ακάλυπτη στο ψυγείο για 8 – 24 ώρες πριν από το κάπνισμα. Θα φαίνεται τρομερό μετά το στέγνωμα στον αέρα, αλλά αυτό βοηθά να γίνει τραγανό το δέρμα. Εξάλλου, εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχο αφού είναι πλήρως καπνιστό και ψημένο. Χρησιμοποιώ 2:00 – 2:20 ώρες του μπισκότα μήλου ή σφενδάμου.

Πώς να καπνίσετε τη γαλοπούλα

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να καπνίσετε τη γαλοπούλα. Μπορείτε να το καπνίσετε ολόκληρο στο ράφι οριζόντια. Αυτό παίρνει τον μεγαλύτερο χρόνο για να μαγειρέψετε. Κρατήστε την κοιλότητα ανοιχτή, έτσι ώστε ο καπνός και η θερμότητα να μπουν στην κοιλότητα. Αυτό επιταχύνει το μαγείρεμα και βοηθά το στήθος να μαγειρεύει πιο ομοιόμορφα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ταψί αλουμινίου, αλλά είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα ταψί με χαμηλές πλευρές. Ο πάτος της γαλοπούλας μπορεί να μην πάρει χρώμα, εκτός αν έχετε ένα ράφι που μπορεί να το σηκώσει από τον πάτο του τηγανιού. Μερικοί θα τοποθετήσουν τη γαλοπούλα απευθείας στο ράφι, θα τοποθετήσουν ένα ράφι από κάτω με ένα ταψί για να πιάσουν τα σταλάγματα και/ή να ελαχιστοποιήσουν το καθάρισμα.

Όταν μαγειρεύετε οριζόντια, θα μαζεύονται πολλοί χυμοί στην κοιλότητα. Προσέξτε όταν αφαιρείτε το πουλί από τον καπνιστή, όταν γέρνει, οι χυμοί θα ρέουν έξω. Χρειάζεται μόνο ένα περιστατικό για να χυθούν ζεστοί χυμοί στο πόδι και το πόδι σας για να μάθετε αυτό το μάθημα με τον δύσκολο τρόπο.

Το μαγείρεμα κάθετα

Ένας άλλος τρόπος είναι να το ψήσετε κάθετα, αλλά θα χρειαστείτε ένα κάθετο ψήστη γαλοπούλας. Αυτή η μέθοδος απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο από το οριζόντιο μαγείρεμα. Ένας κάθετος ψήστης σηκώνει τη γαλοπούλα. Αυτό επιτρέπει στον καπνό και τη θερμότητα να ρέουν στην κοιλότητα χωρίς κανένα εμπόδιο. Αυτός είναι ο αγαπημένος μου τρόπος να καπνίζω γαλοπούλα, γιατί έχω α Διάτρητη σχάρα για τηγάνισμα κοτόπουλου γαλοπούλας από αλουμίνιο.

Όταν καπνίζετε μια γαλοπούλα κάθετα, θα χρειαστεί να διπλασιάσετε τα ράφια για να υποστηρίξετε το βάρος. Αυτό συμβαίνει επειδή τώρα, το βάρος δεν κατανέμεται πλέον ομοιόμορφα στο ράφι. Για μια γαλοπούλα 10 κιλών, ίσως να μην χρειαστεί να διπλασιάσετε τα ράφια.

Πεταλούδα η Τουρκία

Ένας τρίτος τρόπος είναι η πεταλούδα της γαλοπούλας (σπάτσκοκ). Αυτή η μέθοδος θα μαγειρέψει τη γαλοπούλα πιο γρήγορα και το σκούρο και άσπρο κρέας μαγειρεύεται αρκετά σταθερά με τον ίδιο ρυθμό.

Επαγγελματική συμβουλή: Το λευκό κρέας προέρχεται από το στήθος και τα φτερά της γαλοπούλας, ενώ το σκούρο από τα πόδια και τους μηρούς. Το λευκό μπορεί να αποδοθεί σε γρήγορες εκρήξεις δραστηριότητας, προέρχεται από μύες ταχείας συστολής, ενώ το σκούρο κρέας είναι μια πιο σταθερή πηγή ενέργειας, καθώς προέρχεται από μύες βραδείας συστολής.

Μέθοδος πολλαπλού μαγειρέματος. Ξεκινάτε με οποιαδήποτε μέθοδο που αναφέρεται παραπάνω, αλλά μετά την εφαρμογή του καπνού, μεταφέρετε τη γαλοπούλα σε προθερμασμένο φούρνο κουζίνας και τελειώνετε το ψήσιμο εκεί. Ή μετά το πλήρες μαγείρεμα της γαλοπούλας στο Μπράντλεϋ, τοποθετήστε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 425°F (218 C) για να γίνει τραγανή η πέτσα. Παρακολουθήστε το πολύ προσεκτικά.

Για περισσότερες υπέροχες ιδέες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Bradley Smoker σας, ανατρέξτε στα καταπληκτικά άρθρα στο Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα.