The Best Cuts of Meat for Food Smoking and Grilling

Το: Καλύτερες κόντες του κρέατος για το κάπνισμα και το Grilling

Posted on: January 16, 2023Εδώ θα μοιραστούμε μερικές εγκεκριμένες από τον pitmaster κομμάτια κρέατος για το κάπνισμα και το ψήσιμο φαγητού μαζί με συμβουλές ειδικών και μερικά απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία καπνιστή τροφίμων.

Εδώ θα μοιραστούμε μερικές εγκεκριμένες από τον pitmaster κομμάτια κρέατος για το κάπνισμα και το ψήσιμο φαγητού μαζί με συμβουλές ειδικών και μερικά απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία καπνιστή τροφίμων.

Φαγητό Κάπνισμα

Μια τέλεια μπριζόλα που βγαίνει από τον καπνιστή φαγητού μπορεί να σας δώσει την αίσθηση ενός πρωταθλητή pitmaster. Το πρώτο βήμα για την τελειότητα είναι να επιλέξετε το κομμάτι του κρέατος για να προσθέσετε όλη τη γεύση καπνού που θα καταβροχθίσει η οικογένεια και οι φίλοι σας.

Ψαρονέφρι μοσχαρίσιο

Είναι το κάτω μέρος του στήθους που είναι σαρκώδες και ιδανικό για αργό μπάρμπεκιου. Το καλύτερο πράγμα για το ψαρονέφρι βοείου κρέατος είναι ότι διατηρεί το σχήμα του μετά το κάπνισμα σε αντίθεση με άλλα κομμάτια βοείου κρέατος. Η προετοιμασία του σε χαμηλή θερμοκρασία και καπνός για 10 έως 12 ώρες θα έχει ως αποτέλεσμα μια τρυφερή, υγρή και γευστική συνταγή! Εδώ είναι μια συνταγή για αυτή την περικοπή.

Χοιρινό πισινό

Αυτό το βαρύ κρέας μέρος είναι απλά τέλειο για το κάπνισμα αργού φαγητού. Ο χοιρινός πισινός είναι το πάνω μέρος του ώμου που σχηματίζει έναν εργαζόμενο μυ και είναι γεμάτο γεύσεις. Έχει συνδετικούς ιστούς που βοηθούν στο να διατηρείται το κρέας τρυφερό και χυμώδες μετά από πολύωρο κάπνισμα. Εδώ είναι μια συνταγή για αυτή την περικοπή.

Αρνίσιο μπούτι

Ένα άλλο κρεατικό μέρος του αρνιού που προτιμάται για αργό κάπνισμα. Το αρνίσιο μπούτι διατίθεται σε δύο διαφορετικά κομμάτια. Το ένα είναι ένα λίπος πάνω από το κόντρα φιλέτο και το άλλο είναι ένα στενό άκρο κορμού. Το λιπαρό πάνω κόντρα φιλέτο είναι καλύτερο για το κάπνισμα και μπορεί να χρειαστούν 3 έως 4 ώρες για να ψηθεί πλήρως. Εδώ είναι μια συνταγή για αυτή την περικοπή.

Τσακ ψητό

Το ψητό τσακ είναι το μέρος που σχηματίζει την περιοχή των ώμων του βοείου κρέατος. Αυτός ο βαρύς μυς που δουλεύει είναι γεμάτος γεύσεις. Έχει υψηλότερη συγκέντρωση συνδετικού ιστού που λιώνει σταδιακά με τη θερμότητα για να εκκρίνει χυμό που διατηρεί το κρέας τρυφερό και χυμώδες μετά το μαγείρεμα. Εδώ είναι μια συνταγή για αυτή την περικοπή.

Σπάλα αρνιού

Το αρνίσιο κρέας έχει μια πλούσια γεύση που ενισχύεται από καπνιστούς τόνους. Ο ώμος είναι ο εργατικός μυς του ζώου που είναι πυκνά γεμάτος με συνδετικούς ιστούς. Αυτό βοηθά το κρέας να παραμείνει τρυφερό και ζουμερό ακόμα και μετά από αργό κάπνισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εδώ είναι μια συνταγή για αυτή την περικοπή.

