How to Make Jazzed Up Raspberry Glazed Pork Ribs

Πώς να κάνει Jazzed Up Σμέουρων Glazed χοιρινό Ribs

Posted on: January 17, 2023



Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα γιορτές στη Βόρεια Αμερική, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε τουλάχιστον δέκα λόγους να μαζέψουμε τις οικογένειές μας για ένα γλέντι. Αυτές οι γιορτές είναι τέλειες στιγμές για κάθε μέλος της οικογένειας καθώς και για κάθε παρέα φίλων να συγκεντρωθούν και απλά να απολαύσουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα γιορτές στη Βόρεια Αμερική, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε τουλάχιστον δέκα λόγους να μαζέψουμε τις οικογένειές μας για ένα γλέντι. Αυτές οι γιορτές είναι τέλειες στιγμές για κάθε μέλος της οικογένειας καθώς και κάθε παρέα φίλων να μαζευτεί και να απολαύσει ο ένας την παρέα του άλλου. Αυτές οι συγκεντρώσεις δεν θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένες χωρίς ένα υπέροχο γεύμα, και ένα φοβερό πιάτο που μπορείτε να ετοιμάσετε για αυτές είναι τα χοιρινά παϊδάκια με γλάσο με βατόμουρο.

Τα χοιρινά παϊδάκια με γλασέ με βατόμουρο είναι χοιρινά παϊδάκια σε στιλ διαγωνισμού φτιαγμένα ειδικά για τους εορτασμούς της τέταρτης Ιουλίου. Αυτή η λαχταριστή συνταγή, όμως, είναι εξίσου καλή για να την ετοιμάσετε οποιαδήποτε στιγμή και στιγμή του χρόνου, ακόμα και στα απλά κυριακάτικα στέκια σας. Αν νιώθετε κουρασμένοι και βαρεμένοι να ετοιμάζετε γαλοπούλα κάθε χρόνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα, αυτό είναι κάτι που μπορείτε να επιλέξετε ως εναλλακτική λύση.

Κατά την προετοιμασία των χοιρινών παϊδάκια με γλασάρισμα με βατόμουρο, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να προσέξετε είναι η σάλτσα μπάρμπεκιου με βατόμουρο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ωστόσο, καθώς είναι αρκετά εύκολο να αναμειγνύεται και να προετοιμάζεται, ενώ έχει και νόστιμη γεύση. Αυτή η γλυκιά και πικάντικη σάλτσα λειτουργεί επίσης και για άλλες συνταγές με χοιρινά παϊδάκια, επομένως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε άλλα αγαπημένα σας πιάτα.

Το Bradley Smoker προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων και συνταγών που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την τέλεια γεύση για το πιάτο με παϊδάκια σας. Κάπνισμα φαγητού με χρήση φαγητού καπνιστές μας και Μπράντλεϊ Μπισκέ είναι ένας τρόπος για να ετοιμάσετε τα χοιρινά ή μοσχαρίσια παϊδάκια σας. Η προετοιμασία των χοιρινών πλευρών σας με γλασέ με βατόμουρο θα είναι ευκολότερη με το φαγητό μας αξεσουάρ καπνίσματος καθώς και τις συμβουλές και τα κόλπα Bradley.

Προετοιμασία των πλευρών

Η προετοιμασία των παϊδών στο σπίτι μπορεί να είναι μια εκφοβιστική και κουραστική εργασία και οι περισσότεροι επιλέγουν να τα παραγγείλουν από το τοπικό τους εστιατόριο. Τα καλά νέα είναι ότι, με τον Bradley Smoker, το να φτιάξεις τα δικά σου παϊδάκια δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Επίσης, μπορείτε να πάτε στο δικό μας δικτυακός τόπος για μερικές χρήσιμες ιδέες για το χοιρινό αλλά και άλλες συνταγές με κρέας. Για να δώσετε στα χοιρινά παϊδάκια σας με γλάσο βατόμουρου την καλύτερη δυνατή γεύση, σημειώστε τα παρακάτω.

