Wood Flavour Bisquettes Tips & Tricks and much more

Μπισκότα με γεύση ξύλου Συμβουλές & κόλπα και πολλά άλλα

Posted on: January 11, 2023



Άρα έχετε πιάσει το τσιγάρο του φαγητού. Όταν έχετε φίλους για δείπνο, έχετε σταματήσει να προλέγετε κάθε γεύμα με το "Μόλις αγόρασα αυτό το φαγητό καπνιστή πριν από μερικούς μήνες" ή "αυτή είναι η πρώτη μου φορά με αυτήν τη συνταγή, οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί..."

Άρα έχετε πιάσει το τσιγάρο του φαγητού. Όταν έχετε φίλους για δείπνο, έχετε σταματήσει να προλέγετε κάθε γεύμα με το "Μόλις αγόρασα αυτό το φαγητό καπνιστή πριν από μερικούς μήνες" ή "αυτή είναι η πρώτη μου φορά με αυτήν τη συνταγή, οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί..."

Στη συνέχεια, παρουσιάζετε με περηφάνια την τέχνη του καπνιστού σας φαγητού (ναι, είναι τέχνη) στην οικογένεια, τους φίλους, τους γείτονες, τους συναδέλφους και όλους τους άλλους που δεν μπορούν να μυρίσουν τις καπνιστές σας δημιουργίες.

Δημιουργήστε τις δικές σας συνταγές ή τροποποιήστε τις υπάρχουσες

Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τις δικές σας συνταγές ή να τροποποιείτε τις υπάρχουσες. Όταν βγαίνετε έξω μόνοι σας, μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε είναι τι μπισκότα να χρησιμοποιήσετε στον καπνιστή σας.

Ο Bradley μας το κάνει απλό με τα εύχρηστα μπισκότα του, που προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων ξύλου. Αλλά ποια γεύση ξύλου Bradley Bisquette να χρησιμοποιήσετε;

 Εδώ είναι ένας εύκολος στη χρήση οδηγός γεύσης ξύλου, ειδικά προσαρμοσμένος σε Μπισκότα Bradley Smoker και λάτρεις του καπνίσματος φαγητού!

μπισκότα

Γεύση Τροφές που λειτουργούν…

Τέλεια ζευγάρια

Δοκιμασμένο, δοκιμασμένο και αληθινό

Κλήθρα

Ήπιο, μοσχομυριστό & ελαφρώς γλυκό

Ψάρια, θαλασσινά, χοιρινό και πουλερικά

Σολομός

μήλο

Ήπιο, ελαφρώς γλυκό και φρουτώδες

Χοιρινό & πουλερικά

Ζαμπόν

Κεράσι

Ήπιο-μέτριο, γλυκό & φρουτώδες

Μοσχάρι, αρνί, πουλερικά & τυρί

Πουλερικά θηραμάτων όπως ο φασιανός

Αγριοκαρυδιά

Δυνατό & πλούσιο

Χοιρινό, μοσχάρι & κυνήγι

Μπέικον ή Πεπερόνι

Τζιμ Μπιμ

Δυνατό, πλούσιο και αρωματισμένο με bourbon

Χοιρινό, μοσχάρι & κυνήγι

Παϊδάκια

Σφεντάμι

Ήπιο, γλυκό και γήινο

Θαλασσινά, ψάρια, χοιρινό, πουλερικά, τυρί & λαχανικά

Κοτόπουλο ή ζαμπόν

Είδος μιμόζας

Δυνατό, ελαφρώς γλυκό και χορταστικό

Μοσχάρι & κυνήγι

Παϊδάκια

Χρησιμοποιήστε το για μικρότερα κοψίματα καθώς το μεσκίτι μπορεί εύκολα να είναι υπερβολικό

Δρυς

Μεσαία-δυνατή & πλούσια

Μοσχάρι, χοιρινό, γαλοπούλα & κυνήγι

Στήθος ζώου

Η βελανιδιά είναι ιδανική για τον μακρύ καπνό, χρησιμοποιήστε την σε μεγαλύτερες κοπές

Μίγμα Ειρηνικού

Ήπιο & καθαρό

Θαλασσινά, ψάρια, πουλερικά, τυρί & λαχανικά

Λευκό ψάρι ή θαλασσινά

Πέκαν

Δυνατό, γλυκό & βουτυρένιο

Χοιρινό, πουλερικά, μοσχάρι & κυνήγι

Χοιρινό ψητό ή μπριζόλες

Ειδικό Μίγμα

Πολύ ήπιο

Θαλασσινά, ψάρια, πουλερικά, χοιρινό, τυρί & λαχανικά

Όποιο πιάτο θέλετε μια νότα καπνού και τίποτα περισσότερο

Ουίσκι Δρυς

Μέτριο-δυνατό, γεμάτο & πλούσιο

Μοσχάρι, χοιρινό, γαλοπούλα & κυνήγι

Αγριόχοιρος

Αλλά να θυμάστε, αυτές είναι απλώς οδηγίες και είναι πολύ ευέλικτες. Πειραματιστείτε μακριά!

Σκεφτείτε το πιάτο ως σύνολο, όχι μόνο την πρωτεΐνη

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Πρέπει να λάβετε υπόψη το πιάτο ως σύνολο, όχι μόνο την πρωτεΐνη ή το λαχανικό που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να φτιάξετε ένα πικάντικο και πικάντικο πιάτο με κοτόπουλο, μπορεί να θέλετε να αυξήσετε το κάπνισμα σε πιο δυνατό ξύλο από αυτό που θα πρότειναν διαφορετικά.

Κατά συνέπεια, η καπνιστή γεύση θα φαίνεται μέσα από τα μπαχαρικά. Διαφορετικά, αν θέλετε να καπνίσετε μια μεγάλη μερίδα κρέατος κυνηγιού χωρίς περισσότερα καρυκεύματα για τον παλιό πιστό συνδυασμό αλατιού και πιπεριού, χρησιμοποιήστε ένα πιο απαλό ξύλο, με αποτέλεσμα οι φυσικές γεύσεις του κρέατος να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Οι προσωπικές προτιμήσεις έχουν σημασία

Επίσης, λάβετε υπόψη τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εάν βρίσκετε ξύλα όπως το μεσκίτι ή το αγριόχορτο υπερβολικά ή πικρά, τότε σκεφτείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο για καλά καρυκευμένα και γευστικά κομμάτια κρέατος, όπως κυνήγι ή βόειο κρέας.

Εναλλακτικά, σκεφτείτε να αλλάξετε ξύλα στα μισά της διαδικασίας καπνίσματος για κάτι πιο ήπιο. Ή μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο καπνίσματος τελειώνοντας το στο φούρνο. Διαφορετικά, αν βρίσκεστε στο άλλο άκρο του φάσματος και σας αρέσει η έντονη γεύση καπνού, τότε ξύλα όπως το Alder απλά δεν θα το κόψουν για κανένα πιάτο με χοιρινό για εσάς. Απλά πηγαίνετε για κάτι πιο δυνατό.

 Καλό κάπνισμα!