Ένα σημαντικό μέρος της λήψης του τέλειου καπνιστού κρέατος κάθε φορά είναι η σταθερή θερμοκρασία μέσα στον καπνιστή. Το μυστικό είναι ότι το μέγεθος και η πυκνότητα των ροκανιδιών πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα για να σας δώσει τη σωστή ποσότητα καθαρού καπνού για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στο Bradley, έχουμε εμμονή με το να ανοίγουμε το σημείο καπνού, ώστε το κρέας σας να βγαίνει νόστιμο με τη σωστή ποσότητα γεύσης καπνού. Οι μπισκότες Bradley είναι ειδικά σχεδιασμένες με μυστική διαδικασία για να είναι ομοιόμορφα σε μέγεθος και πυκνότητα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη σταθερή θερμοκρασία και καπνίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα που χρειάζεστε, ώστε το κρέας σας να αποδεικνύεται νόστιμο κάθε φορά.
Προσφέρουμε επίσης τώρα αρωματισμένα μπισκότα πολύ! Τώρα με τα αρωματικά μπισκότα Bradley, μπορείτε να καπνίσετε και σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Τα μπισκότα Bradley είναι διαθέσιμα σε μια σειρά απολαυστικών γεύσεων όπως σκλήθρα, μήλο, κεράσι, σφενδάμι, χικορί, δρυς, πεκάν, χαρμάνι του Ειρηνικού, μεσκίτι κ.λπ.
Πώς ρέει ο αέρας μέσα από τον καπνιστή
Κάθε καπνιστής Bradley ταξινομείται ως φυσικός καπνιστής. Ο αέρας μπαίνει στον καπνιστή συνεχώς από το κάτω μέρος ή από την πλευρά του καπνιστηρίου. Δεν υπάρχουν ανεμιστήρες και δεν υπάρχει τρόπος να περιοριστεί ο καπνός ή ο αέρας στο Bradley Smoker.
Γιατί θα θέλατε να περιορίσετε τον καπνό ούτως ή άλλως; Ο καπνός που προσδίδει την πραγματικά καλή γεύση καπνού βρίσκεται στον αρχικό καπνό.
Είναι ένας άλλος μύθος ότι δεν μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα και να ελέγξετε το φαγητό σας, να κλείσετε την πόρτα και να μην ανησυχείτε μήπως χάσετε όλο αυτόν τον καπνό. Θέλετε να χάσετε τον καπνό γιατί περισσότερος καπνός με υπέροχη γεύση απέχει μόλις λίγα δευτερόλεπτα από την παραγωγή. (Αλλά να ξέρετε ότι όσο περισσότερο ανοίγετε την πόρτα, θα χάνετε θερμότητα, γι' αυτό να το έχετε υπόψη σας)
Θυμηθείτε να κρατάτε τον αεραγωγό ανοιχτό ανά πάσα στιγμή όταν καπνίζετε γιατί θα χρειαστείτε τον αεραγωγό για την υγρασία που θα διαφύγει από οτιδήποτε καπνίζετε για να βγείτε από τον πύργο. Διαφορετικά, η υγρασία θα συμπυκνωθεί και θα βρέξει αυτή την απαίσια «μαύρη βροχή» στο φαγητό σας και θα τρέξει επίσης έξω από το κάτω μέρος της πόρτας. Επιπλέον, η υγρασία που έχει παγιδευτεί στον πύργο θα κρατήσει επίσης τη θερμοκρασία σας στο κουτί κάτω.
Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν ηλεκτρικό καπνιστή
Οι ηλεκτρικοί καπνιστές όπως αυτός του Bradley τείνουν να είναι ευκολότεροι στη χρήση και έχουν πολύ μικρότερη καμπύλη μάθησης και είναι επίσης ασφαλέστεροι από τους παραδοσιακούς καπνιστές. Οι ηλεκτρικοί καπνιστές ευνοούν περισσότερο το κάπνισμα κρέατος όλο το χρόνο. Συγκριτικά, οι καπνιστές κάρβουνου που είναι κατασκευασμένοι από λεπτό μέταλλο δεν μπορούν να κρατήσουν την ίδια ποσότητα θερμότητας κατά τους κρύους μήνες.
Ένας ποιοτικός καπνιστής τροφίμων πρέπει να διαθέτει όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στον καπνιστή να εργάζεται μόνος του χωρίς ιδιαίτερη προσοχή. Ο καπνιστής Μπράντλεϊ είναι μια τέτοια επιλογή που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες εδώ και χρόνια. Κάθε μοντέλο του Bradley Smoker έρχεται σχεδιασμένο με προηγμένη τεχνολογία και εύχρηστα χαρακτηριστικά για μια απολαυστική εμπειρία καπνίσματος χωρίς προβλήματα.
Τύλιξε
Εδώ έχουμε μοιραστεί μαζί σας το How To Get Better Smoke From Your Food Smoker, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μερικά νόστιμα καπνιστά φαγητά και άσσο την τέχνη του καπνίσματος φαγητού με αυτές τις συμβουλές και τα κόλπα του Bradley. Ελπίζουμε αυτές οι απλές συμβουλές να σας έχουν κάνει να έχετε αυτοπεποίθηση για να πυροδοτήσετε τον καπνιστή αυτή τη σεζόν και να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας.
Για περισσότερες υπέροχες ιδέες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Bradley Smoker σας, ανατρέξτε στα καταπληκτικά άρθρα στο Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα.