6 Marvellous Steps to Make the Best Smoked Apple Ribs

6 θαυμάσια βήματα για να φτιάξετε το Καλύτερες καπνιστές Apple

Posted on: January 12, 2023



Ο καλύτερος καπνιστής μπορεί εύκολα να παράγει τις πικάντικες, καπνιστές πλάκες που είναι το απόλυτο έπαθλο κάθε μπάρμπεκιου στην αυλή. Ακολουθήστε αυτά τα 6 υπέροχα βήματα για να φτιάξετε τα καλύτερα παϊδάκια καπνιστού μήλου!

Ο καλύτερος καπνιστής μπορεί εύκολα να παράγει τις πικάντικες, καπνιστές πλάκες που είναι το απόλυτο έπαθλο κάθε μπάρμπεκιου στην αυλή. Ακολουθήστε αυτά τα 6 υπέροχα βήματα για να φτιάξετε τα καλύτερα παϊδάκια καπνιστού μήλου!

Μπορείτε να το πραγματοποιήσετε. Εδώ είναι η συνταγή για τα πραγματικά καπνιστά παϊδάκια μήλου, αρκετά καλή για να φέρει στο σπίτι ένα τρόπαιο σε μια μαγειρική. Μπορεί να υπάρχουν μερικά περισσότερα βήματα σε αυτή τη διαδικασία από ό,τι θέλετε, αλλά δεν είναι δύσκολο και εδώ μιλάμε για τον βαθμό εστιατορίου. Καλύτερα. Θα χρειαστείτε ένα Bradley Smoker για αυτό.

Μπορεί να έχετε σκεφτεί ότι μια τέτοια αλχημεία είναι δυνατή μόνο στα καλύτερα μπάρμπεκιου. Αλλά τα υπέροχα παϊδάκια είναι εκπληκτικά εύκολο να γίνουν στο σπίτι, κάτι που είναι καλά νέα σε μια εποχή που το φαγητό έξω μπορεί να είναι γεμάτο.

Δεν θα πω ότι το μαγείρεμά τους είναι μια γρήγορη διαδικασία. Αν θέλετε ταχύτητα, ψήστε μια μπριζόλα στη σχάρα. Αλλά αν τα παϊδάκια χρειάζονται συνολικά δύο έως τρεις ώρες, η πραγματική προετοιμασία μπορεί να γίνει σε 30 λεπτά. Αλλά τα αποτελέσματα είναι επιτεύξιμα από όλους και σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Απλώς ακολουθήστε αυτά τα 6 βήματα. Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός πέρα από τον καπνιστή που πιθανώς έχετε ήδη στην αυλή σας.

Τι θα χρειαστείτε

  • Μπράντλεϊ Σμόκερ
  • Μπισκετάκια…. Μου αρέσει το μήλο
  • καστανή ζάχαρη
  • Μέλι
  • Μουστάρδα Ντιζόν
  • Χυμός μήλου, μπουκάλι ψεκασμού
  • Τρίψιμο
  • Αλουμινόχαρτο
  • Σάλτσα BBQ (ό,τι σας ταιριάζει)

Βήμα #1: Επιλέξτε τις σωστές νευρώσεις


Φρέσκα ωμά ανταλλακτικά παϊδάκια με μπαχαρικά και βότανα.

Τέσσερις τύποι πλευρών παρέχονται από το γουρούνι: πλάτες μωρών (μερικές φορές ονομάζονται πλευρές κορυφής οσφυϊκής πλευράς), ανταλλακτικά, πλευρές και παϊδάκια σε στυλ country.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις πλάτες μωρών που λαμβάνονται από το επάνω τμήμα του γουρουνιού (όπως η ραχοκοκαλιά, κυριολεκτικά). Οι πλάτες των μωρών έχουν την πιο γενναιόδωρη μαρμάρωση και το πιο τρυφερό κρέας, με αποτέλεσμα να μαγειρεύονται αρκετά γρήγορα — και φυσικά για τους αρχάριους.

Αγοράστε παϊδάκια από μια φυλή χοιρινού κρέατος, όπως το Berkshire (μερικές φορές ονομάζεται Kurobuta) ή η Mangalitsa, όπου είναι δυνατόν. Κοστίζουν περισσότερο αλλά η τιμή τους δικαιολογείται από την έντονη χοιρινή γεύση τους.

Βήμα #2: Στρώστε το τρίψιμο


Μπαχαρικά και βότανα σε έναν ξύλινο πίνακα. Πιπέρι, αλάτι, πάπρικα, βασιλικός, κουρκουμάς.

