Καπνιστό Σκόρδο
Τρώω πολύ σκόρδο και ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να προετοιμάσω το σκόρδο είναι το ψήσιμο. Αλλά όταν θέλω να δώσω ένα πιάτο όπως πατάτες πουρέ, ή η αγαπημένη μου συνταγή σούπας λίγο επιπλέον παράγοντας yum προσθέτω καπνιστό σκόρδο.
Ingredients
Σκελίδες σκόρδο
½ κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο για κάθε γαρύφαλλο
¼ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι για κάθε γαρύφαλλο
Κόψτε περίπου μια ίντσα από κάθε κεφάλι γαρίφαλου, ρίξτε ελαιόλαδο και προσθέστε αλάτι.
Preparation
Ζεστός καπνός:
Τα βάζετε σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και μετά στο καπνιστή.
Κρύος καπνός:
Κόψτε περίπου μια ίντσα από κάθε κεφάλι γαρίφαλου.
Πάρτε τις κομμένες κορυφές, κάντε μια τσέπη από αλουμινόχαρτο, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο σε αυτές και βάλτε τα όλα στο καπνιστή.