Introducing our new Bradley Blogger; The Bacon Maven

Δημοσιεύσεις ιστολογίου που εισάγουν το νέο μας blogger Bradley. Το μπέικον maven

Posted on: January 10, 2023



Παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το νέο μέλος της ομάδας μας: Jennifer L.S. Pearsall! Η Τζένιφερ είναι γκουρού φαγητού, με δυνατή αγάπη για το μπέικον. Μάλλον γι ' αυτό ο κόσμος την ξέρει και ως Μπέικον Μέιβεν. Γράφει φανταστικά βιβλία μαγειρικής και έχει το δικό της blog τροφίμων (www.thebaconaffairs.com). Παρακαλώ δώστε ένα θερμό καλωσόρισμα στο νέο μας Bradley Blogger!

Με περηφάνια παρουσιάζουμε το νέο μέλος της ομάδας μας: Jennifer LS Pearsall! Η Jennifer είναι γκουρού του φαγητού, με έντονη αγάπη για το μπέικον. Γι' αυτό πιθανώς ο κόσμος τη γνωρίζει και ως Bacon Maven. Γράφει φανταστικά βιβλία μαγειρικής και έχει το δικό της blog για φαγητό (www.thebaconaffairs.com). Καλωσορίστε θερμά τον νέο μας Bradley Blogger!

Κάτι για τον εαυτό σας/την οικογένεια/την κατάσταση διαβίωσης

Είμαι μια ανύπαντρη κυρία που ζει στο κέντρο του Ουισκόνσιν, τη χώρα της μπύρας, των brats και του τυριού. Ωστόσο, έχω ζήσει σε ένα σωρό διαφορετικά μέρη. Γεννημένος στο Νιου Τζέρσεϊ, δραπέτευσα χωρίς την προφορά "Joisey" με μια μετακόμιση στην Καλιφόρνια στο τζούνιορ.

Ακολούθησε η Βιρτζίνια, όπου είχα την πρώτη μου εισαγωγή στο κάπνισμα και το μπάρμπεκιου που μου άρεσε πολύ. Αυτό συνέβη μέσω ολόκληρων γουρουνιών που ψήνονταν αργά όλη την ημέρα στο κυνήγι περιστεριών την ημέρα έναρξης.

Αφού έζησα στη Βιρτζίνια για 25 χρόνια, εξακολουθώ να το αποκαλώ σπίτι, αλλά από εκεί πήγα στο Κάνσας, στη Νεμπράσκα, στο Τέξας, και τώρα είμαι στη Γαλακτοκομική χώρα.

Είμαι εδώ μερικά χρόνια, εργάζομαι ως επιμελητής βιβλίων για ένα F&W Media. Έχω δύο κουτάβια των Μεγάλων Πυρηναίων για παρέα και πολλά όμορφα τοπία για να δούμε.

Η πιο ενοχλητική ιστορία φαγητού/μαγειρικής

Χα! Χτύπησα μια παρτίδα μπανανόψωμο μια φορά και πρέπει να έχω μετρήσει υπερβολικά το μπέικιν πάουντερ. Δύο τηγάνια για καρβέλια έβγαζαν ζύμη με μπανανόψωμο σαν λάβα για μια ώρα.

Συνέχισα να προσπαθώ να το σώσω, ελπίζοντας ότι κάποιο από αυτό θα γίνει κάτι οικείο. Ωστόσο, κάθε φορά που άνοιγα την πόρτα του φούρνου και έβλεπα το κουρκούτι να αναβοσβήνει και πάνω από τις πλευρές του ταψιού σαν τόση λάβα από μπανανόψωμο, ένιωθα ότι ήμουν στη δική μου εκδοχή αυτής της σκηνής από το «I Love Lucy». Εκεί ψήνει ψωμί και αυτό το τεράστιο καρβέλι σπρώχνει έξω από το φούρνο και την καρφώνει στο ντουλάπι στην άλλη πλευρά της κουζίνας.

