Recipes and Tips For a Smokin’ Thanksgiving

Συνταγές και συμβουλές για α Smokin’ Thanksgiving

Posted on: January 11, 2023



Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι αυτή την εβδομάδα και φιλοξενώ την οικογένειά μου για δείπνο. Καθώς ανεβαίνουμε στο εξοχικό σπίτι για την Ημέρα των Ευχαριστιών, δεν μπορώ να περιμένω. Ενώ η θερμοκρασία έχει γίνει πολύ πιο δροσερή τον τελευταίο καιρό, υποτίθεται ότι είναι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι αυτή την εβδομάδα και φιλοξενώ την οικογένειά μου για δείπνο. Καθώς ανεβαίνουμε στο εξοχικό σπίτι για την Ημέρα των Ευχαριστιών, δεν μπορώ να περιμένω. Ενώ η θερμοκρασία έχει γίνει πολύ πιο δροσερή τον τελευταίο καιρό, υποτίθεται ότι είναι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Ένα ολόκληρο στήθος γαλοπούλας ή γαλοπούλας, και τα δύο λειτουργούν σε καπνιστή Bradley

Με έναν καπνιστή Bradley στο εξοχικό σπίτι, τα σχέδια είναι να το ανάψουν και να καπνίσουν λίγο από το γεύμα. Αν και η γαλοπούλα είναι ένα τυπικό γεύμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών, και είναι δυνατό να καπνίσει ολόκληρο σε έναν καπνιστή Bradley, αποφάσισα για κάτι άλλο.

Η επιλογή μου ήταν για μερικά στήθη γαλοπούλας χωρίς κόκαλα. Εκτός από το ότι καπνίζουν πολύ πιο γρήγορα από μια ολόκληρη γαλοπούλα, αποδεικνύονται επίσης πολύ καλά.

Επιπλέον, είναι δυνατό να τα καπνίσετε χρησιμοποιώντας την ίδια θερμοκρασία και μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τα στήθη κοτόπουλου. Ωστόσο, επειδή το στήθος γαλοπούλας είναι μεγαλύτερο από το στήθος κοτόπουλου, θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να καπνίσει.

Τρίψιμο με μείγμα μπαχαρικών ή περιτύλιγμα μπέικον;

Το τρίψιμο ενός μείγματος μπαχαρικών στο στήθος γαλοπούλας ή το τύλιγμά του με μπέικον θα λειτουργήσει μια χαρά. Εκτός από το ότι διατηρεί το στήθος της γαλοπούλας υγρό, το μπέικον θα προσθέσει αυτή την υπέροχη γεύση. Ωστόσο, αν θέλετε να καπνίσετε το στήθος γαλοπούλας χωρίς μπέικον, απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και παραλείψτε το.

Στήθος γαλοπούλας με καπνιστό μπέικον

Συστατικά

Θα χρειαστείτε δύο στήθη γαλοπούλας χωρίς κόκαλα και οκτώ φέτες μπέικον, εκτός από τα ακόλουθα καρυκεύματα:
Μία κουταλιά της σούπας πάπρικα, μία κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη, 1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι, μία κουταλιά της σούπας αλάτι και δύο κουταλιές της σούπας ζάχαρη.

Κατευθύνσεις

Αφού ανακατέψετε την πάπρικα, τη σκόνη σκόρδου, το μαύρο πιπέρι, το αλάτι και τη ζάχαρη μαζί σε ένα μικρό μπολ, πρέπει να τρίψετε το μείγμα μπαχαρικών σε όλο το στήθος της γαλοπούλας.

Τέσσερις φέτες μπέικον πρέπει να είναι αρκετές για να τυλίξετε κάθε στήθος γαλοπούλας. Μετά από αυτό, είναι έτοιμοι να πάνε στο ράφι καπνιστών.

Ρυθμίζοντας τον καπνιστή στους 250 F, επιλέξτε τα αγαπημένα σας μπισκότα ξύλου – δρυς, σφενδάμι ή χικαριού λειτουργούν τέλεια.

Η ιδανική εσωτερική θερμοκρασία για τη γαλοπούλα είναι 165 F Όταν την αποκτήσετε, είναι έτοιμη για χρήση.

Και αν έχετε αυτόν τον καπνιστή να τρέχει ούτως ή άλλως, μπορείτε επίσης να καπνίσετε μερικά λαχανικά για να ολοκληρώσετε ολόκληρο το γεύμα σας για την Ημέρα των Ευχαριστιών σε ένα τρέξιμο!

Παραδείγματα

4-6 ντομάτες, πιπεριές, κρεμμύδια, μελιτζάνες. Μπορείτε να τα καρυκεύσετε με τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, μια κουταλιά αλάτι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι.

Κατευθύνσεις

Πώς να ετοιμάσετε τα λαχανικά:

• Ντομάτες, μισές
• Γλυκιές πιπεριές (κόκκινες, κίτρινες, πορτοκαλί, πράσινες), χωρίς πυρήνες και κομμένες στη μέση
• Κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε ροδέλες 1/2 ίντσας
• Κολοκυθάκια ή μελιτζάνες, κομμένες σε κομμάτια 1/2 ίντσας

Με την κομμένη πλευρά προς τα επάνω, απλώστε τα λαχανικά στις σχάρες καπνιστών. Περιχύνουμε με το λάδι τα λαχανικά και τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.

Τέλος, ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250 F χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας. Τα λαχανικά θα είναι τρυφερά μετά από 2 1/2 έως 3 ώρες καπνίσματος.

Με Στηβ Σίλκα