Αυτή είναι μια υπέροχη συνταγή για το καλοκαίρι! Δεν χρειάζονται συστάσεις, είναι τόσο καλό. Συνεχίστε και καπνίστε αυτά τα αυγά αυτό το Σαββατοκύριακο!
Καπνιστά αυγά Armadillo
Συστατικά
- 1 κιλό κρέας λουκάνικου (ήπιο, πικάντικο, πρωινό, σκόρδο με μέλι κ.λπ.)
- 5 πιπεριές jalapeno
- ½ τυρί κρέμα από τούβλα (4 ουγκιές)
- ¾ φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
Οδηγίες
- Ξεκινήστε καπνιστή και πάρτε το έως και 250 F. Αν και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους ξύλου για αυτό, το αγριοκόρι, το πεκάν ή το μήλο δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
- Για να ετοιμάσετε τις πιπεριές, κόψτε την κορυφή και τον πυρήνα για να αφαιρέσετε τους σπόρους και τη μεμβράνη. Εν τω μεταξύ, ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και το τριμμένο τσένταρ. Τώρα, γεμίστε τις πιπεριές χωρίς πυρήνα με τη γέμιση.
- Τυλίξτε λίγο από το λουκάνικο γύρω από την πιπεριά, φροντίζοντας να μην φαίνεται τίποτα από το πιπέρι. Στη συνέχεια το τυλίγουμε σε ρολό ώστε να έχει σχήμα αυγού.
Όταν είναι έτοιμα, τοποθετήστε τα σε μια σχάρα καπνιστών και μέσα στο καπνιστή.
Χρειάζονται περίπου 2 ώρες, με τη θερμοκρασία του κρέατος του λουκάνικου στους 160 F. Όταν παρατηρήσετε ότι το τυρί αρχίζει να βγάζει φυσαλίδες από τα αυγά, είναι πιθανό να γίνει.
Σερβίρετε και απολαύστε!
Του Steve Cylka