Πώς και γιατί ξεκίνησε αυτός ο υπέροχος ιστότοπος/ιστολόγιο

Το blog μου, www.TheBaconAffairs.com, ξεκίνησε σαν αστείο. Είχα μερικούς φίλους στο Facebook ανάρτησαν σχετικά με μια μαγειρική λύση για κάποιο άγριο παιχνίδι. Τα περισσότερα άγρια θηράματα είναι πολύ, πολύ άπαχα, και το μπέικον είναι μια φυσική και νόστιμη λύση για να μην μετατραπούν όλα τα είδη ελαφιού και πουλερικών σε ένα γεύμα με συνοχή χόκεϊ.

Αυτή δεν ήταν η συνηθισμένη ανάρτησή σας για βοήθεια με άγρια θηράματα. Νομίζω ότι ήταν μια συνταγή για χήνα χιονιού, που δεν τη βλέπεις συχνά. Έτσι, συμβούλεψα να μουλιάσει με χυμό πορτοκαλιού και να τυλίξει το πουλί με μπέικον.

Ο Μπέικον πήρε τους αντίχειρες παντού και σύντομα όλοι οι άλλοι δημοσίευσαν "Προσθήκη μπέικον!" σε κάθε ανάρτηση που έκανα, είτε μιλούσα για τη μαγειρική, τα σκυλιά μου, τον άθλιο χειμώνα που περνούσαμε ή τα δεινά μου για τις γνωριμίες μου.

Κάπως άναψε φωτιά κάτω από μένα, και έτσι ξεκίνησα το ιστολόγιο από μια ιδιοτροπία, χρειαζόμουν μια διέξοδο δημιουργικής γραφής ξεχωριστά από τη δουλειά μου ως συντάκτης και συγγραφέας στον τομέα της καθημερινής μου δουλειάς.

Οι στόχοι για αυτό το ιστολόγιο

Το blog έχει πραγματικά αποκτήσει τη δική του ζωή. Όσο περισσότερο πρόσθεσα μπέικον σε όλα τα είδη πιάτων, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα πόσο ευέλικτο ήταν. Εκτός από την καλοσύνη του μπέικον που αγαπούν όλοι, έχει σχεδόν αυτό το στοιχείο umami, προσθέτοντας βάθος και πλούτο, ακόμα και όταν η πραγματική γεύση μπέικον δεν είναι τόσο εμφανής.

Όσο για έναν στόχο, λοιπόν, συνάντησα έναν συνάδελφό μου στην ετήσια εμπορική μας έκθεση πέρυσι. Είναι εκδότης σε άλλον εκδοτικό οίκο και είχε δει τις αναρτήσεις του ιστολογίου και ρώτησε αν μπορούσα να το κάνω βιβλίο.

Το «The Big Book of Bacon», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Skyhorse, πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2014 και πρόσφατα μου υπέγραψαν ένα δεύτερο βιβλίο, αυτό που χρησιμοποιεί ολόκληρο το γουρούνι!

Από πού προήλθε το πάθος για το φαγητό

Η μαμά μου, κυρίως, αν και όλες οι γυναίκες στην οικογένειά μου είναι καλές μαγείρισσες. Η μαμά μου είναι η βασίλισσα των υπολειμμάτων και φτιάχνει μια σάλτσα σπαγγέτι που θα έκανε έναν Σικελό να κλάψει από χαρά, αν και δεν υπάρχει ούτε μια σταγόνα ιταλικό αίμα μέσα μας.

Έφουρνα και κονσερβοποιούσα και μαγείρευα για εκθέσεις της κομητείας σε όλη τη νεότητά μου ως μέλος του 4-H. Αλλά αυτό που πραγματικά επέκτεινε τις δεξιότητές μου ήταν ένα έργο που ανέλαβα με έναν παλιό φίλο του γυμνασίου, πριν από περίπου μια δεκαετία.

Διάβαζα ένα άρθρο για το πώς οι περισσότεροι οικιακές μαγείρισσες φτιάχνουν πραγματικά μόνο περίπου τα ίδια 15 γεύματα ξανά και ξανά. Αυτά είναι τα αγαπημένα σας φαγητά για τα οποία δεν χρειάζεστε βιβλίο μαγειρικής.

Ενοχος όπως κατηγορήθηκε!

Σκέφτηκα τι μαγείρεψα: ένοχος ως κατηγορούμενος. Αυτό που εντυπωσίασε πραγματικά ήταν ότι, με περισσότερα από 100 βιβλία μαγειρικής στο ράφι μου εκείνη την εποχή –αριθμούν μόλις πάνω από 200 τώρα– δεν είχα καμία δικαιολογία να μαγειρεύω με αυτόν τον τρόπο.

Το είπα στον καλύτερο μου φίλο και αποφασίσαμε να κάνουμε βραδιές βιβλίων μαγειρικής, όπου διαλέγαμε ένα θέμα για δύο Σαββατόβραδα το μήνα. Η πρόκληση ήταν ότι είχαμε εκείνα τα βιβλία μαγειρικής και τις συνταγές από τις οποίες δεν είχαμε μαγειρέψει στο παρελθόν.

Και ήμασταν ιδιοφυΐες σε αυτό. Είχαμε ένα δείπνο που κράτησε περισσότερες από έξι ώρες, με όλα τα κατάλληλα απεριτίφ, κρασιά και πολλά άλλα. Σκεφτήκαμε εν συντομία για το catering, ήμασταν τόσο καλοί, αλλά αποφασίσαμε ότι θα αφαιρούσε όλη τη διασκέδαση.

Σχετικά με το κάπνισμα τροφίμων

Υπάρχει ένας πλούτος στα καπνιστά κρέατα που καμία άλλη μέθοδος μαγειρέματος δεν θα σας δώσει. Επιπλέον, επειδή πολλά από αυτά που γεύεστε είναι μια οσφρητική αίσθηση εκτός από αυτό που λαμβάνετε στους γευστικούς κάλυκες σας. Υπάρχει απλώς κάτι περισσότερο στην εμπειρία φαγητού με καπνιστά τρόφιμα.

Αγαπημένο πράγμα για κάπνισμα

Μακράν είναι ένα ολόκληρο γουρουνάκι ή πισινό της Βοστώνης (όταν ένα ολόκληρο γουρούνι δεν είναι πρακτικό), που γίνεται με σάλτσες με ξύδι Βιρτζίνια ή σάλτσες μουστάρδας Καρολίνα. Ωστόσο, έχω κάνει ψαρονέφρι και αρνίσιο ώμο για το οποίο θα πέθατε κι εσείς.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς το «Bradley Smokers»

Πανεύκολο. Ρυθμίστε το και ξεχάστε το. Είναι επίσης εξαιρετικά καλά σχεδιασμένα στο εσωτερικό, όσον αφορά τον αριθμό των ραφιών και των γάντζων. Σχετικά με το μόνο πράγμα που δεν μπορείτε να πάρετε στο δικό μου είναι ένα ολόκληρο γουρούνι!

Ένα μήνυμα για να περάσετε σε όλους αυτούς τους φανατικούς καπνούς των τροφίμων εκεί έξω

Ανακάτεψέ το! Ανακατέψτε τα τρίψιμά σας, ανακατέψτε τα κρέατά σας και συνειδητοποιήστε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα με τον καπνιστή από απλά μεγάλα κομμάτια κρέατος. Φτιάξτε κεφτεδάκια, κεφτεδάκια, λαχανικά, φρούτα και πλαϊνά. Πρόσφατα είδα κάποιον να δημοσιεύει στο Facebook ότι κάπνιζε τυρί – μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι είναι και στη λίστα μου τώρα!

Jennifer LS Pearsall (The Bacon Maven)