Southwest Smoked Venison Recipe

Southwest Smoked Κρέας ελαφιού



Ingredients

2,5 κιλά (5 λίβρες) ψητό ελαφιού

Τρίψιμο:

0 ml (2 κουταλιές της σούπας) πάπρικα

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) τσίλι σε σκόνη, αλεσμένο κύμινο, αλεσμένο κόλιανδρο, ζάχαρη και αλάτι

10 ml (2 κουταλιές της σούπας) ξηρή μουστάρδα σε σκόνη, θυμάρι, σκόνη κάρυ και πιπέρι καγιέν

Γκουακαμόλε:

1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο και χωρίς κουκούτσι

90 ml (1/3 c) κρέμα γάλακτος

60 ml (1/4 γ) φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) χυμός λάιμ

4 με 6 σταγόνες καυτερή σάλτσα

Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Preparation

Ανακατέψτε τα υλικά και κάντε μασάζ σε ψητό ελαφιού.

Καλύψτε με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για 6 έως 8 ώρες ή όλη τη νύχτα.

Βγάζουμε από το ψυγείο και αφήνουμε να σταθεί για 30 λεπτά.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 105°C και 120°C (220°F και 250°F).

Τοποθετήστε το ψητό ελαφιού στο Bradley Smoker και χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Mesquite καπνίστε/μαγειρέψτε για περίπου 4 έως 6 ώρες.

Για να εξυπηρετήσει:

Συνδυάστε όλα τα συστατικά γουακαμόλε σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε το ελάφι να σταθεί για 5 λεπτά, το κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε με το γκουακαμόλε.