Smoked Lobster Tails Recipe

Καπνιστό Ουρές αστακού Συνταγή



Ήμουν λαχτάρα αυτή τη συνταγή Smoked Lobster Tails για λίγο και έπειτα χαμηλά και ιδού αν δεν με έριξε ακόμα περισσότερο από ό, τι θυμήθηκα όταν το δοκιμάσαμε ξανά την άλλη μέρα.

Ingredients

2 ουρές αστακού

2 κουταλάκι του γλυκού καρύκευμα πιπεριάς λεμονιού

4 κουταλιές της σούπας βούτυρο

1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο μαϊντανό

1 Λεμόνι

Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

P10 Bradley Smoker

Αντικολλητικά χαλάκια Bradley Smoker

Bradley Smoker κιτ εργαλείων 5 τεμαχίων

Ρυθμίσεις Bradley Smoker:

Ξύλο: Κεράσι

Θερμοκρασία: 252ºF

Χρονοδιακόπτης καπνού: 60 λεπτά

Χρονοδιακόπτης: 45-60 λεπτά

Preparation

Ρυθμίστε τον καπνιστή σας στις ρυθμίσεις που αναφέρονται για να επιτρέψετε στον καπνιστή σας να ζεσταθεί.

Χρησιμοποιώντας κοφτερό ψαλίδι κουζίνας κόψτε το πίσω μέρος του κελύφους χωρίς να κόψετε το κρέας.

Αφαιρέστε το κρέας από το κέλυφος και φροντίστε να ξεχωρίσετε το κρέας από τη μεμβράνη (αυτό συνήθως γίνεται αυτόματα όταν το τραβάτε από το κέλυφος).

Τοποθετούμε το κρέας πάνω από το κέλυφος και το αλατοπιπερώνουμε με το μπαχαρικό λεμονιού. Χρησιμοποιώντας ένα ξύσμα λεμονιού, ξεφλουδίστε περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού πάνω από το κρέας. Κόψτε την υπόλοιπη ποσότητα λεμονιού (θα χρησιμοποιηθεί αργότερα).

Τοποθετήστε τον αστακό στο αντικολλητικό χαλάκι Bradley Smoker, στη συνέχεια στη μεταλλική σχάρα και τοποθετήστε τον στο καπνιστή για 30 λεπτά.

Αφαιρέστε τις ουρές του αστακού από τον καπνιστή και τοποθετήστε το σε ένα τηγάνι από χυτοσίδηρο. Γεμίστε κάθε ουρά με δύο κουταλιές της σούπας. βούτυρο, πασπαλίζουμε με μαϊντανό, μια φέτα λεμόνι και στύβουμε μια φέτα λεμόνι πάνω από το κρέας.

Τοποθετήστε ξανά στο καπνιστή και μαγειρέψτε μέχρι το πιο παχύ μέρος του κρέατος του αστακού να φτάσει τα 140ºF εσωτερική θερμοκρασία.

Απολαμβάνω!

Συνταγή από Moody Foodie Tulsa