ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ BROIL:ΠΑΣΤΡΑΜΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
Ο Bradley Hard μου στη δουλειά,
Ως άλλος ένας από τους νέους Bloggers για τον Bradley, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω σε μερικούς πραγματικά ταλαντούχους μάγειρες και συγγραφείς για να εξερευνήσω όλα τα υπέροχα πράγματα που μπορούν να γίνουν με το Bradley Smokers.
Είναι πολύ κίνητρο να συμμετέχεις στο να βοηθάς τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτούς τους υπέροχους καπνιστές. Δεν πρόκειται να το ζαχαρώσω: Είμαι αρχάριος καπνιστής!
Μερικές κακές εμπειρίες του παρελθόντος με οδήγησαν σε έναν καπνιστή Μπράντλεϊ
Ω, έχω χρησιμοποιήσει το μεγάλο μου βραστήρα Weber κατά καιρούς με ένα δίσκο με ροκανίδια για μια τόσο τόσο καπνιστική εμπειρία. Πριν από πολύ καιρό, αγόρασα έναν πολύ ανεπαρκή, κακής κατασκευής καπνιστή που χρησιμοποιήθηκε πολύ περιορισμένη. Έτσι οι εμπειρίες μου με το Bradley μου θα είναι όπως πολλών αναγνωστών: μια νέα κατεύθυνση και μια περιπέτεια!
Έχουμε πρόσβαση σε καλά, χωρίς φάρμακα, πουλερικά που εκτρέφονται σε βοσκότοπους εδώ στη Φιλαδέλφεια μέσω πολλών τοπικών παραγωγών και αγορών αγροτών.
Πριν από αρκετό καιρό, ένας από αυτούς τους παραγωγούς με σύστησε στο Turkey London Broil. Το κόψιμο είναι πραγματικά μια ολόκληρη πλευρά του πουλιού, από το στήθος μέχρι το μηρό. Πολύ ευέλικτο, ανταποκρίνεται υπέροχα στις μαρινάδες και συνήθως είναι αρκετά μεγάλο για να ταΐσει πλήθος!
A New Cut: Turkey London Broil
Βρήκα μια συνταγή για «παστράμι γαλοπούλας» σε ένα από τα βιβλία μαγειρικής μου για ψητά τη στιγμή που υπήρχε μια προσωρινή απόψυξη στον βάναυσο Χειμώνα μας. Το χιόνι έλιωσε αρκετά ώστε να μπορέσω να φτάσω στον εξωτερικό χώρο μαγειρέματος!
Τελικά, αγόρασα τη γαλοπούλα και ξεκίνησα για το παρθενικό ταξίδι του νέου μου Bradley.
Όπως θα δείτε, (ελπίζω) το τελικό προϊόν ήταν φοβερό! Για αυτή τη συνταγή, τα πάντα έχουν να κάνουν με τη μαρινάδα και τον καπνιστή! Και οι δύο έκαναν εξαιρετική δουλειά.
Δοκιμάστε αυτήν την εύκολη και νόστιμη συνταγή με το Bradley σας.
Παστράμι καπνιστή γαλοπούλας
Συστατικά
1 τριών έως τεσσάρων λιβρών Τουρκία London Broil
4 κουταλάκια του γλυκού σπασμένοι κόκκοι πιπεριού (χρησιμοποίησα ένα μείγμα από κόκκους μαύρου και λευκού πιπεριού)
2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο
4 κουταλάκια του γλυκού καστανή ζάχαρη
6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
8 κουταλάκια του γλυκού θαλασσινό αλάτι
4 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα (η ουγγρική πάπρικα λειτουργεί πολύ καλά)
3 κουταλάκια του γλυκού σπόρους μουστάρδας
2 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένο τζίντζερ
Διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες.
Τεχνική
– Ανακατέψτε και χτυπήστε όλα τα μπαχαρικά μαζί – Χρησιμοποίησα ένα μεγάλο, πέτρινο γουδί και γουδοχέρι.
– Τρίψτε το μείγμα μπαχαρικών και στις δύο πλευρές του ψησίματος της γαλοπούλας London.
– Τοποθετούμε τη γαλοπούλα σε μια γυάλινη κατσαρόλα ή μεγάλο πιάτο, σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ
Καπνίστε το μόνο την επόμενη μέρα
Την επόμενη μέρα βγάζουμε τη γαλοπούλα από το ψυγείο, την ξεσκεπάζουμε και την αφήνουμε να σταθεί για 2 ώρες
– Τρίψτε τη σχάρα του καπνιστή με λάδι – χρησιμοποίησα canola
– Προθερμάνετε το καπνιστή στους 210 βαθμούς Φ (χρησιμοποίησα σφαιρίδια από ξύλο μήλου για αυτή τη συνταγή)
– Τοποθετήστε τη γαλοπούλα στο λαδωμένο ράφι και καπνίστε την για τρεις ώρες για μια ψησταριά γαλοπούλας 3 λιβρών, ή μέχρι ένα στιγμιαίο θερμόμετρο να δείξει 140 F.
– Βγάζουμε τη γαλοπούλα από το καπνιστό και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 20 λεπτά.
– Για μια αυθεντική, «παστράμι» εμφάνιση, κόψτε σε πολύ λεπτές φέτες σε μακριά κομμάτια.
The Turkey London Broil που ξεκουράζεται
Πρόταση σερβιρίσματος
Αυτό κάνει ένα νόστιμο σάντουιτς με ψωμί σίκαλης, με λίγο βούτυρο και λίγη καλή μουστάρδα, και ίσως λίγη λαχανοσαλάτα. Απολαμβάνω!