Βοδινό prime rib

Το Beef Prime Rib συχνά συγχέεται με το δημοφιλές ribeye. Σχηματίζεται από το μπροστινό τέταρτο του βοείου κρέατος που είναι το τμήμα μεταξύ της 6ης και της 12ης πλευράς, από το τσοκ έως την περιοχή της οσφύος. Χρειάζονται περίπου 6 ώρες για να φτάσετε στην τέλεια ετοιμότητα. Εδώ είναι μια συνταγή για αυτή την περικοπή.

Ψήσιμο στη σχάρα

Όταν σκέφτεστε μια τρυφερή ζουμερή μπριζόλα σε μια αναμμένη σχάρα με κάρβουνα, σίγουρα σκέφτεστε ένα rib-eye ή ένα T-bone. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα κομμάτια κρέατος που προτιμούν οι επαγγελματίες σεφ κατά τη διάρκεια των εορταστικών γευμάτων ή του γκουρμέ ψησίματος.

Θα μοιραστούμε αυτά τα λιγότερο γνωστά κομμάτια κρέατος για τέλειο ψήσιμο μαζί με μερικές συμβουλές και οφέλη για το ψήσιμο/κάπνισμα.

Εδώ είναι 6 τέλεια κομμάτια μπριζόλας, εκτός από το rib-eye και το T-bone που είναι εξίσου νόστιμα όταν ψήνονται στη σχάρα.

Σίδερο σιδερώματος

Το επίπεδο σίδερο είναι το blade steak από την κορυφή του ώμου. Είναι χωρίς κόκαλα με μέσο όρο 8 ουγγιές το καθένα. Έχει υπέροχη γεύση όταν μαγειρευτεί σε δυνατή φωτιά και στη συνέχεια τελειώσει σε μια πιο κρύα σχάρα.

Καπάκι με πλευρές

Το rib-eye cap ονομάζεται επίσης Spinalis Dorsi. Είναι το μοσχαρίσιο μέρος πάνω από τη μπριζόλα rib-eye. Αυτό το πολυπόθητο κομμάτι πρέπει να ψηθεί στη σχάρα σε δυνατή φωτιά και στη συνέχεια να τελειώσει σε μέτρια ετοιμότητα. Εδώ είναι μια συνταγή για αυτό το κόψιμο.

Μπριζόλα με φούστα

Το Skirt Steak είναι το πιο γευστικό μέρος του βοείου κρέατος που κόβεται από το διάφραγμα. Μπορείτε να το μαρινάρετε πριν το ψήσετε σε δυνατή φωτιά για πιο γρήγορο ψήσιμο. Μπορείτε να το σερβίρετε ρολό ή γεμιστό με λαχανικά ή ρύζι.

Εκλεκτή φέτα βωδινού

Το Porterhouse είναι γείτονας του παγκόσμιου αγαπημένου T-bone. Είναι ένα μεγαλύτερο φιλέτο προσαρτημένο στο κεντρικό κόκκαλο που πρέπει να τεμαχιστεί σε μικρά τμήματα οσφυϊκής χώρας για γευστικό τρυφερό ψήσιμο στη σχάρα.

ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΠΑΛΑ

Η χοιρινή σπάλα είναι ένα κόψιμο που έχει όλες τις γεύσεις ενός μυ που δουλεύει. Είναι καλύτερα να μην το παραψήσετε για να αποκτήσετε αυτή την αξιοθαύμαστη τρυφερότητα. Μαρινάρετε το κρέας με σκόρδο, πιπέρι, κύμινο και πάπρικα πριν το ψήσετε γρήγορα στα κάρβουνα. Εδώ είναι μια συνταγή για αυτή την περικοπή.

Χοιρινά παϊδάκια

Χοιρινά παϊδάκια με τα κόκκαλα της πλευράς με σάρκα δίνουν μια φυσική γλυκύτητα και τρυφερότητα στη μπριζόλα. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα κόκαλα μετά το ψήσιμο του κρέατος για να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν παρεμποδίζεται ενώ παίρνετε μια ζουμερή μπουκιά. Έχει υπέροχη γεύση με μπλε τυρί και καυτερή σάλτσα. Εδώ είναι μια συνταγή για αυτή την περικοπή.

Μην ξεχάσετε να δείτε τα καταπληκτικά άρθρα μας Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα.