Μπορείτε να μας πείτε κάτι για τον εαυτό σας/την οικογένεια/την κατάσταση διαβίωσης;
Ήμουν πάστορας για 15 χρόνια και πριν από μερικά χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε μια αλλαγή. Η γυναίκα μου επέστρεψε στη διδασκαλία και ξεκίνησα το blog τροφίμων και την ανάπτυξη συνταγών με πλήρη απασχόληση.
Ζούμε στο Τορόντο και έχουμε 3 παιδιά. Ζούμε μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη με μαθήματα χόκεϊ, ποδοσφαίρου, χορού, πιάνου και τυμπάνων. Ανάμεσα σε αυτά, προσπαθούμε να καθίσουμε γύρω από το τραπέζι για κάποιο ουσιαστικό οικογενειακό χρόνο, ενώ τρώμε κάποιο νόστιμο φαγητό, που μάλλον ήταν καπνιστό!
Η πιο ενοχλητική ιστορία φαγητού/μαγειρικής
Ουάου - έχω μερικά! Υπήρχε μια φορά που είχαμε ένα σωρό κόσμο για δείπνο και έψηνα στη σχάρα μερικά παϊδάκια (πριν αποκτήσω ένα Bradley!). Τα έστησα στο πλάι της ψησταριάς για έμμεσο ψήσιμο, ή έτσι νόμιζα ότι είχα. Όταν επέστρεψα, τα πλευρά ήταν εντελώς απανθρακωμένα και εντελώς μη βρώσιμα. Το γεύμα γρήγορα μετατράπηκε σε χορτοφαγικό δείπνο.
Έχετε λοιπόν αυτό το υπέροχο blog. Πείτε μας πώς και γιατί ξεκινήσατε αυτό
Μου αρέσει να μαγειρεύω εδώ και χρόνια και πάντα μου αρέσει να δημιουργώ νέες συνταγές. Υπήρχαν φίλοι και μέλη της οικογένειας που ζήτησαν τις συνταγές μου, έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω ένα blog και να δημοσιεύσω τις συνταγές.
Ήταν απλώς ένα χόμπι τότε και οι φωτογραφίες του φαγητού ήταν φρικιαστικές. Χαχα. Όμως, με τον καιρό, ερωτεύτηκα το blogging για το φαγητό και το να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου με τους αναγνώστες. Ήταν υπέροχο να το βλέπω να αναπτύσσεται και το αναγνωστικό κοινό να αυξάνεται. Εξάλλου, μου αρέσει να αναπτύσσω συνεργασίες με εταιρείες όπως η Bradley Smokers.
Ο στόχος για το ιστολόγιο
Θυμήθηκα όταν ξεκίνησα το κάπνισμα, πέρασα πολύ χρόνο ψάχνοντας σε όλο τον ιστό για συμβουλές, συνταγές για τρίψιμο μπαχαρικών και μαρινάδες, θερμοκρασίες καπνίσματος, χρόνους και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί έξω και μερικές φορές μπορεί να φαίνονται συντριπτικές για άτομα που αρχίζουν να καπνίζουν.
Ένα κέντρο πόρων για την παροχή πληροφοριών για τον νέο καπνιστή
Θέλω αυτό το blog να είναι ένα κέντρο πόρων που παρέχει πολλές πληροφορίες για τον νέο καπνιστή. Μαζί με αυτό, υπάρχουν πολλοί βετεράνοι καπνιστές εκεί έξω που έχουν μεγάλη εμπειρία και ελπίζω ότι αυτό το ιστολόγιο είναι σχετικό και για αυτούς. Η μοντερνιστική μαγειρική αλλάζει τον τρόπο που προετοιμάζουμε το φαγητό και ακόμη και το κάπνισμα εξελίσσεται. Θέλω να εξερευνήσω πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε το κάπνισμα σε τροφές που μπορεί παραδοσιακά να μην πιστεύουμε ότι καπνίζουμε. Θα πρέπει να είναι διασκεδαστικό!
Ένα πάθος για το φαγητό
Όταν ήμουν νέος, η οικογένειά μου πήγε διακοπές στη Νέα Ορλεάνη και στο Μπιλόξι. Σε εκείνο το ταξίδι είχα τόσες πολλές νέες εμπειρίες φαγητού, πράγματα όπως στρείδια, καραβίδες, gumbo, jambalaya και άλλα πιάτα Cajun/Creole.
