Tips For Grilling Kabobs

Συμβουλές για σχάρα Καμπομπό

Posted on: January 10, 2023



Συνδυάστε κείμενο με μια εικόνα για να εστιάσετε στο επιλεγμένο προϊόν, συλλογή ή ανάρτηση ιστολογίου. Προσθέστε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, το στυλ ή ακόμα και να δώσετε μια κριτική.

Τίποτα δεν κάνει το στόμα σας να ποτίζει όπως τα υπέροχα αρώματα που προέρχονται από τα τσιγαρισμένα Shish Kabobs. Ο συνδυασμός καρυκευμένων κρεάτων και λαχανικών σουβλισμένων σε ζεστή σχάρα θα κάνει οποιονδήποτε να θέλει να φτάσει στην κοιλιά μέχρι το μπαρ.

Είτε φορτώνετε τα σουβλάκια σας με βοδινό κρέας, πουλερικά, θαλασσινά, άγρια θηράματα ή απλά προϊόντα, το Shish Kabobs μπορεί να μαγειρευτεί με επιτυχία σε λίγα μόνο βήματα.

Εμείς εδώ στο Μπράντλεϊ Σμόκερ είναι μεγάλοι θαυμαστές των Kabobs και θα ήθελαν να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτή τη μέθοδο μαγειρέματος με υπέροχη γεύση ένα νέο μυστικό όπλο στο οπλοστάσιό σας για μπάρμπεκιου.

Συμβουλές ψησίματος για Shish Kabob

  1. Σουβλάκια

    Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα φανταχτερό σετ σουβλάκια. Το φαγητό θα κάνει τα πάντα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε, από επίπεδα ξύλινα ραβδιά μέχρι μεταλλικά καλάθια. Η λιγότερο ακριβή επιλογή είναι τα μακριά, στρογγυλά σουβλάκια από ξύλο. Το καλύτερο μέρος για αυτά είναι να τα πετάξετε όταν τελειώσετε. Εμείς συνιστούμε να μουλιάζετε τα ξύλινα σουβλάκια για 30 λεπτά πριν από τη φόρτωση και το ψήσιμο στη σχάρα.
  2. Λαχανικά

    Αγοράστε φρέσκα υλικά είτε από το μπακάλικο είτε από μια τοπική αγορά αγροτών. Τα καλοκαιρινά σκουός και τα κολοκυθάκια τυχαίνει να είναι στην εποχή τους και είναι καταπληκτικά στα σουβλάκια. Άλλα λαχανικά που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τα λευκά κρεμμύδια, τα μανιτάρια, οι πιπεριές και οι ντομάτες. Ορισμένα φρούτα όπως το μήλο και ο ανανάς μπορούν να σας βοηθήσουν να ανεβείτε τα Kabobs σας σε ένα νέο επίπεδο.
  3. Βοδινό κρέας

    Επιλέξτε κομμάτια βοείου κρέατος που είναι παραδοσιακά καλές για ψήσιμο - κρέας μπριζόλας. Χρησιμοποιήστε ένα κοφτερό μαχαίρι για να τα κόψετε ομοιόμορφα σε κύβους, ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα. Αυτό ισχύει για όλα τα κρέατα, ειδικά το κοτόπουλο και το χοιρινό.
  4. Μαρινάρισμα

    Επιλέξτε ένα ή δύο κρέατα για μαρινάρισμα είτε σε γλυκόξινο, λεμόνι σκόρδο ή στην αγαπημένη σας σάλτσα BBQ για έξτρα γεύση. Ενώ μερικοί λερώνουν ολόκληρο το σουβλάκι, αυτό μπορεί να κάνει τα διάφορα φαγητά να έχουν πολύ παρόμοια γεύση. Τα Shish Kabobs σας δίνουν τη μοναδική ευκαιρία να σερβίρετε ποικιλία φαγητών. Όσο περισσότερα μπορείτε να κάνετε για να τονίσετε τη γεύση κάθε φαγητού, τόσο πιο πλούσιο και αλμυρό το Kabob σας! Σε τελική ανάλυση, αυτή η ιδέα δεν είναι η ουσία των Shish Kabob;
  5. Φόρτωση

    Όταν φορτώνετε τα σουβλάκια σας, εναλλάξτε λαχανικά και κρέατα, ώστε οι γεύσεις να αλληλοσυμπληρώνονται. Φροντίστε να αφήσετε ένα μικρό κενό ανάμεσα σε κάθε κομμάτι για να αφήσετε το φαγητό να ψηθεί ομοιόμορφα σε όλο το μήκος.
  6. Μαγείρεμα

    Μαγειρέψτε το Shish Kabobs σε μέτρια-υψηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Περιστρέψτε τα σουβλάκια κάθε 2,5 λεπτά χρησιμοποιώντας λαβίδες έτσι ώστε και οι τέσσερις πλευρές να ψηθούν με την όψη προς τα κάτω. Μπορεί να θέλετε να διαχωρίσετε ορισμένα τρόφιμα όπως οι ντομάτες σε ένα σουβλάκι για να αποφύγετε να τα παραβράσετε.

Όταν τελειώσουν τα σουβλάκια, σερβίρουμε αμέσως με μια πλευρά πουρέ, πράσινη σαλάτα και φρέσκα φρούτα!

Ελπίζουμε ότι αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε Kabobs ακόμα καλύτερης γεύσης. Έχετε κάποιες ειδικές τεχνικές ή προτάσεις που θα θέλατε να μοιραστείτε; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Εικόνα CC ευγενική προσφορά του Glen Edelson στο Flickr