Καπνιστό Deviled Τουρκία Αυγά



Πιθανώς είστε συνηθισμένοι να κοτόπουλο που προκαλούνται από κοτόπουλο, αλλά η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια για τα αυγά της Τουρκίας. Απλά περιμένετε ότι μερικοί από αυτούς δεν θα είναι τέλειοι. Οι κρόκοι της Τουρκίας είναι μεγάλοι και τείνουν να κάθονται στη μία πλευρά των λευκών ενώ ατμού.

Ingredients

4 αυγά γαλοπούλας

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα

Μοσχοκάρυδο ή μια νότα πάπρικας σε σκόνη

Preparation

Βράζετε στον ατμό αυγά γαλοπούλας για 20 λεπτά. (αυτό κάνει τα φρέσκα αυγά οποιουδήποτε είδους να ξεφλουδίζονται πιο εύκολα)

Αφήστε τα αυγά της γαλοπούλας να κρυώσουν σε κρύο νερό για περίπου μία ώρα.

Καθαρίζουμε τα αυγά της γαλοπούλας και τα βάζουμε στο ψυγείο για έως και 24 ώρες.

Προθερμάνετε το καπνιστή σας στους 220 F χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε γεύση μπισκότων Bradley

Καπνίζετε τα αυγά της γαλοπούλας ολόκληρα για 25 – 30 λεπτά. Για περισσότερο από αυτό μπορεί να καταλήξετε με λαστιχένια αυγά. Στο μεταξύ, ανακατέψτε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα και μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζυμαρικό dressing ή κρεμώδες αγγούρι για ζινγκ.

Τοποθετήστε τα καπνιστά αυγά γαλοπούλας στο ψυγείο ξανά για όλη τη νύχτα ή λίγες ώρες πριν βάλετε τα αυγά μου.

Κόψτε τα αυγά γαλοπούλας στη μέση κατά μήκος και αφαιρέστε τους κρόκους σε ένα μπολ.

Μόλις μαζευτούν όλοι οι κρόκοι σας (και περιμένετε μερικά αυγά να μην είναι τέλεια, καθώς οι κρόκοι της γαλοπούλας είναι μεγάλοι και τείνουν να κάθονται στη μία πλευρά των λευκών ενώ μαγειρεύετε), μπορείτε να προσθέσετε το μείγμα σας.

Ανακατεύουμε καλά και μετά ξαναβάζουμε τα αυγά και πασπαλίζουμε με μια πρέζα πάπρικα ή μοσχοκάρυδο ή/και σχοινόπρασο, ανάλογα με τη γεύση που θέλεις.

Υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τα αβγά, ελπίζω να πάρετε αυτή τη συνταγή και να την κάνετε δική σας.

Της Amanda Lynn Mayhew