Θυμάμαι όταν ήμασταν σπίτι, υπήρχαν φορές που ο μπαμπάς μου ήταν στην κουζίνα και μαγείρευε μερικά από αυτά τα πιάτα που έφαγα στο ταξίδι. Ποτέ δεν με ένοιαζε πολύ πριν, αλλά μετά τις διακοπές μας, βρέθηκα να κοιτάζω πάνω από τον ώμο του πιο συχνά μαθαίνοντας πώς να φτιάχνω μερικά από αυτά τα αξέχαστα πιάτα.
Ένα ιδιαίτερο πάθος για το κάπνισμα τροφίμων
Νομίζω ότι είναι ο συνδυασμός των γεύσεων και της τρυφερότητας του κρέατος. Το κάπνισμα δίνει μια υπέροχη γεύση στο κρέας που συμπληρώνεται με τρίψιμο μπαχαρικών και διάφορες σάλτσες μπάρμπεκιου. Μαζί με τη γεύση, το κάπνισμα γίνεται συχνά σε χαμηλές θερμοκρασίες και για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να πέφτει τρυφερό το κρέας από τα κόκαλα. Μου αρέσει επίσης το πώς ο καπνός μπορεί να προσθέσει ένα νέο προφίλ γεύσης σε ένα πιάτο. Θυμάμαι την πρώτη φορά που κάπνισα μερικές ντομάτες για να φτιάξω κρεμώδη ντοματόσουπα – η γεύση καπνού άλλαξε εντελώς αυτή τη σούπα. Ήταν τόσο νόστιμο!
Το αγαπημένο πράγμα για κάπνισμα
Χοιρινό! Αυτό είναι πιθανώς ευρύτερο από αυτό που ρωτούσατε, αλλά είναι δύσκολο για μένα να το περιορίσω περισσότερο από αυτό. Μου αρέσει να καπνίζω σχεδόν οτιδήποτε χοιρινό, όπως παϊδάκια, χοιρινό πισινό (τραβηγμένο χοιρινό - ω ναι!), φιλέτο, ακόμη και κιμά χοιρινού για μερικά νόστιμα καπνιστά λιπαρά. Ένα κοντινό δεύτερο είναι ο σολομός. Τα Jalapeno poppers είναι επίσης υπέροχα. Α, ναι, και φτερούγες κοτόπουλου. Εντάξει, νομίζω ότι πρέπει να σταματήσω τώρα.
Γιατί ο Μπράντλεϊ Σμόκερς
Λατρεύω το Bradley Smoker για την ευκολία χρήσης τους. Διαθέτουν πραγματικά μια λειτουργικότητα «set it and «forget it» που είναι εξαιρετική για χαμηλό και αργό μαγείρεμα.
Καπνίζω πολλά χοιρινά πιτσούνια και ψαρονέφρι που απαιτούν ώρες και ώρες καπνίσματος. Είναι εκπληκτικό ότι, με το Bradley, μπορώ να ρυθμίσω τη θερμοκρασία, να γεμίσω τον πύργο καπνιστών με πολλά μπισκότα ξύλου και να προχωρήσουν αυτόματα. Αυτό το κάνω όλη την ώρα για πολύ ολονύκτιο κάπνισμα. Μπορώ να πάω για ύπνο με απόλυτη σιγουριά ότι το Bradley Smoker λειτουργεί μακριά, διατηρώντας τη θερμοκρασία σταθερή και τον καπνό να ρέει. Πέρα από την ευκολία χρήσης, είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος που το Bradley Smoker είναι σε θέση να παράγει σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά, από οτιδήποτε περιλαμβάνει κρέας, ψάρι, τυρί, ξηρούς καρπούς και πολλά άλλα!
Ένα μήνυμα για να περάσετε σε όλους αυτούς τους φανατικούς καπνούς των τροφίμων εκεί έξω
Συνέχισε να καπνίζεις! Το κάπνισμα συνεχίζει να αυξάνεται σε όλο τον κόσμο και μονάδες όπως η Bradley Smokers το κάνουν πιο προσιτό από ποτέ!
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου: www.theblackpeppercorn.com