A Smokin' Easter Celebration!!

Ένα καπνιστό Εορτασμός του Πάσχα !!

Posted on: January 11, 2023



Συνδυάστε κείμενο με μια εικόνα για να εστιάσετε στο επιλεγμένο προϊόν, συλλογή ή ανάρτηση ιστολογίου. Προσθέστε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, το στυλ ή ακόμα και να δώσετε μια κριτική.

Το Πάσχα πλησιάζει και αν διοργανώνετε ένα οικογενειακό δείπνο το Σαββατοκύριακο των διακοπών, πιθανότατα υπάρχει αρκετός προγραμματισμός μενού. Φέτος, αφήστε τον Bradley Smoker σας να σας βοηθήσει και μετατρέψτε τη φετινή γιορτή σε ένα καπνιστό πασχαλινό δείπνο!

Το Bradley Smoker μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του φούρνου

Εκτός από τη δημιουργία ενός νόστιμου καπνιστού κρέατος, η χρήση του Bradley Smoker θα αφαιρέσει επίσης μέρος της εργασίας από το φούρνο. Ξέρω από μόνος μου ότι τα γιορτινά δείπνα μπορούν να μετατραπούν σε παιχνίδι με μουσικές καρέκλες, καθώς ανακατεύω ταψιά και κατσαρόλες μπρος-πίσω από τη σόμπα.

Μπορεί να είναι μια πρόκληση να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι έτοιμα ταυτόχρονα. Επομένως, το κάπνισμα του κρέατος στο Bradley μπορεί να ανακουφίσει λίγο από αυτό το άγχος. Όμως, το να κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα είναι απλώς ένα υποπροϊόν, γιατί ο κύριος σκοπός του καπνίσματος κρέατος είναι να καπνίζει κρέας!

Μια προσθήκη καλωσορίσματος σε οποιοδήποτε δείπνο διακοπών

Το κάπνισμα τροφίμων προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα γεύσης και πολυπλοκότητας που θα ήταν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε κάθε δείπνο διακοπών. Η μεγάλη απόφαση είναι να επιλέξετε τι κρέας θα καπνίσετε, αφού υπάρχουν τόσες πολλές κοπές κρέατος που θα ήταν ιδανικές για ένα πασχαλινό δείπνο.

Εδώ είναι μερικές επιλογές και οποιαδήποτε από αυτές είναι βέβαιο ότι θα σας χαρίσει μια καπνιστή γιορτή του Πάσχα!

Καπνιστή πάπια με γλάσο βαλσαμικού μελιού

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: Μία ολόκληρη πάπια, δύο κουταλιές της σούπας μέλι, δύο κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο, μία κουταλιά της σούπας αλάτι και ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν.
Τώρα, επιλέξτε τα μπισκότα ξύλου για τον καπνιστή.

Οδηγίες

Αρχικά, ξεκινήστε τον καπνιστή και ρυθμίστε τον στα 225 F χρησιμοποιώντας ξύλο της επιλογής σας. Χρησιμοποίησα πεκάν. Ανακατεύοντας το μέλι, το βαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι καγιέν, παίρνετε το γλάσο.

Για τέλειο αποτέλεσμα, η πάπια πρέπει να καπνίζεται για 4 ώρες ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία του στήθους είναι 165 F. Στη συνέχεια, βουρτσίστε το γλάσο στην πάπια μετά από κάθε ώρα καπνίσματος.
Συνιστούμε να το αφήσετε να ξεκουραστεί 15 λεπτά πριν το σκαλίσετε.

Καπνιστή γαλοπούλα με περιτύλιγμα μπέικον

Τα συστατικά είναι: Δύο στήθη γαλοπούλας, χωρίς κόκαλα και δέρμα, 4 κουταλιές της σούπας από το αγαπημένο σας BBQ rub και 12 φέτες μπέικον.
Επιλέξτε μπισκότα ξύλου για καπνιστή.

Οδηγίες

Χρησιμοποιώντας το ξύλο της επιλογής σας, ξεκινήστε το καπνιστή και ρυθμίστε το στα 250 F (χρησιμοποίησα Whisky Oak).
Μετά από αυτό, τρίψτε το στήθος γαλοπούλας γενναιόδωρα παντού με BBQ rub.
Τυλίξτε τις φέτες μπέικον γύρω από το στήθος της γαλοπούλας. Είναι εντάξει αν το μπέικον επικαλύπτει ελαφρώς το ένα το άλλο.
Ο χρόνος καπνίσματος θα είναι περίπου 3 ώρες ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία του στήθους της γαλοπούλας είναι 165 F.
Επιπλέον, μην ξεχνάτε να βουρτσίζετε το γλάσο στην πάπια μετά από κάθε ώρα καπνίσματος.
Αφαιρέστε τα στήθη της γαλοπούλας από το καπνιστή και αφήστε τα να ξεκουραστούν 5-10 λεπτά πριν τα κόψετε σε φέτες.

Καπνιστό γατόψαρο με μαρινάδα βοτάνων

Τα συστατικά είναι: Τέσσερα φιλέτα γατόψαρου, ένα φλιτζάνι λάδι, ½ φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί, χυμός από ένα λεμόνι.

Θα χρειαστείτε επίσης μια κουταλιά της σούπας από τα παρακάτω βότανα και μπαχαρικά: ρίγανη, θυμάρι, βασιλικό και αλάτι, ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι και ένα πιπέρι καγιέν, 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και ένα γάντι σκόρδο, ψιλοκομμένα.

Χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας μπισκότα ξύλου για τον καπνιστή.

Οδηγίες

1. Ανακατέψτε τα υλικά της μαρινάδας και μετά τοποθετήστε το γατόψαρο σε ένα ρηχό ταψί ή μπολ. Για να βεβαιωθείτε ότι τα φιλέτα είναι ομοιόμορφα επικαλυμμένα, πρέπει να ρίξετε μαρινάδα και στη συνέχεια να τα αναποδογυρίσετε.
2. Αφού καλύψετε το σκεύος με πλαστική μεμβράνη, το βάζετε στο ψυγείο για μία ώρα.
3. Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας ξύλο, ξεκινήστε το καπνιστή και ρυθμίστε το στα 225 F (χρησιμοποίησα το Alder).

Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα τοποθετήσετε σε ράφια και να καπνίσετε για 2⅓ ώρες.

Του Steve Cylka