Μια διαδικασία που παράγει στρώματα γεύσεων είναι ένα από τα μυστικά των καπνιστών πλευρών. Ξεκινήστε με ένα slather, όπως η μουστάρδα Dijon, που στη συνέχεια βουρτσίζεται και στις δύο πλευρές κάθε ράφι πλευρών.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα τρίψιμο. Τοποθετήστε το λίγο πριν το βάλετε στο καπνιστή ή κατά προτίμηση μερικές ώρες πριν. Το τρίψιμο εφαρμόζεται ελεύθερα στη συνέχεια, μην το χάσετε πουθενά. Το τρίψιμο μου αποτελείται από:

  • 5Τ μαύρη ζάχαρη
  • 1 1/2T αλάτι kosher…. Λιγότερο αν σας αρέσει
  • 1/2T τσίλι σε σκόνη
  • 1/4 τόνου μαύρο τριμμένο πιπέρι
  • 1/4 τόνου πιπέρι καγιέν ή περισσότερο για περισσότερη θερμότητα
  • 1t σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 t κρεμμύδι σε σκόνη
  • 1 t νιφάδες κόκκινης πιπεριάς

Βήμα #3: Ώρα καπνιστή


Καπνιστά, τρυφερά, ζουμερά παϊδάκια περιμένουν στον καπνιστή Bradley σας. μμ!

Ο καπνιστής θερμαίνεται στους περίπου 270 F. Θυμηθείτε να προσθέσετε τις μπισκότες στο σωλήνα σε αυτό το σημείο και όταν όλα είναι μέχρι τη θερμοκρασία, τα παϊδάκια τοποθετούνται με την πλευρά του κρέατος προς τα πάνω για 1,5 ώρα. Στη συνέχεια, αναποδογυρίστε με το κρέας προς τα κάτω για άλλη 1,5 ώρα.

Σε αυτό το σημείο, μπορεί να φαίνονται λίγο στεγνά, αλλά δεν είναι. Αν θέλουμε τα ραντίζουμε με χυμό μήλου μετά την πρώτη μιάμιση ώρα.

Επαγγελματική συμβουλή: Τα πλευρά πρέπει να είναι τρυφερά, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μασούν λίγο. Γι' αυτό έχουμε δόντια.

Βήμα #4: Φορέστε τα καλούδια

Προετοιμασία για το επόμενο βήμα: Χρησιμοποιήστε 2 φύλλα αλουμινόχαρτου για κάθε ράφι. Αυτό γίνεται για να τυλίξετε τα παϊδάκια, μετά βάλτε λίγη καστανή ζάχαρη στα πλευρά, μέλι πάνω από την καστανή ζάχαρη και ψεκάστε με λίγο χυμό μήλου πάνω από το μέλι. Τυλίξτε σφιχτά, 1 ραφή προς τα κάτω και 1 ραφή προς τα πάνω. Βάλτε το ξανά στο καπνιστή.

Μετά από 2 ώρες, αφαιρέστε τα πλευρά από τον καπνιστή και στη συνέχεια ξεσκεπάστε τα πλευρά.

 Επαγγελματική συμβουλή: Να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς τα παϊδάκια και οι χυμοί θα είναι πολύ ζεστά.

Βήμα #5: Ώρα να αλείψετε τα παϊδάκια με σάλτσα

Αλείψτε τα παϊδάκια με την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου και όπως στην εικόνα ξαναβάλτε τα στο καπνιστή για περίπου 1 ώρα.

Η συνταγή της σάλτσας:

  • 3 φλιτζάνια μαύρη ζάχαρη
  • 3 φλιτζάνια κέτσαπ
  • ¾ φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί
  • ¼ φλιτζάνι νερό ή μπύρα.
  • 2Τ σάλτσα worcestershire
  • 2Τ σκόρδο σε σκόνη
  • 3Τ ξηρή μουστάρδα
  • 2 τ. πάπρικα
  • 5 τόνοι αλάτι
  • 5τ αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 2-3Τ χυμός λεμονιού
  • 5Τ καυτερή σάλτσα ή κατά βούληση

Παϊδάκια που ποτίζουν το στόμα!

Αφαιρέστε τα παϊδάκια τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο από το καπνιστή και μετά αλείψτε τα με σάλτσα μπάρμπεκιου, τυλίξτε τα ξανά και απλώς αφήστε τα να ξεκουραστούν. Αυτό μειώνει περίπου μια ώρα από το χρόνο μαγειρέματος και εξακολουθούν να έχουν εξαιρετική γεύση!

Τώρα έχεις κρεατικές πλάκες τσιμπημένες με μπαχαρικά, μπρονζέ με καπνό και σαλακισμένες με κολλώδη γλυκιά σάλτσα μπάρμπεκιου. Το κρέας είναι τρυφερό, αλλά όχι πολύ τρυφερό, με βαθιά γεύση χοιρινού που ενισχύεται από την τέχνη του pit master.

Για έναν από τους καλύτερους καπνιστές τριγύρω, μην ψάξετε περισσότερο από έναν δικό μας Μπράντλεϊ Σμόκερς. Τα προϊόντα μας προσφέρουν σταθερό κάπνισμα κάθε φορά.

Καλό κάπνισμα!