Πώς να καπνίζετε α Είδος κυπρίνου
Ανυψώστε το παιχνίδι ψησίματος με αυτή τη μοναδική και γευστική συνταγή. Απελευθερώστε τη γευστικότητα με την περιτύλιξη του prosciutto γύρω από το τυρί string, γεμίζοντας το με ricotta, σπαράγγια και σπανάκι, και το κυλούν όλα σε ένα αλμυρό παχουλό. Καπνισμένο στην τελειότητα στον καπνιστή Bradley και τελείωσε με ένα βαλσάμικο λούστρο, αυτή η δημιουργία στομάχι θα έχει όλοι να επιστρέψουν για δευτερόλεπτα.
Ingredients
1 Τσαμπί (4½ μπλοκ από baloney)
10 τυρί κορδόνι
10 Προσούτο
1 κιλό τυρί ρικότα
Σπαράγγι
Σπανάκι
Σουβλάκια
Preparation
Πάρτε το προσούτο σας και τυλίξτε το γύρω από το κορδόνι.
Κόψτε το τσάμπα σας από κάτω ξετυλίγοντάς το καθώς περνάει κάθε κόψιμο.
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, πάρτε το τυρί ρικότα σας και ρίξτε το σε όλο το λίπος.
Τοποθετήστε το προσούτο και το μείγμα τυριών με κορδόνι και τα σπαράγγια και τοποθετήστε το πάνω από το τυρί ρικότα.
Πιάστε το σπανάκι σας και τοποθετήστε το πάνω από το προσούτο, το μείγμα τυριών με κορδόνι και τα σπαράγγια.
* Μετά από αυτό έχετε τη δυνατότητα να βάλετε ό,τι επικαλύψεις θέλετε, προτείνεται να προσθέσετε ένα γλάσο βαλσάμικο από πάνω*
Τυλίξτε το τσαντάκι σας και τοποθετήστε σουβλάκια στο τσαντάκι έτσι ώστε να κρατιέται στη θέση του.
Τοποθετήστε το τσαμπί σας στο Bradley Smoker σας για 4 ώρες στους 250°C/482ºF και κάθε 1 ώρα, προσθέτετε σάλτσα μπάρμπεκιου.
Μόλις τελειώσει το κάπνισμα, κόψτε το σε φέτες και απολαύστε το!
Συνταγή από: Ο Marc's on the Grill