Πρώτον, ο χρόνος προετοιμασίας μπορεί να είναι τόσο γρήγορος όσο 30 λεπτά, ενώ ο πραγματικός χρόνος μαγειρέματος μπορεί να διαρκέσει έως και έξι ώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική μέθοδο για να το φτιάξετε συνταγή σε περίπου τέσσερις ώρες. Θα χρειαστείτε ένα ή περισσότερα ράφια από ανταλλακτικά παϊδάκια, κατά προτίμηση στυλ St. Louis, και φυσικά, τα επάλειψη φρούτων Raspberry, αν και η μαρμελάδα λειτουργεί επίσης. Το συνιστώμενο ξύλο είναι κεράσι ή πεκάν, ή ένα μείγμα και των δύο.

Για να αφαιρέσετε τη μεμβράνη της χοιρινής πλευράς, βάλτε την με την πλευρά προς τα πάνω σε μια σανίδα κοπής ή κοπής. Στη συνέχεια, ανασηκώστε την άκρη της μεμβράνης που καλύπτει τα κόκαλα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας ή ένα μαχαίρι βουτύρου. Τραβήξτε τη μεμβράνη χρησιμοποιώντας μια πένσα για το δέρμα του γατόψαρου ή χαρτί κουζίνας. Μετά από αυτό, κόψτε το πτερύγιο, ώστε να μπορείτε να το μαγειρέψετε ξεχωριστά, καθώς διακόπτει τη διαδικασία μαγειρέματος. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να καρυκεύετε την πλευρά των οστών και το πτερύγιο του κρέατος που κόψατε επίσης.

Αφού καρυκεύσετε την πλευρά των οστών, αναποδογυρίστε τα παϊδάκια για να αρχίσετε να καρυκεύετε την κρεατική πλευρά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγη μουστάρδα, ώστε το τρίψιμο να κολλάει καλύτερα και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο. Περίπου στα πέντε με δέκα λεπτά, θα αρχίσετε να βλέπετε το αλάτι στο τρίψιμο να τραβάει τους χυμούς στην επιφάνεια του κρέατος. Το τρίψιμο θα γίνει υγρό και θα φαίνεται πιο σκούρο καθώς οι χυμοί αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια του κρέατος.

Ώρα καπνίσματος

Αφού καρυκεύσετε τα παϊδάκια, αφήστε τα να καθίσουν για περίπου 15 με 20 λεπτά για να πάρουν λίγη μαγεία. Για να αξιοποιήσετε πλήρως τον χρόνο αναμονής, μπορείτε να αρχίσετε να ετοιμάζετε το Bradley Smoker σας. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ακολουθήστε τον οδηγό καπνίσματος τροφίμων στις συμβουλές & κόλπα Bradley για να επιλέξετε τη σωστή θερμοκρασία. Στην περίπτωση των χοιρινών πλευρών, η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι μεταξύ 225 και 240 °F (107 έως 116 °C), αλλά συνδυάζεται με τους 225 °F (107 °C ) για αυτό το πιάτο.

Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να καπνίζετε με μπισκότα Bradley από ξύλο κερασιάς. Μόλις ολοκληρώσετε την προθέρμανση του Bradley Smoker, μπορείτε να αρχίσετε να τοποθετείτε τα παϊδάκια στον καπνιστή φαγητού, με την πλευρά του οστού προς τα κάτω. Αφήστε τα χοιρινά παϊδάκια στο καπνιστή φαγητού για τρεις ώρες, οπότε φροντίστε να το χρονομετρήσετε σωστά.

Όταν απομένουν μόνο 20-25 λεπτά για να μαγειρέψετε τα παϊδάκια, μπορείτε να ετοιμάσετε τη μαρμελάδα βατόμουρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Κάντε το λείο ανακατεύοντάς το με ένα σύρμα και μόλις γίνει, μπορείτε να το αφήσετε στην άκρη. Βγάλτε τα χοιρινά παϊδάκια από τον καπνιστή και ελέγξτε τη θερμοκρασία, με στόχο την τελειότητα τους 194 °F (90 °C). Στη συνέχεια, απλώστε το γλάσο στην επάνω πλευρά των παϊδών με ένα κουτάλι ή πινέλο και μετά απολαύστε.

Για περισσότερες υπέροχες ιδέες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Bradley Smoker σας, ανατρέξτε στα καταπληκτικά άρθρα μας Bradley Smoker Food Smoking Blog για περισσότερες συμβουλές και κόλπα.