Καπνιστό Σκόρδο



Τρώω πολύ σκόρδο και ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να προετοιμάσω το σκόρδο είναι το ψήσιμο. Αλλά όταν θέλω να δώσω ένα πιάτο όπως πατάτες πουρέ, ή η αγαπημένη μου συνταγή σούπας λίγο επιπλέον παράγοντας yum προσθέτω καπνιστό σκόρδο.

Ingredients

Σκελίδες σκόρδο

½ κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο για κάθε γαρύφαλλο

¼ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι για κάθε γαρύφαλλο

Κόψτε περίπου μια ίντσα από κάθε κεφάλι γαρίφαλου, ρίξτε ελαιόλαδο και προσθέστε αλάτι.

Preparation

Ζεστός καπνός:

Τα βάζετε σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και μετά στο καπνιστή.

Κρύος καπνός:

Κόψτε περίπου μια ίντσα από κάθε κεφάλι γαρίφαλου.

Πάρτε τις κομμένες κορυφές, κάντε μια τσέπη από αλουμινόχαρτο, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο σε αυτές και βάλτε τα όλα στο καπνιστή.