5 Excellent Bradley's Tips For Better Food Smoking

5 Εξαιρετικές συμβουλές του Bradley για Καλύτερα κάπνισμα τροφίμων

Posted on: January 12, 2023



Για τον αληθινό pit-master, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το βραδυκαπνισμένο κρέας από τον καπνιστή Bradley.

Για τον αληθινό pit-master, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το βραδυκαπνισμένο κρέας από τον καπνιστή Bradley. Απίστευτα αρώματα καπνιστού ξύλου ανακατεμένα με τρυφερό κρέας είναι ένα ταίρι φτιαγμένο στον παράδεισο. Έχουμε ακούσει συχνά ότι οι άνθρωποι τρομάζουν από την τέχνη του καπνίσματος. Μη φοβάσαι άλλο! Εδώ είναι 5 εξαιρετικές συμβουλές του Bradley για καλύτερο κάπνισμα.

Εάν είστε κάτοχος καπνιστή Bradley, μπορείτε εύκολα να καπνίζετε ψαρονέφρι, παϊδάκια και ψητά. Εδώ είναι μερικά από τα Bradley για καλύτερο κάπνισμα φαγητού για να ξεκινήσετε. Δοκιμάστε τα και οι γευστικοί σας κάλυκες θα σας ευχαριστήσουν αργότερα!

5 εξαιρετικές συμβουλές του Bradley για καλύτερο κάπνισμα!

Κρατήστε αυτόν τον καπνιστή χαμηλό

Υπάρχει επιστήμη πίσω από το να είσαι χαμηλό καπνιστής. Μόλις οι εξωτερικές επιφάνειες φτάσουν τους 180 βαθμούς ή περισσότερο, το κρέας σταματά να καπνίζει. Οι ειδικοί pit-master ξεκινούν το κρέας τους στους 200 βαθμούς και το κρατούν εκεί για τις πρώτες αρκετές ώρες. Στη συνέχεια, αυξήστε τη θερμοκρασία στα 225 ή 250 Φαρενάιτ μετά από αυτό για να επιταχύνετε τη διαδικασία καπνίσματος.

Όχι πόκινγκ! Χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο Αντι αυτου!

Η μέθοδος poke ορίζεται από την προσπάθεια να μετρηθεί η ετοιμότητα του κρέατος πιέζοντάς το με ένα δάχτυλο. Αυτή η μέθοδος όχι μόνο δεν είναι υγειονομική, αλλά δεν είναι επιστημονικά ακριβής. Να χρησιμοποιείτε πάντα Ψηφιακό θερμόμετρο Bradley γιατί μπορείς να καταστρέψεις το βόειο κρέας αν το παραψήσεις.

Το Ψηφιακό Θερμόμετρο Καπνιστών Bradley είναι το τέλειο πρόσθετο σε οποιονδήποτε από τους καπνιστές μας Bradley και αφαιρεί τις εικασίες από το ψήσιμο και το κάπνισμα, καθιστώντας το τέλειο κάθε φορά

Χάστε το πηρούνι λουκάνικου

Αυτά τα μεγάλα πιρούνια με δύο άκρες φαίνονται αρκετά εντυπωσιακά όταν μαχαιρώνετε και αναποδογυρίζετε μια γερή μπριζόλα σε μια σχάρα. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε λαβίδες γιατί όσο περισσότερο τρυπάτε το κρέας, τόσο περισσότερος χυμός θα βγαίνει. Στη συνέχεια, οι πλάκες σας θα χάσουν την υγρασία και θα έχουν ως αποτέλεσμα ανεπιθύμητη ξηρότητα.

Αφήστε το να ξεκουραστεί

Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουράσεις το κρέας σου. Συνιστούμε περίπου το 20% του συνολικού χρόνου μαγειρέματος. Η περίοδος ανάπαυσης επιτρέπει στους χυμούς να αναδιανεμηθούν μέσω του κρέατος και επίσης τους εμποδίζει να αναβληθούν στην πιατέλα όταν την κόβετε σε φέτες.

Καταστροφή μύθων: Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η μπριζόλα τους θα είναι κρύα, αλλά δεν θα είναι.

Διάβασε όλα αυτά που αφορούν αυτό: Ακολουθούν 10 ακόμη συμβουλές για την τέλεια εμπειρία καπνίσματος!

Χρησιμοποιήστε μπισκότα Bradley!


Μπράντλεϊ Μπισκετ!

Μας μπισκότα είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία γεύσεων, όπως αγριόφυλλο, μήλο και σφενδάμι. Απλά μια υπενθύμιση ότι διαφορετικά ξύλα δημιουργούν διαφορετικά προφίλ γεύσης στο κρέας σας. Δεδομένου ότι θα μαγειρεύετε το κρέας για μεγάλο χρονικό διάστημα, μην φοβάστε να εφοδιαστείτε με τα ξύλινα μπισκότα καπνίσματος μας! Φροντίζουμε η ποιότητα να είναι σταθερή σε κάθε παρτίδα. Η Bradley Smokers σβήνει τα μπισκότα προτού μετατραπούν σε άσχημη και βλαβερή στάχτη. Δημιουργώντας υπέροχα καθαρό και γευστικό καπνό για το φαγητό σας.

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τις αποκλειστικές μας συμβουλές και κόλπα από τους ειδικούς της Bradley Smokers; Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας blog!

Καλό κάπνισμα!